Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caanımsınn hep yazacaktım araya başka bişi giriyordu kalıyordu hatta şöyle yazacaktım gülsu kocişine kavuştu bizi unuttu diye ama varya bu mesaj işide nasip işi kısmet olmadı yazmak ama hepp aklımdaydın canım gülsuyummmcanlarım selam beni hiç soran olmamış küstüm yafuu neyse evime yuvama kavuştum çok şükür ...
merhaba elif hosgeldin,8 kez tup bebek yapmis biri olarak yasadiklarini korkularini cok iyi anliyorum,ama hersey kismet , agir isler yapmadikca oturup kalkmakla hic bi sey olmaz korkma,hatta soyle soyleyim ben yurt disindayim ve burda transfer oncesi cok su iciyorsun,ve tuvalet ihtiyacin oluyor ,transferden hemen 5 dk sonra ayaga kaldiriyorlar ve doktorum bana git rahatlikla tuvaletini yap der,dusmez korkma der,o yuzden icin rahat olsun ha senin niye tutmadi dersen nasip iste olmadi,her seferinde genede doktoru dinlemedim iki hafata boyunca yataktan kalkmadim ama genede olmadi,nasibinde varsa olur,igslh guzel haberlerini aliriz
canım benim seni tebrik ederim üniversiteler bitirip işyerinde kariyer de yapmışsın maşallah işte azmin sonu canım aynı hırsı azmi şimdide göstermelisin bebeğim benimle ve beni hiç bırakmayacak diyeceksin pozitifin alasını yaşamalısın çok faydası oluyor yatağa uzan gözlerini kapa ve elini göbişine koy bebeğinin seninle olduğunu hayal et hatta dahada abart doğurduğun anı doğduktan sonraki anları gözlerinde canlandır ve tabi bol bol esma-ül hüsna lar , salavatlar oku karnınaÇok çok teşekkür ederim size,bana öyle moral oldunuz ki...Bana da transfer oncesi çok su içirdiler fakat transferden sonra alttan yataktayken aldılar ve 4 saate yakın kalkmadan yattım. Çıkışda önce taksiye,sonra vapura,sonra da metrobuse bindim.Bu kadar sarsıcı bir yolculuk bir sey yapar diye de korkuyorum.Yasim daha gencmis ve bende hiç bir problem yok.Esimde varikoselden kaynaklanan azospermi var ama o da 2milyondan fazla.Hayatta en çok istediğim sey anne olmaktı.Bu sebeple esimin askerliğini bile beklemeden evlendim.Sonrasinda her adet döneminde ağıtlar: )Derken 5 yılı devirdim anne olamadan.Ben de kendimi başka seylere verdim.2 üniversite bitirdim üçüncüye başladım,isyerimde terfi ettim,bağlama öğrendim,gezdim,istediğim her şeyi aldım ama bunların hiç biri bir bebeğin yerini doldurmuyor.Sizin için de çok üzüldüm.Ben ikincisi de tutmazsa yıkılırım derken,siz iyi sabretmişsiniz.Turkiyedeki merkezlerin yurtdışındakilerden daha başarılı olduğu söyleniyor.Burada denediniz mı hiç?Rabbim inşallah nasip eder hepimize.Tutmayacak diye iyiden salmıştım kendimi,sayenizde yeniden umutlandim.Tekrardan teşekkür ederim,çok sagolun.
canım benim seni tebrik ederim üniversiteler bitirip işyerinde kariyer de yapmışsın maşallah işte azmin sonu canım aynı hırsı azmi şimdide göstermelisin bebeğim benimle ve beni hiç bırakmayacak diyeceksin pozitifin alasını yaşamalısın çok faydası oluyor yatağa uzan gözlerini kapa ve elini göbişine koy bebeğinin seninle olduğunu hayal et hatta dahada abart doğurduğun anı doğduktan sonraki anları gözlerinde canlandır ve tabi bol bol esma-ül hüsna lar , salavatlar oku karnına
canım benim ilk tedavini unut mümkünse şu an ki tedavini ilk tedavinmiş gibi aynı heyecan aynı umutla yaşa ki ne kadar kendimizi negatife bağlasak negatif olacağını düşünsekte inanki 1 gr. bile olsa umudumuz oluyo ve negatifi görünce tabiki hepimiz mahfolduk yıkıldık , üzüldük ama ama şartlansamda şartlanmasamda üzüntü aynı oluyo benim şahsi görüşüm ama Yüce Rabbim çok kısa süre sonra yeniden umudumuzu yeşertip tekrar tedavi heyecanı sarıyor kalbimizi vee geçmişi hatırlamamalıyız bu bize sitresten başka hiç bişi katmaz yani ısrarla seni pozitife davet ediyoruz bol dua ile inşallah müjdeler paylaşacağız hepimizBir önceki denememde hep yaptım bunu,hayaller kurduk eşimle ,öyle hissetmiştim ki onu....Ama olmadı iste,günlerce ağladım kendime gelemedim,yine aynı seyleri yasarım,yine hayallerin altında kalırım diye korkuyorum.Dua ediyorum yalnızca ve sizlerden aldığım destekle daha iyi hissediyorsun kendimi.Henuz yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum ama buradaki herkesi çok sevdim,keske daha önce bulsaymisim bu formu.İlginiz için çok teşekkür ederim.
