• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet 2 yas erkek sunnet icin yas olarak uygun mu

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
Ben 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim

Ben 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim
Çocuğa o psikolojiyi neden yasatiyorsun ki. Yazikk bence. Aklı yetmiyorken yaptır. Ben oğlum 5 aylıkken yaptırmıştım

Çocuğa o psikolojiyi neden yasatiyorsun ki. Yazikk bence. Aklı yetmiyorken yaptır. Ben oğlum 5 aylıkken yaptırmıştım
Bu cevap icin biraz gec olmamis mi? Ne faydasi var yani?

Konu sahibi 6 yasini bekleyin, cinsel kimligi otursun. 2-6 yas arasi tavsiye edilmiyor

Bu cevap icin biraz gec olmamis mi? Ne faydasi var yani?

Konu sahibi 6 yasini bekleyin, cinsel kimligi otursun. 2-6 yas arasi tavsiye edilmiyor
Kvler yok siz cocugu ne sunnet ettirmiyosunuz bir an once yaptirin diyolardi sinir bozuyolar bende erken daha dedim kac kere

Bildigim kadarı ile 1 yaş sonrası psikolojik olarak kötü etkilendigi için yapılması önerilmiyor ben oglumu 7 aylıkken yaptırdım gerçekten ne kadar erken o kadar iyi

Sakın yaptırmayın ben 2 yaşında yaptırdım inanın bezi bırakanakadar altını değiştirmek okadar zorduki yaşayan. Bilir derlerya aynen öyle . Sünnetten sonra 15 gün bana yapışık yaşadı resmen tramva geçirdi çoçuğum.prf götürdük sünt olması gerek dedi yaptırdık hayatımın en büyük pişmanlığı. 1 yaşından önce olsaydı tamam ama 1 yaşı çoktan geçmiş.

Sakın yaptırmayın ben 2 yaşında yaptırdım inanın bezi bırakanakadar altını değiştirmek okadar zorduki yaşayan. Bilir derlerya aynen öyle . Sünnetten sonra 15 gün bana yapışık yaşadı resmen tramva geçirdi çoçuğum.prf götürdük sünt olması gerek dedi yaptırdık hayatımın en büyük pişmanlığı. 1 yaşından önce olsaydı tamam ama 1 yaşı çoktan geçmiş.
Hadi ya dogrudur valla bende bu yuzden dusunmuyorum aynen

Çocuk gelişim uzmanları 3-6 yaş arasında sünnet önermiyor. Cinsel gelişim dönemleri olduğu için bu yaş aralığındaki olaylar onlarda travma olarak kalabilir yahut ileride çeşitli cinsel problemler yaşayabilir. Düşünüyorsanız geç kalmayın bence.

Mecburi durumlar dışında 2 6 yaş arası önerilmiyor. Çocuk cinsel kimlik kazanma döbeminde olduğu için travma oluşturabilir.

2 yaşı beklediyseniz artık 6 7 yaşına kadar bu olayı ertelemek durumundasınız. Bebek henüz anlamadığı için o bölgenin tamamen alındığını düşünebilirmiş çünkü

Back