2 yas sendromu surekli istenmeden verilen tavsiyeler

Çok teşekkürler elimden geleni yapacagim

Zaten simde de soyluyorum da yok sonra basa cikamazsin vs seyler soyluyorlar ya 2 yasinda cocuk niye unutuyorlar!

3 yaşında hafifliyor canım ama hemen arkasından 4 yaş sendromu başlıyor benim oğlumda 2 yaşında anlattığın gibiydi dikkatini dağıtıp beraber oyun oynayarak süreci hafifletiyordum ben çalıştığım için de iki buçuk yaşında kreşe vermek durumunda kaldım. İyi ki de vermişim hem gelişim hem sosyalleşme açısından çok faydası oldu. Kimseye karşı da çocuğunu savunma gerek yok kendini yıpratmaya. Benim oğlumu da sinirlendirip bu çocuğu psikoloğa götürün çok agresif falan demişlerdi hiç kafaya bile takmadım. Çocuk sonuçta belli dönemlerde bazı hareketleri yapacak

Lütfen boşuna işgal etmeyin buraları lincinizi başka yerlere saklayın ne düşünmek.isterseniz düşünün yeterince toleranslı biriyim sizin gibiler yüzünden insanlardan bıktım

Tamam tatlım hadi uzaklaş bir nefes al seninde pek farkın yok benim için yazdıklarından çünkü hadi Allaha emanet
Sizin bu tavrınız ve tarzınız hiç hoş değil maalesef. Size normal geliyor belliki ama anormal ve bilin ki çocuğunuz sizin huylarınızı alıyor maalesef. Tüm gün sizinle vakit geçirdiği için sizden agresiflik, huzursuzluk ve üslupsuzluk öğreniyor.
Siz kendinizi törpüleyip değiştirmezseniz iyi bir örnek olmazsanız, çocuğunuz konusunda bunlar daha iyi günleriniz yani.
Siz bilirsiniz tabi bizim sorunumuz değil ama madem burada konu açtınız biz de sizi iyiye yönlendirmek istiyoruz sadece.

Teşekkürler iyiki yorumladiniz sizin gibi iyi niyetli bu yollardan geçmiş kişilerin yorumlamasina ihtiyacım vardı.. Ben de kreşe vereceğim inşallah düzene girer umarim

Ben evimde kötü niyetli insanlarla yaşayıp gereksiz linç almadığım için gayet sakin ve tatlı bir anneyim ama sizin gibi boş yere linç yapmaya gelmiş insanlara hayatımda hiçbir şekilde yer yok lütfen gereksiz diyaloglarinizi sizi bu hale getiren insanlara saklayın iyi günler en mükemmel anne sizsiniz en iyi sizsiniz en harika eleştiren en harika yol gösteren en en en şahane doğuran büyüten tamam ...hoscakalin

Komşunuz çok kibarmış onu anladım, cocugu zarar görmesin diye siz birseyler yapın istemiş
Konuyu birde ondan dinlemek gerek bu sitede bunu hep yaşıyorum ah birde karşı taraf gelse de anlatsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…