2 yas sendromu surekli istenmeden verilen tavsiyeler

Bende başkalarına vuran çocuk nasıl yetişiyor buna şaşırıyorum. İki erkek çocuğum var ,ikisi de başkalarına vuran çocuk olmadi. 2 yaş sendromunda ağladılar falan ama kimsenin de canını yakmadilar.
Siz de hemen karşıda ki çocuğa asosyal demişsiniz. Yanında sağa sola oyuncak fırlatan bir çocuk olunca korkmustur haklı olarak. Bu benim çocuğum üzülmesin diye başka çocuklarin korkutulmasini normal karsilanmasina irrite oluyorum. Hemen asosyal yaftasini yapıştırmışsiniz. Sizin ki özgüvenli ,sosyal oluyordur kesin baskasina vurduğu için .

Diğer çocuk asosyalim sizinkide fazla sosyal yada yaramaz kimde çocuğunun vurulması ı istemez ben şahsen sinir oluyorum cocugun dovuyorsa bir çocuğu engel ol sen hemen ki karşı tarafın engel olmasına gerek kalmasın yada karşıdan önce sen söyle kızım arkadaş o canım acır vs kimsede tavsiye vermesin hem öyle yada böyle musade ediliyor vurulmasina hemde bir şey denince zoruna gidiyor demek ki kızın vurmuş ki kada8n istemeden de olsa müdahale edip tavsiye vermiş yanlış ve eksik anlattığınız düşünüyorum

Evet en iyi anne sensin iyi oku araştır komsum da öyle senin gibi benimmyavrumda yok bu huylar dedi ama yüzde yirmi de yoksa bu sen mükemmelsin anlamına gelmiyor senin gibi tuzu kurulara anlatmadım canım derdimi sen hiç yorum yapma

Ben zaten disarda görüşme kararı aldım sadece yaşayıp geçti diyenlerin tavsiyesine ihtiyacım var

Yorum yapıp yapmayacağımi size soracak değilim. Eleştiriye açık değilsiniz. Burası herkesin yorum yapabileceği bir forum , herkes size alkış tutmak zorunda değil.

Kadını eleştirirken ,kendiniz de çocuğu asosyal diye yermissiniz. Sırf rahatsız oldu ortamdan diye.

Çok teşekkürler bakacağım.. komşudan soğudum zaten gece uykularım kaçtı yavruma niye laf söyletti söyledim diye ..yaşayıp büyüdüler geçti diyenleri bir duysam..

Evet canım haklısın. Ya geçse şu 2 yaş:) ben de hep aktifim hep disarda parktayiz denizdeki.. kızımda şunu farkettim oyun oynayan çocuk varsa asla oyuncak atmıyor ama oynamıyorsa dikkat çekmez için. Yapıyor bunu ..Ben soğudum maalesef komşudan eskisi gibi olmaz

Haklısın canım kayinvalidem bile yapıyor bunu yoruldum artık evimdeyim kızım yeter bana...teşekkürler

Çok teşekkürler canim

O kadar haklısın ki ...zaten sonuç resmen şuna çıkıyor:Sen yaptın! Evet ben yaptım ben öğrettim millet tarafından sevilmesin diye ben oyuncak atmayı firlatmayi öğrettim yavruma maşallah ya bazılarının kafası pek güzel benim kv de de sizinki gibi maalesef

Savunma psikolojisi demek ki :)

Çok teşekkürler canım:) bunlara ihtiyacım var

Sen pek farklı sayılmazsın burdan bakınca

Lütfen boşuna işgal etmeyin buraları lincinizi başka yerlere saklayın ne düşünmek.isterseniz düşünün yeterince toleranslı biriyim sizin gibiler yüzünden insanlardan bıktım

Tamam tatlım hadi uzaklaş bir nefes al seninde pek farkın yok benim için yazdıklarından çünkü hadi Allaha emanet

Çocukların bu dönemlerde olabiliyor böyle huyları. Ona atmakta özgür olduğu cisimler ve yerler belirleyin. Bizim imkanımız var mesela bu atma güdüsünü denize taş atarak gideriyoruz. Evde tamamen sungerden oluşan 5 tane falan topu var bunları atıyor. Sünger olduğu için hem zarar vermiyor hiç bir şeye hem de hiç ses çıkmıyor. Yine de zaman zaman hiç atmaması gereken şeyleri de atabiliyo bu süreç ve en fazla hatayı yapma hakkı cocuklarindır

Tatlim diyerek konusamazsiniz benimle. Uslubunuza dikkat edin. Muhatap olmayacağım sizinle zaten daha fazla. Çocuğunuzu nasıl yetiştirdiğiniz de sizden belli zaten.
Tamam tatlım hadi uzaklaş bir nefes al seninde pek farkın yok benim için yazdıklarından çünkü hadi Allaha eman

Lütfen boşuna işgal etmeyin buraları lincinizi başka yerlere saklayın ne düşünmek.isterseniz düşünün yeterince toleranslı biriyim sizin gibiler yüzünden insanlardan bıktım
Lincledugim bir durum kesinlikle yok
Ne tesadüftür ki bende sizlerden bıktım kendi çocuğuna laf ettirmeyip başkasının çocuğunu suclayanlardan çocuk bu her şeyi yapabilir bizler doğruyu anlatacagiz ama ne yazık ki sizde onu görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…