canım hoş geldintopiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.
Hosgeldiiin, Ben istdayım.İlk denemem İst Tüp Bebek.Merkeze çamur atmak istemiyorum,özellikle Aret Bey iyimiş.Benim Doktorum baska biri idi.Negatif sonuç alınca bana yaklaşımı hosuma gitmedi bende değistirdim.
minecim benim psikolojim çok kötüydü beni zorla Berrin diye bir bayana götürdüler(Nisantasında) Amerikan hastanesi ile çalısıcakmış 3800 galiba.Berrin hnm özel doktor ama,ben mayısda baslayacağım.Benimle 2,5 saat hastalarını bekleterek konustu.Beni her anlamda rahatlattı,odadan çıkınca bambaskaydım ve suan mukemmelim.Tüm çevremde farkında.Haziranda baslıycaksın.İstersen ona git konuş.Henüz tüp bebek baslamadık ama suan ben sonsuz guveniyorum kadına.
bende lemi ibrahimoğlu ile telefonda görüştüm.sanırım mayısta ist.gelicem.alman hast.ne kadar ücreti biliyor musun..
topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.
merhaba elcammm mutlu ve sağlıklı haftasonlarıherkeslere merhabalar iyi hafta sonları diliyorum herkese mutluluk sağlık neşe dolu olsun inş....
canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin hayırlı haberler alalım inş...
çok ilerlememişsiniz kolayca okudum teşekkür edrim çabucak okudumama tabi siz bana bakmayın coşsun topik coşsun...:118::118::124::124::122::122:
merhaba elcammm mutlu ve sağlıklı haftasonları
ohh iyi bari son sayfaya ulaşımda zorlanmadın bu kez her topikte haftasonu durgunluğu olur ya hafta içi yine kaynatırız hafta sonu da takılırız duruma göre işte
evet evet aynenhaftasonu beyler evde olunca çok fazla kaynatılmıyo hafta içi daha iyi oluyo
kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş
yok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfadaeşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende
evt arkadaşlar aynen böle kullanıyoruz başladık 3. gün bu gün inşallah şifa olur hepside.
inşallah Melisim şifa olacak bu kez sevincini tam tamına yaşayacaksın inanıyorum benevt arkadaşlar aynen böle kullanıyoruz başladık 3. gün bu gün inşallah şifa olur hepside.
canımm hoş geldinSelam kızlar, benide alın aranıza.
Mayıs ayında nasip olursa 2. denemeye başlayacaz. Yaş 33, sorunum rezerv azlığı, Ankara Başkent Ünv.Hastanesine gidiyorum. İlk tüp bebek denememden pozitif sonuç aldım, maceralı bir gebelikle 10 haftalıkken düşük yaptım, birbuçuk ay oldu. Düşükten 10 gün sonra kontrole çağırdılar rahim çok güzel toparlanmış dedi doktorum ilk adetinde gel bakalım demişti, düşükten sonra tam 40. gün adet oldum. pazartesi adetin 2. günü gittim kan değerlerim iyi çıktı, 11. gün tekrar çağırdı, çarşamba tekrar kontrolüm var.
Bu arada bende biosteron dhea kullanıyorum günde 3 tane. ilk denemeden önce de kullanmıştım.öncesinde fsh yüksek çıkıyodu bu ilacı kullandığımdan beri normale döndü.
Allahım bu yola baş koyan herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..
iyi geceler incim hoş geldin evet sayımızda artış oluyorHerkese iyi gecelerYeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler
ya bende severim ekşiyi çok ama işte tatlı şeyler bizler için gerekli olan hormaonları daha çok çalıştırıyor ya ondan özelliklede erkeklerdeelcamm canım yaa ne zamandır sorayım diyorum unutuyordum :44: hani ben tedavideyken özellikle transfer sonrası ekşi yeme demiştin yaanedir bu ekşinin akıbeti :26: ayy ben ekşiyi çok seviyorummmm tamam sen hatırlatınca ekşiyi kestim ama negatiften sonra ara ara hasret gideriyorumm tabi ayy tamamen mi ekşi uzak olmalı tabi acı baharat ben zaten acı sevmem yemem baharata da düşkün değilimidir ekşi işte vazgeçemediğim lezzettendir başka topiklerde de gözüme çarptı tedavi öncesi acı-baharat-ekşi den uzak durulmalıymış :44:
hoşgeldin aramıza canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim inşallah bu sefer almayı nasip etsin bebişini kucağına cümlesiyle birSelam kızlar, benide alın aranıza.
Mayıs ayında nasip olursa 2. denemeye başlayacaz. Yaş 33, sorunum rezerv azlığı, Ankara Başkent Ünv.Hastanesine gidiyorum. İlk tüp bebek denememden pozitif sonuç aldım, maceralı bir gebelikle 10 haftalıkken düşük yaptım, birbuçuk ay oldu. Düşükten 10 gün sonra kontrole çağırdılar rahim çok güzel toparlanmış dedi doktorum ilk adetinde gel bakalım demişti, düşükten sonra tam 40. gün adet oldum. pazartesi adetin 2. günü gittim kan değerlerim iyi çıktı, 11. gün tekrar çağırdı, çarşamba tekrar kontrolüm var.
Bu arada bende biosteron dhea kullanıyorum günde 3 tane. ilk denemeden önce de kullanmıştım.öncesinde fsh yüksek çıkıyodu bu ilacı kullandığımdan beri normale döndü.
Allahım bu yola baş koyan herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..