2 yaşındaki çocuk?

Çok teşekkür ederim

Yoo öyle mınciklama huyumuz yoktur bol bol öperiz gıdıklariz filan. İnşallah bizimki de düzelir

2 yas sendromunda maalesef :)

Eklentiler

• Screenshot_20200818_000052_com.android.chrome.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 43
2 yas sendromunda maalesef :)
Ablası 2 yaş sendromunu ağır geçirmişti aynı yazılanlar gibiydi ona çok alışmıştık ama bu çocuk 5 dakika yerinde durmayan sürekli etrafında dökecek karıştıracak bir şeyler arayan bir çocuk kimseye zararı olmaz vurmaz Sadece bu yolma huyu var Ve bunu mutluyken de yaptığı için çok şaşırıyoruz İnşallah 2 yaş sendromudur da zamanla azalır

ha birde vurma doneminden sonra isirma donemi basliyor.
dikkat edin
kizim bunlarin hepsini 2 ayda atlatti o surecte zaten koronadan dolayi pek disari cikmiyorduk biriyle yan yana gelince daha cok dikkat ediyordum zaten anlarsiniz biraz gozlemleyince ne zaman isiracak vuracak vs.
benim kizim ben biriyle konusunca gelip beni isirirdi baskasiyla ilgilenmeyeyim diye
bir gun biriyle konusurken isirma huyunu unuttum tamamen beni bir isirdi dalmisken o anlik refleksle kolumu aciyla sallayinca kizim savruldu yere dustu cok uzuldum oyuzden dikkat edin

her cocuk ayni sekilde atlatmaz mesela kuzenimin kizi kendini yere atar kafasini duvarlara vururdu benim kizim onu yapmadi vurmayi isirmayi tirnaklamayi kullandi digeride bunlari yapmadi mesela
hepsinde farkli seyrediyor

Çok sağ olun inşallah bir de o çıkmaz Başımıza çok zor gerçekten başkasının çocuğuna zarar vermesi insan hem mahcup oluyor hem çocuğun canının acıdığını üzülüyor

Evet çok haklısınız Ben de aynısını düşündüm bugün kendisine de soyledm uzun bir süre görüşmek yok dedim Onlar da görüşmesek sanki yapmayacak mı bu çocuk falan diye soylediler
Çocuk diye sınırsız bir hakkı yok.
Nasıl ki bizim bazı yaptıklarımızın bedeli oluyorsa onun da olacak. Ben yoldan geçen bir insanı dövsem bunun yaptırımı varsa çocuk da yaptırım görecek.
Bu da ceza değil ama ortamı terk etmedir. Yani canını yakıyorsa birinin oyun oynayamaz, oynayacaksa da yalnız oynar. Ortamdan çıkar.
Benim oğlum bir kere bir oyun alanında bir kızı ısırdı. Onda da elindeli balonu almak istemişler. Biz hemen oyun alanından çıkarıdk ve eve döndük. Yol boyu ağladı. Ama birine zarar verirse ne olacağını da gördü. O günden beri de çok sinirlenince arkadaşına oyuncaklarını atar, bağırır çağırır ama fiziksel bir güç uygulamaz. Kuralları iyi öğrendi.

Çok sağ olun inşallah bir de o çıkmaz Başımıza çok zor gerçekten başkasının çocuğuna zarar vermesi insan hem mahcup oluyor hem çocuğun canının acıdığını üzülüyor
kizim genelde beni gordugunden evde oldugumuzdan bu donemde tum hincini benden cikardi bi yandan seviniyorum baska cocuga yapmadi diye ama zor gercekten

birde guzel bir sey yazayim bu belirtilerden sonra 1 hafta icinde tamamen degisti hersey bitti.
soz dinleyen inat etmeyen her soyledigimi anlayan bir cocuk cikti ortaya.
1 haftada buyudu sanki sihirli degnek degdi resmen cocuga

Deneyecegiz bu yöntemi insallah faydasi olur

ankaradami yasiyorsunuz ayni olay benim kizimin basina geldide

benim kiz hala unutmadi o olayi ogun ustunde olan kazagini gorunce kolumu isirmisti yaa cocuk allah allah diyip sinirleniyor
Bizimkini de bir keresinde bir çocuk önce ısırıp sonra da ittirip düşürmüştü. Sebepsiz. Garibim ufaktı ondan herhalde unuttu
Benzer olaylar çok oluyor demek ki ufak çocuklarda

tam da araşdirdigim konu keşke size vucudumun resmini atacak cesaretim olsa
heryer çizik diş morlukla dolu
2 yaşında kizim önce dövüyor sonra anne cici deyip öpüyor anlatıyorum
aslında anlıyor ama gene aynı
bide yumruk yapmayı öğrenmiş elide agir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…