Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende bisiklet var hangi semtayakkabı no belirtmemişim 23 numara olacak..
şişli tarafındayım soru n değil elden bıryerden alırım resım atarmısınız kolaydaysaValla bende bisiklet var hangi semt
Şöle bi durum var.Ürün dışarıda 2 kere az kullanıldı.Ebeveyn tentesini fln hiç kullanmadım attım.Babyhope marka.büyükçe.Little panda.Oturma yeri vidası takmak lazım.oynuyo.Müzikli ama çok dinledik rvde bayağa azaldı.Tabi foto çekerim yepyeni.
Bizimki siyah kırmızolı
Ayakkabı 2 tane var bende
Size uyar mı bilmiyorum tabii
ayakkabı no belirtmemişim 23 numara olacak..
Video çektim bisikleti gösterebilirim.Şöle bi durum var.Ürün dışarıda 2 kere az kullanıldı.Ebeveyn tentesini fln hiç kullanmadım attım.Babyhope marka.büyükçe.Little panda.Oturma yeri vidası takmak lazım.oynuyo.Müzikli ama çok dinledik rvde bayağa azaldı.Tabi foto çekerim yepyeni.
Bizimki siyah kırmızolı
Ayakkabı 2 tane var bende
Size uyar mı bilmiyorum tabii
botlar cok sık bu sıteden alma amacım uygun oldugu ıcın canım ama senın fıyat cok pahalı geldı tesk ler.Sıfır, 23 numara ,35 TL. İstanbul'dayım...
Sizin düşündüğünüz fiyat nedir?botlar cok sık bu sıteden alma amacım uygun oldugu ıcın canım ama senın fıyat cok pahalı geldı tesk ler.