2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

:nazar:

:nazar:yardimci olduysam ne mutlu bana,4.seferimde 9.gun bir iki damla kanamam oldu,tamam gene olmadi adet olacam dedim,oturup esimle sabaha kadar agladik,sabahta sinirden kalktim is guc yaptim,sonra baktim baska kanama yok,hemen bi test yaptim,bide ne gorelim ik kirmizi cizgi,evet hamileydim,7.ayinda maalesef kaybettim,igslh senin icin hersey yolunda gider canim:KK49::KK49::KK49:
canım benim başın sağolsun inşallah Rabbim çektiğin tüm sıkıntılarını unutturacak sağlıklı-hayırlı evladını bu tedavide nasip edecek :KK49::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: ben çok inanıyorummm biz çömezlerine yol-yordam göstereceksin annelik tecrübelerinden de fazlasıyla yararlanacağız :KK49::KK9::emir_bebek::nazar::KK31::KK31::KK16:

turkiyede hic denemedim ama istiyorum herkez tavsye ediyor,sen hangi hastanedesin canim,sanirim istbuldasin
hakkında hayırlı yer neresiyse orası nasip olsun bebeğin seninle olsun inşallah :KK49::KK52::KK31::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:

kızlar ben antalyadayım fırsat bulunca yazayım dedim nasılsınız sizi çok seviyorum benim dert ortaklarım:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
ohh geziyor musun düğün hazırlıkları ohh tatlı telaş kolay gelsin tatlım bende çok seviyorumm seni canım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

inşallah canım yaa ız olsun isterim tabii rabbim ne kısmet ederse ...kilo konusuda elimden geleni yapıyorum ama yine de aldırıyor ilaç napayım ısmet işte şimdide rejim yapamami tedavi için bitsin tedavim olmassa bi sene gitmem heral o arada rejimimi yaparım inşallah da zayıflarım
:KK17::KK17:
gerçekten çoğu zaman hislerim çıkıyor :KK9::KK28::KK52: inşallah sağlıklı-hayırlı kızın olacak :emir_bebek::nazar::KK16:

Çok haklısınız,ne kadar buna kendimi hazırlamaya çalışsam da yine aynı üzüleceğim.O zaman dediğiniz gibi pozitif olmaya çalışacağım ve oluyorum da.İns.bebisimin teyzelerine buradan müjde veresem ve ben de ins.mujdeler duyacağım sizlerden.
aynen canım üzüntü aynı üzüntü nede olsa(Rabbim korusun ) bu kez zaten pozitifi göreceksin inşallah :KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Niye o zaman benim doktorum buna dikkat etmedi ki?Ama 12 yumurtam 1.sinif kalitedeymis ve transfer yapılan embriyo da oyleymis.Bu sebeple transfer 6. Gün gerçekleşti.
canı dr doğru yapmış çok aşırı bir sayı değil takma kafana yumoşların gayet güzel sayıda ve kalitede inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarına kavuşacaksın :KK9::KK9::KK9::KK49::KK52::KK52::KK52::KK19::KK16:

slm kızlar.bende yumurta rezervi azlığı var hatda artık yumurtan olmaz dendi ve amh 0.1 den düşük.fsh yüksek ve eğer yumurtam olursa tüpe başlancak.ümitsiz olmak istemiyorum ama ne yapcagımı bende şaşırdım.2 aydan sonra kendiliğinden hastalandım ve bugün 2.günü fsh 43 çıktı.2 ay daha dhea kullanıp ona göre durumuma bakılcak.çevremde kimse beni anlamıyo.çocuğun olur niye bu kadar sorun ediyosun diyorlar.moralimi bozmaycam bu sitede neler okudum Allahım nasip edecekse vakti zamanı vardır.ama üzüldüğüm sorduklarında kan değerlerim yüksek doktor cocugun olmaz dediğimde olur olur kafana takma diyolar.tesellim bu kadar.sanırım bana inanmıyolar. bende anlamadım.sizlerle paylaşmak istedim.okudugunuz için teşekkürler.
canım hoş geldin yoktun ne zamandır :KK19::KK54: üzüldüm ama hallolmayacak bir sorun değil bence :KK5::KK34: inşallah dhea ilaç sana bol bol şifa olacak inanıyorum ben tedaviye gönül rahatlığıyla başlayacaksın bol bol kaliteli yumoşların olacak seni çok iyi anlıyorum tatlımm bol bol dualarımdasın :KK19: çevremizdekiler bizi nasıl anlasın ki :KK43::KK43::KK43::KK43: onlara göre hava hoş gün güzel :KK43::KK43::KK43::KK43: bizi bizden başka anlayan olmaz ki :KK5::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16: Rabbim yardımcın olsun sitreste etkiler bence hormonlarımızı Rabbime emanetiz hepimiz inşallah bu yıl ayrı bereketli bizlerde nasipleneceğizz inşallah :KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bendede aynı canım ya
Duydun mu Delikız hamileymiş Maşallah sübhanallah:nazar:
İÇok çok sevindim
nşallah bizlerede nasip olur
Rabbim daim etsin canım :KK34: evet pc yi açar açmaz oraya uğradım mesajla tebriğimi ilettim bende çok sevindim canım benim inşallah darısı bizlere :KK49::KK9::KK52::KK19::KK16:

