evet canım tatlı bizlere daha çok faydalıya bende severim ekşiyi çok ama işte tatlı şeyler bizler için gerekli olan hormaonları daha çok çalıştırıyor ya ondan özelliklede erkeklerde.ekşiler bu açıdan çok faydalı olmuyor sanırım mesela bende turşuyu çok severim ama uzak durmaya çalışıyorum.
hoşgeldin aramıza canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim inşallah bu sefer almayı nasip etsin bebişini kucağına cümlesiyle bir
Rabbim yardımcın olsun. ne güzel vücut toparlamış kendini inş bu sefer herşey çok daha güzel olur..
topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.
Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum kı.Ekşi yemicekmiyiz şimdi ? Neden? Moralim bozuldu
bugun Tv bir tüp bebek profu çıktı,Bu gebelik aşısı dedikleri bizim Yumurta çatlatma iğnesi varya aslında oymuş.
HCG hormonu ile önce yıkıyorlarmış rahmi ve öyle yerleştiriyorlarmış.Çok basit bir işlemmiş ve her hekim yapabilirmiş.Kısaca aman aman bir beceri gerektirmiyormuş.
Nisanda baslıyacak arkadaşlar vardı,Sorsalar bir doktora olur mu? Adamın anlattığı gibi birşeyse ,eeee bize de yapsınlar % 10 bile olsa artma olur belki.
Alman hastanesini bilmiyorum mine.berrin orda da calisiyomus.bana amerikan dedi ama amerikanin normali 4500 onu biliyorum benim doktor ozel olunca farkli oldu. Ben cok uzak oturuyorum almana ve nisantasina ama yer kalma sorunu olursa gelebilirsin bize yada destek istersen
canım ya çok iyisin sağol ama kalacak yer var.Sadece doktorda karar veremiyoruz.sigarayı bıraktım,folik asit içmeye başladım ama çok fazla çay içiyorum inşallah çayın zararı olmaz.sigarayı bırakınca çok kilo aldım tedaviye başlayıncaya kadar killoları vermem lazım allahım inşallah bu sefer olack..
canım yasak değil de elca ben geçen ay tedavideyken tedbir için ekşi acı baharat yeme demiştiBen yediklerime hiç dikkat etmiyorum kı.Ekşi yemicekmiyiz şimdi ? Neden? Moralim bozuldu
bugun Tv bir tüp bebek profu çıktı,Bu gebelik aşısı dedikleri bizim Yumurta çatlatma iğnesi varya aslında oymuş.
HCG hormonu ile önce yıkıyorlarmış rahmi ve öyle yerleştiriyorlarmış.Çok basit bir işlemmiş ve her hekim yapabilirmiş.Kısaca aman aman bir beceri gerektirmiyormuş.
Nisanda baslıyacak arkadaşlar vardı,Sorsalar bir doktora olur mu? Adamın anlattığı gibi birşeyse ,eeee bize de yapsınlar % 10 bile olsa artma olur belki.
evet evet tüm tedbirleri almalıyızcanım ekşi kesinlikle yemiceksin diye bi kural yok bizimki sadece tedbir daha iyi daha sağlıklı beslenmek olsun diye. vücudumuz ne kadar sağlıklı olursa o kadar sağlam o kadar kuvvetli olur ve belki şansımızı artırırız diye küçük ihtimallerde olsa.evet arkadaşlar sorabilirlerse bizde ona göre davranırız...
canım sigarayı nasıl bıraktıncanım ya çok iyisin sağol ama kalacak yer var.Sadece doktorda karar veremiyoruz.sigarayı bıraktım,folik asit içmeye başladım ama çok fazla çay içiyorum inşallah çayın zararı olmaz.sigarayı bırakınca çok kilo aldım tedaviye başlayıncaya kadar killoları vermem lazım allahım inşallah bu sefer olack..
