Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğa o psikolojiyi neden yasatiyorsun ki. Yazikk bence. Aklı yetmiyorken yaptır. Ben oğlum 5 aylıkken yaptırmıştımBen 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim
Bu cevap icin biraz gec olmamis mi? Ne faydasi var yani?Çocuğa o psikolojiyi neden yasatiyorsun ki. Yazikk bence. Aklı yetmiyorken yaptır. Ben oğlum 5 aylıkken yaptırmıştım
Kvler yok siz cocugu ne sunnet ettirmiyosunuz bir an once yaptirin diyolardi sinir bozuyolar bende erken daha dedim kac kereBu cevap icin biraz gec olmamis mi? Ne faydasi var yani?
Konu sahibi 6 yasini bekleyin, cinsel kimligi otursun. 2-6 yas arasi tavsiye edilmiyor
Doktor simdi yaptirmak kotuymus dedi diyin cikin isin icinden. Kime beyi anlatacaksiniz?Kvler yok siz cocugu ne sunnet ettirmiyosunuz bir an once yaptirin diyolardi sinir bozuyolar bende erken daha dedim kac kere
Bildigim kadarı ile 1 yaş sonrası psikolojik olarak kötü etkilendigi için yapılması önerilmiyor ben oglumu 7 aylıkken yaptırdım gerçekten ne kadar erken o kadar iyiBen 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim
Hadi ya dogrudur valla bende bu yuzden dusunmuyorum aynenSakın yaptırmayın ben 2 yaşında yaptırdım inanın bezi bırakanakadar altını değiştirmek okadar zorduki yaşayan. Bilir derlerya aynen öyle . Sünnetten sonra 15 gün bana yapışık yaşadı resmen tramva geçirdi çoçuğum.prf götürdük sünt olması gerek dedi yaptırdık hayatımın en büyük pişmanlığı. 1 yaşından önce olsaydı tamam ama 1 yaşı çoktan geçmiş.
Çocuk gelişim uzmanları 3-6 yaş arasında sünnet önermiyor. Cinsel gelişim dönemleri olduğu için bu yaş aralığındaki olaylar onlarda travma olarak kalabilir yahut ileride çeşitli cinsel problemler yaşayabilir. Düşünüyorsanız geç kalmayın bence.Ben 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim
Mecburi durumlar dışında 2 6 yaş arası önerilmiyor. Çocuk cinsel kimlik kazanma döbeminde olduğu için travma oluşturabilir.Ben 6 yasinda falan dusunuyorum cunku simdi ameliyat odasina alacaklar aglar diyorum. Cevremde bir an once yaptir diyor sizin fikirlerinizi almak istedim