hareketligifsj4.gif

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

aglasam sesımı duyarmısınız mısralarımda yada dokunabılırmısınız gozyaslarıma ellerınızle....​

durgunum yorgunum suskunum ve herseye ve herkeze ben yıne ne kırgın ne kuskun ben kendıme bı tek bı tek kendıme acımasız

aglasam sesımı duyarmısınız mısralarımda yada dokunabılırmısınız gozyaslarıma ellerınızle....​
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK14::KK14::KK14::KK14:

durgunum yorgunum suskunum ve herseye ve herkeze ben yıne ne kırgın ne kuskun ben kendıme bı tek bı tek kendıme acımasız
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ahh bu geceler ayrı bir hüzne boğuyor hepimizi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Günaydın kızlar :KK16:
Çok sessizleşmiş burası :26:
günaydın incim valla ben bugün erkenciyim :KK15: ama evde birsürü iş beni bekler hem bikaçgündür yine ataklarla uğraştım şu an daha iyiyim hamdolsun :nazar::KK31:

tfr1a09tj0fh.gif
evet herkes nerde belli değil

şifam sanada günaydın valla ben evde olmayınca hiç giremiyorum misafir kaldığımız evde var net arada giriyorumyarın dönücem evime görüşürüz bolbol inşallah:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

şifam sanada günaydın valla ben evde olmayınca hiç giremiyorum misafir kaldığımız evde var net arada giriyorumyarın dönücem evime görüşürüz bolbol inşallah:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
hoş geldin encanım yokluğun nasıl belli demirbaşımızsın sen :KK19::KK19::KK19::KK19::KK16: hadi tekrar hayırlı olsun düğün oldu da bitti bile demi :KK9: ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım :nazar: iyi yarına kadar dayanırız sen yakınlarınla görüş ,ilgilen nede olsa bize daha çok zaman harcayacaksın :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK54:

*HAŞR SÜRESİ
Kırk gün kırkar defa okuyan her türlü muradına nail olur.

*NECM SÜRESİ:
Yirmibir defa okuyan her muradına nail olur.

*FETIH SÜRESİ:
Bu süreyi yedi defa okuyan kimse her müşkülünü halledip her muradına nail olur.

*DUHAN SÜRESİ:
Üç defa okuyan her dileğini elde eder.

*YASİN SÜRESİ:
Bu mübarek süreyi yetmiş defa okuyan her muradına nail olur.

*EN'AM SÜRESİ:
İstek ve dileğin olması için yedi defa okunur.

*KALEM SÜRESİ:
Şerden korunmak ve her murada nail olmak için yetmişbir defa okunmalı.

*İNFITAR SÜRESİ:
Her murada nail olmak yirmibir defa okunur.

*MUTAFFİFİN SÜRESİ:
Ağlayan çocuğu susturmak için beş defa okunur.

*İNŞİKAK SÜRESİ:
Doğumun kolay olması için yedi defa okunur.

*SAF SURESİ:
Aile içi huzursuzluğundan kurtulmak için yetmiş defa okunur.

*KEVSER SURESİ:
Yüz defa okuyan muradına nail olur. Resulu Ekremi rüyasında görür.

*KADIR SÜRESİ:
Her müşkülün hali için yirmibir defa okunur.

*İHLAS SÜRESİ:
Onbin defa okuyan her muradına nail olur.

Şifada kardes ilgin için teşekkür ederim ama ben bu gün adet oldum ve test de yaptırmayacağım ,kismet değilmiş iste.

Şifada kardes ilgin için teşekkür ederim ama ben bu gün adet oldum ve test de yaptırmayacağım ,kismet değilmiş iste.
canım benim ama gel sen beni dinle gebeliğe rağmen kanama olabiliyor :KK28: inşallah test sonucun müjdeli olur :KK31: ALLAH tan ümit kesilmez inşallah test gününde müjde verirsin tatlım :KK49::KK31::KK16:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ahh bu geceler ayrı bir hüzne boğuyor hepimizi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın incim valla ben bugün erkenciyim :KK15: ama evde birsürü iş beni bekler hem bikaçgündür yine ataklarla uğraştım şu an daha iyiyim hamdolsun :nazar::KK31:

tfr1a09tj0fh.gif
evet herkes nerde belli değil

Geçmiş olsun kuzum :26:

Geldin mi :KK16:

Elifcim doktorlar kanama olsa da test yapılması gerektiğini söylüyor. Gebelik dışında başka bir şeyin belirtisi de olabilir bu kanama. Negatifse üzüleceksin, kötü hissedeceksin ama kısa zamanda yeni tedavi için toparlanacaksın. 1 kez transferi iptal olmuş 1 kez de negatif almış biri olarak söylüyorum bunu. 4 ayda 2 kez hüsrana uğradım. Şimdi yeni tedavimi inan dört gözle bekliyorum.

X