- 25 Aralık 2023
- 101
- 4
- Konu Sahibi uzgunanneee
Merhaba uzuuuun zamandır araştırma yapıyorum biraz uzun derdimi anlatacağım hep sorularımın cevabını bu sitede buldum fakat bu konuda yazan kimse yoktu sanırım benim yerimde olan kimse yok ben 25 yaşındayım 2 yaşında kızım var babasıyla ben 3 aylık hamile iken ayrıldık farklı şehirlerdeyiz kızım benim yanımda, ben çalışıyorum annem bakıyor kızıma annemle kızımla yaşıyoruz annem çok güzel bakıyor fakat ben çocuğumu doğurduğum da sütüm olmadı üç gün geldi sonra gelmedi stresten kaynaklı ve herkes anne sütü almamış çocuk asi gelir annesine diyordu gerçekten doğru sanırım inanmazdım böyle şeylere ama artık düşünmeye başladım çocuğum hep ağlak, sinirli, asabi herşeye ağlıyor her dediğini yapıyoruz anneannesi de ben de hiç bişeyi eksik değil ben işe giderken hiç ağlamaz yani geldiğimde bi sevinir oyun oynamak ister ama bir kere öpeyim deriz bide öptürmez Dokunduğumuz yeri siliyor öpersek siliyor bazen istediği olmayınca ağlama krizine girip kendini ısırıyor ve bize dw çok vuruyor evimizde kavga gürültü asla yok ben ve annem kızıma asla bağırmayız annem arada ona zarar gelecek bişey yaparsa kızar ama bağırma şeklinde değildir ben hiç kızmam kalbi kırılır diye ama benden uzak anlayamadık ağlıyorum her gece acaba beni sevmiyor mu işe gittiğim için içten içe sinirleniyor diyor annem dışa bu şekilde vuruyor diyor ama bilmiyorum çok kötüyüm lütfen bana yol gösterin