- 9 Ekim 2024
- 44
- 57
- 3
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
-
Aynen. Tamam.Her kapanan inançlı değil bu bir. Baskıyla hevesle özenme ile yapan çok .
İki niye sevmeye bakıyormuş ? ona uygun olmadığına karar vermiş işte.
Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor demeniz de doğru değil o sizin tecrübeniz .ben alıştıkça ayrılmaz bir parçam oldu diyebilirsiniz. Kadın alışamamış işte zorla mı
2 yilİnançlı bir insansınız kapandiginiza göre, o yüzden önce tesettürü sevmeye bakin. Hemen iki ayda vazgeçmeyin derim ben. Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor, kendinizi onsuz hayal edemiyorsunuz dışarıda.
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap erteleme..Yine ibadetini yap ama başın açık hallerini özlüyorsan o günlere dönmek zor değil.Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Konuda iki ay başlıkta iki yıl yazıyor, başlığa yanlış yazdınız sandım. olmuyorsa olmuyordur o halde, ne diyeyim. Zaten böyle şeyler o üzülecek bu darilacak diye yapılmaz. Size kalmış bu karar tamamen. Burdakilerin lafına göre de hareket etmeyin, ne yapmak istiyorsanız öyle yapın, sonuçlarını yaşayacak olan biz değiliz sonuçta.
Yav ne değişik bir fikir. Saygı duyuyorum da, hayat senin hayatın onların değil.Yok herkes kapalı ya çevremde bende kapanınca sevindiler işte . Kayınpeder kayınvalide falan çok sevindi . Onlar üzülecek diye de üzülüyorum
İnsan açık olunca inançsız mı oluyor bu ne saçmalıkİnançlı bir insansınız kapandiginiza göre, o yüzden önce tesettürü sevmeye bakin. Hemen iki ayda vazgeçmeyin derim ben. Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor, kendinizi onsuz hayal edemiyorsunuz dışarıda.
Merhaba herkesin sevinmesi senin için birşey ifade etmez etmemeli de sen sen olanı yap. Millette göre değil.Herkes için yaşamıyorsunuz.Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Böyle bir kararı baştan vermezdim açıkcası çünkü sonunu getiremeyeceğim hiç bir yola girmezdim.Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Hayat kısa, içinizden geldiği gibi yaşayın. Kimseye bir şeyi kabul ettirme zorunluluğunuz yok. Eşiniz bu duruma ne diyor?Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Ya işte Allah'ın farz kıldığı bir şeyi yqptigim için sevindiler .Düşündüm düşündüm bulamadım
Biri kapansa ya da açılsa ben niye seviniyorum yani mantığı nedir yahu. Ne değişik insanlarmış.
İstediğiniz gibi yaşayın. Bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz
Sen bilirsin diyorHayat kısa, içinizden geldiği gibi yaşayın. Kimseye bir şeyi kabul ettirme zorunluluğunuz yok. Eşiniz bu duruma ne diyor?
Ben öyle bir şey mi dedim Allah aşkına ya, amma polemik meraklısı insanlarsınız...İnsan açık olunca inançsız mı oluyor bu ne saçmalık
Bu sizin meseleniz ama. Allahın farzını el ele tutuşup beraber uygulamıyoruz ailemizle. Her birimiz kendi günah sevabımızdan sorumluyuz. Etrafa ne?Ya işte Allah'ın farz kıldığı bir şeyi yqptigim için sevindiler .
O zaman içinizden geldiği gibi yaşayın eşiniz de yanınızda. Hayat gerçekten kısa, kimsenin laflarından çekinmeyin. Gerekene gerektiği cevabı verin.Sen bilirsin diyor
Oku yazdığını ondan sonra carlaBen öyle bir şey mi dedim Allah aşkına ya, amma polemik meraklısı insanlarsınız...
Haa kalite bu yani. Sana da tamam.Oku yazdığını ondan sonra carla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?