- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
-
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Çok teşekkürler elimden geleni yapacagimÇocukların bu dönemlerde olabiliyor böyle huyları. Ona atmakta özgür olduğu cisimler ve yerler belirleyin. Bizim imkanımız var mesela bu atma güdüsünü denize taş atarak gideriyoruz. Evde tamamen sungerden oluşan 5 tane falan topu var bunları atıyor. Sünger olduğu için hem zarar vermiyor hiç bir şeye hem de hiç ses çıkmıyor. Yine de zaman zaman hiç atmaması gereken şeyleri de atabiliyo bu süreç ve en fazla hatayı yapma hakkı cocuklarindır
Zaten simde de soyluyorum da yok sonra basa cikamazsin vs seyler soyluyorlar ya 2 yasinda cocuk niye unutuyorlar!O kadar haklısın ki ...zaten sonuç resmen şuna çıkıyor:Sen yaptın! Evet ben yaptım ben öğrettim millet tarafından sevilmesin diye ben oyuncak atmayı firlatmayi öğrettim yavruma maşallah ya bazılarının kafası pek güzel benim kv de de sizinki gibi maalesef
Aynen canım öyle...Zaten simde de soyluyorum da yok sonra basa cikamazsin vs seyler soyluyorlar ya 2 yasinda cocuk niye unutuyorlar!
3 yaşında hafifliyor canım ama hemen arkasından 4 yaş sendromu başlıyorKizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
LUTFEN :benim yavrum yapmaz nasıl yapar iki yaşındaki çocuklarımın yok böyle huyu yok suç sende komşu çocuğuna da yazıkcilar yazmasın lütfen herkesin çocuğu kendine evlat kimsenin canı yanmasın sadece yaşayanlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler
Lütfen boşuna işgal etmeyin buraları lincinizi başka yerlere saklayın ne düşünmek.isterseniz düşünün yeterince toleranslı biriyim sizin gibiler yüzünden insanlardan bıktım
Sizin bu tavrınız ve tarzınız hiç hoş değil maalesef. Size normal geliyor belliki ama anormal ve bilin ki çocuğunuz sizin huylarınızı alıyor maalesef. Tüm gün sizinle vakit geçirdiği için sizden agresiflik, huzursuzluk ve üslupsuzluk öğreniyor.Tamam tatlım hadi uzaklaş bir nefes al seninde pek farkın yok benim için yazdıklarından çünkü hadi Allaha emanet
Teşekkürler iyiki yorumladiniz sizin gibi iyi niyetli bu yollardan geçmiş kişilerin yorumlamasina ihtiyacım vardı.. Ben de kreşe vereceğim inşallah düzene girer umarim3 yaşında hafifliyor canım ama hemen arkasından 4 yaş sendromu başlıyorbenim oğlumda 2 yaşında anlattığın gibiydi dikkatini dağıtıp beraber oyun oynayarak süreci hafifletiyordum ben çalıştığım için de iki buçuk yaşında kreşe vermek durumunda kaldım. İyi ki de vermişim hem gelişim hem sosyalleşme açısından çok faydası oldu. Kimseye karşı da çocuğunu savunma gerek yok kendini yıpratmaya. Benim oğlumu da sinirlendirip bu çocuğu psikoloğa götürün çok agresif falan demişlerdi hiç kafaya bile takmadım. Çocuk sonuçta belli dönemlerde bazı hareketleri yapacak
Ben evimde kötü niyetli insanlarla yaşayıp gereksiz linç almadığım için gayet sakin ve tatlı bir anneyim ama sizin gibi boş yere linç yapmaya gelmiş insanlara hayatımda hiçbir şekilde yer yok lütfen gereksiz diyaloglarinizi sizi bu hale getiren insanlara saklayın iyi günler en mükemmel anne sizsiniz en iyi sizsiniz en harika eleştiren en harika yol gösteren en en en şahane doğuran büyüten tamam ...hoscakalinSizin bu tavrınız ve tarzınız hiç hoş değil maalesef. Size normal geliyor belliki ama anormal ve bilin ki çocuğunuz sizin huylarınızı alıyor maalesef. Tüm gün sizinle vakit geçirdiği için sizden agresiflik, huzursuzluk ve üslupsuzluk öğreniyor.
Siz kendinizi törpüleyip değiştirmezseniz iyi bir örnek olmazsanız, çocuğunuz konusunda bunlar daha iyi günleriniz yani.
Siz bilirsiniz tabi bizim sorunumuz değil ama madem burada konu açtınız biz de sizi iyiye yönlendirmek istiyoruz sadece.
Mesela niye böyle kaba saba bir üslup ile cevao veriyirsunuz ? Gercekten yol gösterici ayni zamanda nazikçe bir elestiri yapilmis. Neden gergin sert uslup ? Bu tavriniz cocugunuza da yansıyor olabilir mi ?Sen pek farklı sayılmazsın burdan bakınca