Çok çok teşekkür ederim size,bana öyle moral oldunuz ki...Bana da transfer oncesi çok su içirdiler fakat transferden sonra alttan yataktayken aldılar ve 4 saate yakın kalkmadan yattım. Çıkışda önce taksiye,sonra vapura,sonra da metrobuse bindim.Bu kadar sarsıcı bir yolculuk bir sey yapar diye de korkuyorum.Yasim daha gencmis ve bende hiç bir problem yok.Esimde varikoselden kaynaklanan azospermi var ama o da 2milyondan fazla.Hayatta en çok istediğim sey anne olmaktı.Bu sebeple esimin askerliğini bile beklemeden evlendim.Sonrasinda her adet döneminde ağıtlar: )Derken 5 yılı devirdim anne olamadan.Ben de kendimi başka seylere verdim.2 üniversite bitirdim üçüncüye başladım,isyerimde terfi ettim,bağlama öğrendim,gezdim,istediğim her şeyi aldım ama bunların hiç biri bir bebeğin yerini doldurmuyor.Sizin için de çok üzüldüm.Ben ikincisi de tutmazsa yıkılırım derken,siz iyi sabretmişsiniz.Turkiyedeki merkezlerin yurtdışındakilerden daha başarılı olduğu söyleniyor.Burada denediniz mı hiç?Rabbim inşallah nasip eder hepimize.Tutmayacak diye iyiden salmıştım kendimi,sayenizde yeniden umutlandim.Tekrardan teşekkür ederim,çok sagolun.
Bahceci Fulya tup bebek merkezinde yaptırdım ve çok memnun kaldım.Normalde raporum vardı ve başka bir hastanede ücretsiz yaptirabiliyordum ama tüm masraflarına rağmen hiç pişman değilim.Daha önceki hastanem de doktorum da rezaletti,farkı bu hastaneye gelince daha iyi anladım.Yapay rahim yöntemiyle hamile kalma şansının arttığı söyleniyor ve bunun Türkiye'de birçok yerde uygulaması var,eminim ki benim hastanemde de yapılıyordur.Ben buraya gelmeden araştırma yaptım ve tanıdığım tüm kadın dogum uzmanları burayı tavsiye etti.Hatta ben önce Prf. Suleyman Engin Akhan' a gittim o da Bahcecideki Dr.Erbil Beye yönlendirdi.Hastanede kaldığım sürece keske su da yapılsaydı diyebileceğim birşey dahi olmadı,hersey çok iyiydi.Arayip bilgi alabilirsiniz.Gecen gün beni Arayip hastanemizden,doktorlarımızdan ve hemşirelerimizden memnun kaldınız mı,bir şikayetiniz var mı diye sordular ki bunu cogu hastane yapmıyor.Umarim size de yardımcı olurlar.Gorusmek dileğiyle.turkiyede hic denemedim ama istiyorum herkez tavsye ediyor,sen hangi hastanedesin canim,sanirim istbuldasin
bence süper olmuş ama hatırlatmam gereken bişi var dün yazmayı unutmuşum eğer yükleyeceğimiz resim hareketliyse yine aynı işlem fakat resmin url adresini eklerken hemen sol altında kutucuk var ya işaretli olan ( yanında Retrieve remote file and reference locally yazıyor ) o kutucuğun işaretini kaldır ve yükle
ayy ne güzel isim canım inşallah nasip olsun isim koymak
melis içimde bi his var inşallah yanılmam ama senin ilk bebişin kız olacak diye hissediyorum
inşallah canım gönlünce olsun ama ne zaman kısmet olursada dert etme bence tedavilerimizde Rabbimin izniyle gerçekleşiyor
yalnız değilsin eda bende ilk ilişkide olacak sanırdım bende 1 yıl korunmuştum ( ama 1 yıllık kullandığım iğne vardı onuda bahane etmiştim işte )
canım benim yaaa inşallah fazla kilo almazsın ama bebişlerimizin gelmesiyle kiloları umursamayız eminim
oo çok zayıfsın kesin alırsınn sen hem istiyorsun alırsın alırsın
bendede hemen hemen aynı canım tüpler yumurta rezervi veee fmf işte sağlık olsun Rabbim diledikten sonra ortada engel bırakmaz diler
canım heyecanını sitresini anlıyorumm ama biz hepimiz tecrübe sahibi olduk gel sen bizi dinle mümkün olduğunca sakin olalım
inşallah aminn tatlımmmmm
aman bee tatlımm bebiş gelsinn sonra da doğuralım tempoyla zayıflarız biz
aynen canım sağlık olsun balık etli encanımm
canım mutlaka belli olurdu tüplerdeki sorunun çıkmış ALLAH korusun yeni başka sorunlar çıkmasın elimizdeki sorunlar sıkıntısızca atlatıp bebişlerimize kavuşalımmm
canım hoş geldin aramıza ohh maşallah transferde nasip olmuş olsun tatlım işte şimdi lazımız desteğimizle dualarımızla ama lütfen aklından olumsuz düşünceleri at kenara bebeğim benimle de hep bol dua oku lütfenn bebeğin içn
ayy ne güzel inşallah müjdeni alırız canımm bol bol hemde dualarımız seninle
canım benim en yoğun anın demi sınavlar filan ama az kaldı işlerin sınav sonrası hafifleyip kurtulacaksın iyiyim hamdolsun aynı tas aynı hamamız işte
off yaa Yüce Rabbim canından can alsada canına can katan da o işte bu mucize çok ilginç ama hepimize umut oldu sağol canım beni paylaştığın için
aminnnnnnnnnnnnn inşalllahhh tuanammmmm
Bir önceki denememde hep yaptım bunu,hayaller kurduk eşimle ,öyle hissetmiştim ki onu....Ama olmadı iste,günlerce ağladım kendime gelemedim,yine aynı seyleri yasarım,yine hayallerin altında kalırım diye korkuyorum.Dua ediyorum yalnızca ve sizlerden aldığım destekle daha iyi hissediyorsun kendimi.Henuz yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum ama buradaki herkesi çok sevdim,keske daha önce bulsaymisim bu formu.İlginiz için çok teşekkür ederim.
