- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
-
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Benimde ikizlerim 25 aylık olacak bunlar yapacak bir şey yok. Komşunuz bence anam babam yordamı ile çocuk büyütmüş yani annelerimizin usulüyle. Ama şuan dönem o dönem değil. İnternet var. Çocuk doktoru artık sadece fiziksel gelişime bakmıyor gibi bir sürü etken var. Sen bunların olağan olduğunu söyle ona.Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor
inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu
Benimki de iki yaşında vurma atma ısırma huyuda var inatlasip ağlama başkasının oyuncağına gitme .gelişiminin bir parçası .size iyi gelmeyenle uzak durun .ve bu yaşlardaki tüm çocuklar böyle endişe etmeyinKizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
Benim oğlum 28 aylık ve hep şiddet eğilimi olan bir bebekti .elleri tutmaya başlayınca ablalarının saçını yolmaya başladı.Ben eğitimciyim uygulanmadığım teknik kalmadı .zamanla onu unuttu ama vurma olayı hep devam etti şuan çok daha az , sizin kızınız gibi kendiyle oynamayan,oyuncak paylaşmayan bir çocuk olsun biraz gözlemleyip bir şekilde zarar veriyor.Özellikle kendinden küçüklere.Ben sürekli masallar anlatıyorum bu konularda ,çok şükür evde ablalara uyguladığı şiddet baya azaldı umuyorum zamanla , dışarda da azalıp bitecek .biraz yaşı büyüsün dövüş sporlarına gönderecez ,yastık alıp yastıkları yumrukluyor tekmeliyor çok garip gerçekten 2 hanım kızımdan sonra çok şaşırtıyor bizi .Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
Aynen Dr öğe de aynısını diyor, olumsuzluk eki onlar için bir şey ifade etmiyormus. Anlatmak gerekiyormuş videosunu izlemiştim.Çocuklar -ma -me ekini anlamaz. Yapma’yı yap olarak kabul eder.
O komşu ile direk irtibatınızı kesin bence. Küçücuk çocuğa şiddet uygulaması için tavsiye veriyor. Acaba kendi cocuguna da vuruyor mu diye düşündüm açıkçası?Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
Korkmayin bu normal ve geçici bı durum , sizi yoran eleştiren insanlarla mümkün mertebe görüşmeyin 2 yaşındaki bebeğe sizdemi vursaniz gibi tavsiyeler veren birinden dost olmaz zaten ,bebek bebekligini yapacak tabikiKizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
Atma normal bu aylar zamanla gecer. O kiza da nazli asosyal demeniz hos degil. Sizin kiz sadece oyun oynamak isyiyor.us oyle demissiniz ee o kiz da istemiyor demekki. Siz niye hakli gordunuzki kendinizi. O da bir birey sonuçta. Kendi cocugunuzu sevebilirsiniz ama baskasininkini boyle elestiremezsinz. Size verdigi akla izulmüssünüz ama siz de çok farkli degilsiniz sadece dille dememissiniz.Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum