2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

sağol incim canım geçti gitti bakalım yeni atak çokk geç gelse bari :KK5:

canım çok özel değilse tabiki paylaş , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

haaaa konu buysa daha beteri hepimizde var :KK53::KK53::KK53::KK53:

sifacim hayat iste,bazi seyleri icine at at,bi gun patliyacam ve birilerini kiracam diye korkuyorum,sabrim cok zorlaniyor belki birgun anlatirim,bu arada senin ataklarin ne canim,tabi paylasmak istersen

encanım bebişleri alıp mı geldin okuyamadım diğer sayfaları transferin oldu mu
şifaam sen nasılsın bu ara giremedim işlerim birikmiş

yok tatlım daha bebişlere zaman var :KK50:yiğenimin evini yerleştirdik antalyada birazda tatil yaptım sen nasılsın gülsu iyimisin canım:KK54:

iyim tatlım yorgunum biraz malum yol yorgunluğu sende iyisindir inşallah :KK16:
evet canım yol yorgunluğun vardır bikaç gün sonra daha iyi olursun :KK15::KK16::KK16::KK16: ben daha iyiyim yaaa işte hamdolsun bugünümüze :KK19::KK31::KK16:

evim evim guzel evim:KK52:
aynen öyle ben evimden başka hiç bir yerde rahat edemiyorum :KK50::KK31:

sifacim hayat iste,bazi seyleri icine at at,bi gun patliyacam ve birilerini kiracam diye korkuyorum,sabrim cok zorlaniyor belki birgun anlatirim,bu arada senin ataklarin ne canim,tabi paylasmak istersen
ahh içine atmak benim uzmanlık alanım :KK23::KK23::KK23: valla bende geçenlerde yazdım yaa acil tatile çıksam çok iyi olacak diye :KK31: işte hepimize ilaç gibi gelecek önce tatil sonra bebiş inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK52::KK54:
canım ben FMF hastasıyım ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastalığı bu hastalık 12 yıldır bende vardı ama daha çok yeni netleşti :KK31: koskoca 12 yıl yanlış ilaçlar yanlış tedaviler filan falan :KK5: neyseki halaaa çok geç olmadan öğrenmiş oldum hastalığımın gerçek adını :KK14: işte ataklar ne zaman geleceği hiç belli olmuyor rahatsız ediyor ağrılardan acılardan kımıldayamıyorsun bile Rabbim kimseye vermesin hepimize bol sağlık diliyorum

sabahki sinir gecti daha iyiyim canim,sen nasilsin nasil gecti gezmen
gelmesin bi daha sinir-sitres :KK22::KK22: :KK34::KK16:

cikmam lazim canim yarin gorusuruz igslh,benim kocacik bugun gec geldi isten yemegini verecem:KK16:
güle güle tatlım bi dahaki denk gelelim sohbet edelim koyu koyu inşallah :KK9::KK19::KK16:

iyi geçti canım gezmenin adı yorulmak mış valla yoruldum bide çok sıcak yandım hep şimdi aynaya baktımda yanmış yüzüm gözüm :KK1:
yorulmanın adını gezmek koymuşlar demi canım yaaa :KK30: karardın haa :KK52:

canım gülsum ben şu an daha iyiyim geçenlerde yine hastaydım :KK19::KK16: sen nasılsın yoğunmusun bu aralar sık gelmiyorsun :KK19::KK19:

yok tatlım daha bebişlere zaman var :KK50:yiğenimin evini yerleştirdik antalyada birazda tatil yaptım sen nasılsın gülsu iyimisin canım:KK54:
ohh nasıldı düğün tatlım anlat göbecikler attınmı :21::KK76::KK15::KK12::KK16:

Geçmiş olsun kuzum :26:

Geldin mi :KK16:

Elifcim doktorlar kanama olsa da test yapılması gerektiğini söylüyor. Gebelik dışında başka bir şeyin belirtisi de olabilir bu kanama. Negatifse üzüleceksin, kötü hissedeceksin ama kısa zamanda yeni tedavi için toparlanacaksın. 1 kez transferi iptal olmuş 1 kez de negatif almış biri olarak söylüyorum bunu. 4 ayda 2 kez hüsrana uğradım. Şimdi yeni tedavimi inan dört gözle bekliyorum.
Kandan test yaptırdım dün ,doktorum ısrarla isteyince,yine olumsuzu ama dondurulmuş embriyolarım için yeniden tedaviye başladım,bu ay sonunda gerçekleşecek ins .bu sefer tutacağına tüm kalbimle inanıyorum ,en azından bunda yaptıgım hataları bir daha yapmayacağım.Sizlerden çok şey öğrendim,desteginiz için çok teşekkür ederim.

Kandan test yaptırdım dün ,doktorum ısrarla isteyince,yine olumsuzu ama dondurulmuş embriyolarım için yeniden tedaviye başladım,bu ay sonunda gerçekleşecek ins .bu sefer tutacağına tüm kalbimle inanıyorum ,en azından bunda yaptıgım hataları bir daha yapmayacağım.Sizlerden çok şey öğrendim,desteginiz için çok teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım bu kez kavuşursun bebeğine. Dondurulmuş tedavisi ilk kez mi olacaksın? Bana biraz bahsedersen çok sevinirim :KK31: Adetten ne kadar önce başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, transfer ne zaman gerçekleşiyor?

Toplanan 11 yumurta Dollenen 7
2 Adet 5.ci gun Emriyosu vardı amaaaaaaaaa
Sonuç NEGATİF ikinci hüsran

ben geldiim canlarıımm...
şifaam evin temizlik işleriyle uğraştık ütüler var daha...biraz da moralim bozuk iş konusunda haziran ataması son şansım yine olmuycak diye korkuyorum bir kurs açılcaktı işim hazır gibiydi henüz açılmadı off morallerim eksilerde...
encanım haziran demiştin ya canikoo yaptırıverdin geldin sandım antalya nasıldı nerelere gittin orda havalar iyice ısınmıştır

gülsum geldinmi canım nasılsın :21:valla gezdim heryerlere gittim birazda yoruldum tabi .gerçekten hava çok sıcak tedavim tam sıcaklara denk gelecek canım sen nasıl oldun daha iyisin demi:KK49:

X