canım benim ilk tedavini unut mümkünse şu an ki tedavini ilk tedavinmiş gibi aynı heyecan aynı umutla yaşa ki ne kadar kendimizi negatife bağlasak negatif olacağını düşünsekte inanki 1 gr. bile olsa umudumuz oluyo ve negatifi görünce tabiki hepimiz mahfolduk yıkıldık , üzüldük ama ama şartlansamda şartlanmasamda üzüntü aynı oluyo benim şahsi görüşüm ama Yüce Rabbim çok kısa süre sonra yeniden umudumuzu yeşertip tekrar tedavi heyecanı sarıyor kalbimizi vee geçmişi hatırlamamalıyız bu bize sitresten başka hiç bişi katmaz yani ısrarla seni pozitife davet ediyoruz bol dua ile inşallah müjdeler paylaşacağız hepimiz
mrb hoşgeldiniz.kendinizi bu kadar yıpratmayın sizle aynı sorunlarımız bendede bi problem yok doktorum çok korkuyordu yumoşlarım çoook olacak diye ve az az ilaç kullandım sadece 6 tane yumoşum toplandı 2 tane transfer oldu ama elde var sıfır bak senin 2 tane varmış inşallah onlara gerek kalmadan bu denemen de hamilekalırsın inşallah.umudunu kaybetme ilk deneme ne kadarda olsa bayagı etkiliyor benide çokkk etkilemişti ama nasip degilmiş.şimdi 2 tedavime hazırlanıyorum ay sonunda kontrolüm var ondan sonra başlıycaz inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.rahat ol
Sey,affedersiniz yeni oldugum için pek anlayamadım,yumos yumurta mı demek,peki öyleyse doktorunuz niye çok olmasından korksun ki,benim doktorum benden 13yumurta hedeflediğini söyledi ama 20 yumurta toplandı,12 sine işlem yapılabildi,5 i döllendi ,1 i verildi,2 si donduruldu.Yumurtanin çok olmasında ne gibi bir sıkıntı var ki,öyle olsa benim doktorum niye çok istesin ki?
Fazla yumurta olması yumurtaların kalitesini düşürüyor Elif.
Niye o zaman benim doktorum buna dikkat etmedi ki?Ama 12 yumurtam 1.sinif kalitedeymis ve transfer yapılan embriyo da oyleymis.Bu sebeple transfer 6. Gün gerçekleşti.
Sey,affedersiniz yeni oldugum için pek anlayamadım,yumos yumurta mı demek,peki öyleyse doktorunuz niye çok olmasından korksun ki,benim doktorum benden 13yumurta hedeflediğini söyledi ama 20 yumurta toplandı,12 sine işlem yapılabildi,5 i döllendi ,1 i verildi,2 si donduruldu.Yumurtanin çok olmasında ne gibi bir sıkıntı var ki,öyle olsa benim doktorum niye çok istesin ki?
evey yumurta demek.benim ilkkarar verip konuşmaya gittimde iki ayrı hastanelerde ayrı 2 doktorla konuştum ve muane oldum durumuma bakmak için.2side bana dedikleri hiçbir problemin yok ve durumun çok çok iyiler dediler ve yumurtamın fazla oldugunu söylediler bi taraf yumurtalıgımda 11 -12 yumurta gözüküyor dediler ve yaklaşık 20 tane var dediler igneyi çok az vermeliyizki koklatmalıyız dediler yoksa çok yumurtan olur ve kaliteleri düşer dediler.ve igneyi az az dozlarda kullandım.olgun 6 tane birinci kalitem oldu ve 6 tanesi döllenmiş ve sonra 5 e düştü 2 tanesini transfer oldum 3 taneside gelişmemiş.ve malesef kısmette yokmuş.ilk pozitif aldım sonuç sonra degerim düştü.nasipte yokmuş.