2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kizlar bende artik sabir,falan kalmadi patladim patlayacam,cocuk konusu degil ama, baska problemler,anlatiyim anlatmiyim mi boyle aradayim ama kafayi yiyecem artik

slm kızlarrr nasılsınızzz benimde çok canım sıkılıyo bugün akşam olsada eve gitsem diyorummmmm içimden hiç bir iş yapmak gelmiyooo:KK19::KK19::KK19:

Geçmiş olsun kuzum :26:

Geldin mi :KK16:

Elifcim doktorlar kanama olsa da test yapılması gerektiğini söylüyor. Gebelik dışında başka bir şeyin belirtisi de olabilir bu kanama. Negatifse üzüleceksin, kötü hissedeceksin ama kısa zamanda yeni tedavi için toparlanacaksın. 1 kez transferi iptal olmuş 1 kez de negatif almış biri olarak söylüyorum bunu. 4 ayda 2 kez hüsrana uğradım. Şimdi yeni tedavimi inan dört gözle bekliyorum.
sağol incim canım geçti gitti bakalım yeni atak çokk geç gelse bari :KK5:

kizlar bende artik sabir,falan kalmadi patladim patlayacam,cocuk konusu degil ama, baska problemler,anlatiyim anlatmiyim mi boyle aradayim ama kafayi yiyecem artik
canım çok özel değilse tabiki paylaş , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

oyle geliyorlar bana arada bir:KK52:
haaaa konu buysa daha beteri hepimizde var :KK53::KK53::KK53::KK53:

slm kızlarrr nasılsınızzz benimde çok canım sıkılıyo bugün akşam olsada eve gitsem diyorummmmm içimden hiç bir iş yapmak gelmiyooo:KK19::KK19::KK19:
canım hamdolsun iyiyim ben sen nasılsın evet yaa benimde içimden hiç bi iş yapmak gelmiyo :KK50::KK50::KK50::KK50:

Hepimizde bir bıkkınlık bezginlik var ki sorma :KK50:
evet incim yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

kedi082a7cq7.gif
kimse yok anlaşılan

kızlarrrrr ben geldim evimdeyim çok şükür nasılsınız özledim sizle konuşmayı valla :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

X