- 18 Mayıs 2012
- 75
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bende artik sabir,falan kalmadi patladim patlayacam,cocuk konusu degil ama, baska problemler,anlatiyim anlatmiyim mi boyle aradayim ama kafayi yiyecem artik
oyle geliyorlar bana arada bir
slm kızlarrr nasılsınızzz benimde çok canım sıkılıyo bugün akşam olsada eve gitsem diyorummmmm içimden hiç bir iş yapmak gelmiyooo
Hepimizde bir bıkkınlık bezginlik var ki sorma
:111::111::111: havalardan galiba mevsim değişikliği
sağol incim canım geçti gitti bakalım yeni atak çokk geç gelse bariGeçmiş olsun kuzum :26:
Geldin mi
Elifcim doktorlar kanama olsa da test yapılması gerektiğini söylüyor. Gebelik dışında başka bir şeyin belirtisi de olabilir bu kanama. Negatifse üzüleceksin, kötü hissedeceksin ama kısa zamanda yeni tedavi için toparlanacaksın. 1 kez transferi iptal olmuş 1 kez de negatif almış biri olarak söylüyorum bunu. 4 ayda 2 kez hüsrana uğradım. Şimdi yeni tedavimi inan dört gözle bekliyorum.
canım çok özel değilse tabiki paylaş , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırızkizlar bende artik sabir,falan kalmadi patladim patlayacam,cocuk konusu degil ama, baska problemler,anlatiyim anlatmiyim mi boyle aradayim ama kafayi yiyecem artik
haaaa konu buysa daha beteri hepimizde varoyle geliyorlar bana arada bir
canım hamdolsun iyiyim ben sen nasılsın evet yaa benimde içimden hiç bi iş yapmak gelmiyoslm kızlarrr nasılsınızzz benimde çok canım sıkılıyo bugün akşam olsada eve gitsem diyorummmmm içimden hiç bir iş yapmak gelmiyooo
evet incim yaaaHepimizde bir bıkkınlık bezginlik var ki sorma
tüh be denk gelmedik kiBen varım
canım encanımm hoş geldin valla bende çok özledim sen nasılsınkızlarrrrr ben geldim evimdeyim çok şükür nasılsınız özledim sizle konuşmayı valla
iyim tatlım yorgunum biraz malum yol yorgunluğu sende iyisindir inşallahcanım encanımm hoş geldin valla bende çok özledim sen nasılsın
kızlarrrrr ben geldim evimdeyim çok şükür nasılsınız özledim sizle konuşmayı valla