bende 5-6 fincan içiyorum çayı :44: abartmıyorumdur inşallahGazetede okumuştum amerikada yapılan araştırmaya göre günde 2 fincan çay içen bayanların hamile kalma oranı daha fazlaymış bende hiç sevmem ama biraz içmeye başladım körün taşı tutar belkii diyee
canım yasak değil de elca ben geçen ay tedavideyken tedbir için ekşi acı baharat yeme demişticanım gereken tedbirleri alalım hatta tüm yapmamız gerekenleri yapmamamız gerekenleri aklımıza geldikçe paylaşalım :13: canımm tv deki profesör ne güzel açıklamış sağol yaa hepimiz soralım dr larımıza yardımcı oluruz
evet evet tüm tedbirleri almalıyızelcam bizde soralım bakalım neler öğreneceğiz
canım sigarayı nasıl bıraktınbende kullanıcıyım malesef bi bahset bakalımm bende hem çay hem kahve hem sigara içiyorum sigarayı sayı olarak azalttım ama bırakamıyorumm
peki eşin içiyor mu :26: bende kocişimde içiyoruz çatır-çatırya inanmayacaksın ama birden oldu.bir gün sabah kalktım 2 tane içtim sigaram kalmamıştı bende tamam bir daha almıyorum da içmiyorm da dedim.o gün bugündür içmiyorum 23 gün oldu hiç içmedim.sigara parasını biriktiriyorum.çayı iki fincandan çok içiyorum folik asit içiyorum sigarayı bırakınca kilo aldım kilo vermek için akapunktura başlayacağım sonra da tedavi inşallah pamuk gibi bebişler:)
arkadaşlar 4 aydır bu kulube üyeyim eşi azosperm olanların sayfasındaydım ne zamandır çok zor zamanlar geçirdik ve eşimde sperm bulundu çok şükür şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız doktorumuz adetimin ilk üçgünü içerisinde gelmemi söyledi yani nisanın 30 da gidicem , ilk defa tedavi olucam daha önce tüpbebek yapmadık 1 buçuk yıllık evliyiz mikrotese sonucu siperm bulundu , merak ettiğim bu tedavinin aşamaları, bana adetimin ilk günlerinde ne yapılacak transfer nekadar zaman sonra oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz , bende herhangi bir problem yok çok şükür 14 martta laparoskopi oldum bi problem yok dedi doktorum , çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
ya inanmayacaksın ama birden oldu.bir gün sabah kalktım 2 tane içtim sigaram kalmamıştı bende tamam bir daha almıyorum da içmiyorm da dedim.o gün bugündür içmiyorum 23 gün oldu hiç içmedim.sigara parasını biriktiriyorum.çayı iki fincandan çok içiyorum folik asit içiyorum sigarayı bırakınca kilo aldım kilo vermek için akapunktura başlayacağım sonra da tedavi inşallah pamuk gibi bebişler:)
canım yasak değil de elca ben geçen ay tedavideyken tedbir için ekşi acı baharat yeme demişticanım gereken tedbirleri alalım hatta tüm yapmamız gerekenleri yapmamamız gerekenleri aklımıza geldikçe paylaşalım :13: canımm tv deki profesör ne güzel açıklamış sağol yaa hepimiz soralım dr larımıza yardımcı oluruz
evet evet tüm tedbirleri almalıyızelcam bizde soralım bakalım neler öğreneceğiz
canım sigarayı nasıl bıraktınbende kullanıcıyım malesef bi bahset bakalımm bende hem çay hem kahve hem sigara içiyorum sigarayı sayı olarak azalttım ama bırakamıyorumm
ya inanmayacaksın ama birden oldu.bir gün sabah kalktım 2 tane içtim sigaram kalmamıştı bende tamam bir daha almıyorum da içmiyorm da dedim.o gün bugündür içmiyorum 23 gün oldu hiç içmedim.sigara parasını biriktiriyorum.çayı iki fincandan çok içiyorum folik asit içiyorum sigarayı bırakınca kilo aldım kilo vermek için akapunktura başlayacağım sonra da tedavi inşallah pamuk gibi bebişler:)
peki eşin içiyor mu :26: bende kocişimde içiyoruz çatır-çatırmalesef kociş evde bikaç paket yedek sigara stokluyor sigaram bitti derdim yok nasıl olsa devamı var deyip sayıyı azaltarak devam bakalım inşallah bende kocişte bırakırız evet kilo alma ihtimali yüksek ama sağlıklı yaşam sonuçta inşallah bırakırız
arkadaşlar 4 aydır bu kulube üyeyim eşi azosperm olanların sayfasındaydım ne zamandır çok zor zamanlar geçirdik ve eşimde sperm bulundu çok şükür şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız doktorumuz adetimin ilk üçgünü içerisinde gelmemi söyledi yani nisanın 30 da gidicem , ilk defa tedavi olucam daha önce tüpbebek yapmadık 1 buçuk yıllık evliyiz mikrotese sonucu siperm bulundu , merak ettiğim bu tedavinin aşamaları, bana adetimin ilk günlerinde ne yapılacak transfer nekadar zaman sonra oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz , bende herhangi bir problem yok çok şükür 14 martta laparoskopi oldum bi problem yok dedi doktorum , çok heycanlıyım ve çok korkuyorum