• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş kreş için erken mi?

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Kızıma bazen babanesi bazen babası dönüşümlü bakıyorlar.Artık babanesinin bakmasını istemiyorum zaten çoğu günler yarım gün çalışıyorum.Kreşe versem sizce erken mi?Babaannesiyle sorun var mı derseniz,sürekli annneeeemmmmm diye seslenmesi.Açıkcası buna çok sinir olsam da ilk kızımda da yapmıştı aynı şeyi,ve şu an kızım 14 yaşında ona babaanne bile demez.Siz diye hitap eder ben de o da.O yüzden önemsemiyorum.Kendini de yırtsa annem diye,benim çocuklarım ona düşkün olmuyor.Kreş bu yüzden cazip geliyor ama bir yandan da kıyamıyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Her ne kadar gıcık olsanız da...
Bir çocuk gelisimci gözünden artı 28aylık bir çocuk annesi olarak 2yaş için olması gereken yer aileden birisi diye düşünüyorum Kreş için çok erken mecbur değilseniz en azından 1 yıl daha sabredin derim

2 yaş çok küçük
Sinir edici şeyler illaki yaşanıyor ama en azından babanne bakiyor
Benim oğluma ne babanne ne anneanne bakabildi şartlar gereği mecbur bakıciyla büyüdü şükür iyi biriydi
4.5 yaşında kreşe verdim pandemi den dolayi korktum yoksa 3 yaşında yari zamanlı da olsa gitsin istiyordum orada daha çok eğleniyor
Evde belli bir süreden sonra yetersiz kalıyoruz
Bir sene daha sık dişini 😇

Kızıma bazen babanesi bazen babası dönüşümlü bakıyorlar.Artık babanesinin bakmasını istemiyorum zaten çoğu günler yarım gün çalışıyorum.Kreşe versem sizce erken mi?Babaannesiyle sorun var mı derseniz,sürekli annneeeemmmmm diye seslenmesi.Açıkcası buna çok sinir olsam da ilk kızımda da yapmıştı aynı şeyi,ve şu an kızım 14 yaşında ona babaanne bile demez.Siz diye hitap eder ben de o da.O yüzden önemsemiyorum.Kendini de yırtsa annem diye,benim çocuklarım ona düşkün olmuyor.Kreş bu yüzden cazip geliyor ama bir yandan da kıyamıyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Annem diye sevilince annesi olmuyor ya niye bu kadar zorunuza gitti
Çok komiksiniz gercekten

2 yaş çok küçük
Sinir edici şeyler illaki yaşanıyor ama en azından babanne bakiyor
Benim oğluma ne babanne ne anneanne bakabildi şartlar gereği mecbur bakıciyla büyüdü şükür iyi biriydi
4.5 yaşında kreşe verdim pandemi den dolayi korktum yoksa 3 yaşında yari zamanlı da olsa gitsin istiyordum orada daha çok eğleniyor
Evde belli bir süreden sonra yetersiz kalıyoruz
Bir sene daha sık dişini 😇
Teşekkürler yapıcı yorumlarınız için,biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Back