- 11 Aralık 2022
- 11
- -23
- 16
- 31
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
-
Kararlarınızı kendiniz verdiğinize emin olup öyle aksiyon alın derim ben.Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Yok herkes kapalı ya çevremde bende kapanınca sevindiler işte . Kayınpeder kayınvalide falan çok sevindi . Onlar üzülecek diye de üzülüyorumIstemiyorsan istemiyorsubdur zorla değil ya, eski haline dön olsun bitsin. Herkes neye sevindi anlayamadım orası nere tarikat falan mı
Bu insanları üzmekle üzmemekle olacak bir şey değil ki. Allah rızası için kapanılır. Millet için yapmayın ama açılında diyemem.Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Yok herkes kapalı ya çevremde bende kapanınca sevindiler işte . Kayınpeder kayınvalide falan çok sevindi . Onlar üzülecek diye de üzülüyorum
Her kapanan inançlı değil bu bir. Baskıyla hevesle özenme ile yapan çok .İnançlı bir insansınız kapandiginiza göre, o yüzden önce tesettürü sevmeye bakin. Hemen iki ayda vazgeçmeyin derim ben. Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor, kendinizi onsuz hayal edemiyorsunuz dışarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?