• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıl önceki nişan düğün fotolarım

taham

ANNESİNİN KUZUSU TAHAM
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
219
0
96
38
Konya

EŞİM FORMAT ATTIĞI İÇİN BİLGİSAYARDAN SİLİNMİŞ BENDE RESİMDEN MAKİNAYLA ÇEKTİM PEK DÜZGÜN OLMADI AMA KUSURA BAKMAYIN

mutluluklar dilerim tatlım....herşey gönlünce olsun...rabbim saglık huzur nasip eylesin...
çok tatlı görünüyorsun yakışmışsınız....

mutluluklar dilerim.. :1rolleyes:
huzurunuz yuvanızdaki mutluluğunuz hiç bozulmasın. :nazar: :nazar:
Eşinizin kravatı dikkatimi çekti, nişanda ve düğündeki kravatlar aynı sanırım

mutluluklar dilerim.. :1rolleyes:
Huzurunuz yuvanızdaki mutluluğunuz hiç bozulmasın. :nazar: :nazar:
Eşinizin kravatı dikkatimi çekti, nişanda ve düğündeki kravatlar aynı sanırım

evet cnm kıravat eynı düğünde aldığımız kravat benim çeyiz sandığıma karışmıs onun için mecburen aynısını takmak zorunda kalmıstı dikkatin süper valla

ömür boyu oğlunuzla mutlu hzurlu bir yaşam dilerim sizin için.çok yakışmışsınız eşinzle.buarada nişanlığnla gelnliğinzde çok benzio.bnde kravat olayını farkettim.tam dicektimki mandilin arkadşmz sölemiş zati.nişandaki türbanınızla gelinlk türbanınız boncuğuna kdr çok benzior.nişanlığnızı çok beğendğinzden dolayımı gelnliğinizi aynı modelden diktirdiniz acaba??

mutluluklar dilerim canım:nazar: Çumralısınız sanırım ayy foto koyduğuna bin pişman ettik diyecek şimdi nerden gördün çumrayı :oklava:valla Konyalı olunca sırnaşık şey

ömür boyu oğlunuzla mutlu hzurlu bir yaşam dilerim sizin için.çok yakışmışsınız eşinzle.buarada nişanlığnla gelnliğinzde çok benzio.bnde kravat olayını farkettim.tam dicektimki mandilin arkadşmz sölemiş zati.nişandaki türbanınızla gelinlk türbanınız boncuğuna kdr çok benzior.nişanlığnızı çok beğendğinzden dolayımı gelnliğinizi aynı modelden diktirdiniz acaba??

iyi dileklerin için teşekkürler cnm biz eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık ev eşyaları altın gelinlik damatlık herşeyi biz aldık ailelerimizin imkanı yoktu dedik biz birbirimizi bulduk biz yapacağız bu düğünü o yüzden diktirme olayına fln girmedim bizim çumra cok küçük zaten kuaförlerden gelinlik kiralanır orda saç yaptırırlır fln dedim birdaha giyemeyeceğim gelinliğime kendim zor durumda kalarak neden diktireyim eşimede kendimede eziyet etmek istemedim o kuaförden onları beğendim öle oldu işte biraz dramatik yazdım ama :gitme:

ha birde fotoğraftaki bayan kim merak ettimde :)

benim sadıç durdu durdu ogün doğurdu tek kalmayım diyede eşimin teyzesi gelmiş yanıma işte resimdeki teyzesi

mutluluklar dilerim canım:nazar: Çumralısınız sanırım ayy foto koyduğuna bin pişman ettik diyecek şimdi nerden gördün çumrayı :oklava:valla Konyalı olunca sırnaşık şey

evet cnm çumralıyım sende konyalısın galibaopuyorumnanaktan

Back