- 12 Mart 2019
- 14.968
- 34.357
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
çok konuştuk yok Çocuk yine yapıyor diyorum ya Daha tam 2 yaşında bile değil.Başka çocuklar varken ilgi çekmek için yapıyor olabilir. Konuşsanız çok idrak edebilecek durumda mı bilemiyorum ama bir çocuk psikoloğuna da danışabilirsiniz.
Etrafından görüp yapamaz Çünkü görüştüğü kişiler de hiçbir şekilde zarar veren çocuklar Yok ablası da çok sakin bir kız o da zarar vermez televizyon telefon hiç izleyen bir bebek değil evde sürekli bir yaramazlık peşinde Hiç yerinde durmuyor.Çocuk bu hareketleri etrafindan görüp uygululuyor olabilir mi ? Ya da izlediği şeylerden görmüş olabilir .Yani bu konuda uzman değilim ama durup dururken şiddet uygulamaz diye düşünüyorum.
Etrafından görüp yapamaz Çünkü görüştüğü kişiler de hiçbir şekilde zarar veren çocuklar Yok ablası da çok sakin bir kız o da zarar vermez televizyon telefon hiç izleyen bir bebek değil evde sürekli bir yaramazlık peşinde Hiç yerinde durmuyor.
Durup dururken yapıyor hani eline bir oyuncak alsa paylaşamadıkları için zarar verse diyeceğiz Ama yok yan yana dururken ya sesleniyor yüzüne de alıyor ya da sevindiği an yüzüne de alıyor bugunde sarilmis kendine dogru cekmis iki elide cocugun yuzundeymis
Evet çok haklısınız Ben de aynısını düşündüm bugün kendisine de soyledm uzun bir süre görüşmek yok dedim Onlar da görüşmesek sanki yapmayacak mı bu çocuk falan diye soyledilerBir süre sosyalleşmeyecek.
Zarar verdiği anda ortamı terk edecek. Oyunu yarıda kalacak. Evet başta çok ağlıyorlar ama bir süre sonra zarar verirse ne olacağını da anlıyor.
Sohbet ne kadar tatlı olsa da kuzeninizin çocuğuna zarar verdiği anda kalkacak eve döneceksiniz
Ablası yanlarında yokken de yapıyor sadece 2 kişi oynuyor kende oluyor yani Bu problemCokta kucuk degil aslinda bu tarz davranislar genelde 1 yaslarinda yapilir.ablasi o cocuklarla falan mi ilgileniyor acaba.belkide sinirlenip bu sekilde gosteriyor
Evet öyle görünüyorÇocuk psikoloğuna gidebilirsiniz,bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi..
Problemin ne olduğunu ve çözümünü en doğru şekilde size ancak bir uzman verebilir..Çocuğu deneme tahtasına çevirmeden,uzman yönlendirmesiyle işiniz çözülecektir..
Hayir cevresinde birbirine zarar veren yetiskin yokYetişkinleri kastetmiştim esasen :)
Ablası bir şey paylaşmak istemiyor ama hayır alma diyerek söylüyor hiçbir şekilde kardeşini tırmalama huyu yok biz bu çocukta ilk kez böyle bir şeyle karsilastik ve hayretler içerisindeyiz nereden gördü de bunu öğrendi diye konuşuyoruz anlamıyor daha kızmayı bile kavramıyor gülüyor.ablasi da ona boyle davranıyor olabilir mi? 2 yas birseyler ogretmek icin kolay bir yas. o yasta engellemeleri ve direktifleri cok iyi anlarlar. benim kizim baskasina zarar verse onu ortamdan uzaklastirir, uzun uzun neden oynayamadigini anlatirim.
Çocuğun Bugün doğum günüydü 2 yaşı bitti.Oynadığı çocuk kaç yaşındaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?