- 27 Mart 2012
- 1.648
- 19
evet tatlım insanın evi gibi yok nasılsın canım seninle çok muhabbet edemedikevim evim guzel evim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım insanın evi gibi yok nasılsın canım seninle çok muhabbet edemedikevim evim guzel evim
sağol incim canım geçti gitti bakalım yeni atak çokk geç gelse bari
canım çok özel değilse tabiki paylaş , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
haaaa konu buysa daha beteri hepimizde var
sifacim hayat iste,bazi seyleri icine at at,bi gun patliyacam ve birilerini kiracam diye korkuyorum,sabrim cok zorlaniyor belki birgun anlatirim,bu arada senin ataklarin ne canim,tabi paylasmak istersen
evet tatlım insanın evi gibi yok nasılsın canım seninle çok muhabbet edemedik
iyi geçti canım gezmenin adı yorulmak mış valla yoruldum bide çok sıcak yandım hep şimdi aynaya baktımda yanmış yüzüm gözümsabahki sinir gecti daha iyiyim canim,sen nasilsin nasil gecti gezmen
yok tatlım daha bebişlere zaman var yiğenimin evini yerleştirdik antalyada birazda tatil yaptım sen nasılsın gülsu iyimisin canımencanım bebişleri alıp mı geldin okuyamadım diğer sayfaları transferin oldu mu
şifaam sen nasılsın bu ara giremedim işlerim birikmiş
evet canım yol yorgunluğun vardır bikaç gün sonra daha iyi olursun ben daha iyiyim yaaa işte hamdolsun bugünümüze
iyim tatlım yorgunum biraz malum yol yorgunluğu sende iyisindir inşallah
aynen öyle ben evimden başka hiç bir yerde rahat edemiyorumevim evim guzel evim
ahh içine atmak benim uzmanlık alanım valla bende geçenlerde yazdım yaa acil tatile çıksam çok iyi olacak diye işte hepimize ilaç gibi gelecek önce tatil sonra bebiş inşallahsifacim hayat iste,bazi seyleri icine at at,bi gun patliyacam ve birilerini kiracam diye korkuyorum,sabrim cok zorlaniyor belki birgun anlatirim,bu arada senin ataklarin ne canim,tabi paylasmak istersen
gelmesin bi daha sinir-sitressabahki sinir gecti daha iyiyim canim,sen nasilsin nasil gecti gezmen
güle güle tatlım bi dahaki denk gelelim sohbet edelim koyu koyu inşallahcikmam lazim canim yarin gorusuruz igslh,benim kocacik bugun gec geldi isten yemegini verecem
yorulmanın adını gezmek koymuşlar demi canım yaaa karardın haaiyi geçti canım gezmenin adı yorulmak mış valla yoruldum bide çok sıcak yandım hep şimdi aynaya baktımda yanmış yüzüm gözüm
canım gülsum ben şu an daha iyiyim geçenlerde yine hastaydım sen nasılsın yoğunmusun bu aralar sık gelmiyorsunencanım bebişleri alıp mı geldin okuyamadım diğer sayfaları transferin oldu mu
şifaam sen nasılsın bu ara giremedim işlerim birikmiş
ohh nasıldı düğün tatlım anlat göbecikler attınmı
yok tatlım daha bebişlere zaman var yiğenimin evini yerleştirdik antalyada birazda tatil yaptım sen nasılsın gülsu iyimisin canım
Kandan test yaptırdım dün ,doktorum ısrarla isteyince,yine olumsuzu ama dondurulmuş embriyolarım için yeniden tedaviye başladım,bu ay sonunda gerçekleşecek ins .bu sefer tutacağına tüm kalbimle inanıyorum ,en azından bunda yaptıgım hataları bir daha yapmayacağım.Sizlerden çok şey öğrendim,desteginiz için çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun kuzum :26:
Geldin mi
Elifcim doktorlar kanama olsa da test yapılması gerektiğini söylüyor. Gebelik dışında başka bir şeyin belirtisi de olabilir bu kanama. Negatifse üzüleceksin, kötü hissedeceksin ama kısa zamanda yeni tedavi için toparlanacaksın. 1 kez transferi iptal olmuş 1 kez de negatif almış biri olarak söylüyorum bunu. 4 ayda 2 kez hüsrana uğradım. Şimdi yeni tedavimi inan dört gözle bekliyorum.
Kandan test yaptırdım dün ,doktorum ısrarla isteyince,yine olumsuzu ama dondurulmuş embriyolarım için yeniden tedaviye başladım,bu ay sonunda gerçekleşecek ins .bu sefer tutacağına tüm kalbimle inanıyorum ,en azından bunda yaptıgım hataları bir daha yapmayacağım.Sizlerden çok şey öğrendim,desteginiz için çok teşekkür ederim.
encancım hoşgeldin kuzum [/QUOTE
hoşbulduk canım nasılsın özledim sizi
hoşbulduk canım nasılsın özledim sizi
Toplanan 11 yumurta Dollenen 7
2 Adet 5.ci gun Emriyosu vardı amaaaaaaaaa
Sonuç NEGATİF ikinci hüsran
burdayım incim canım nasılsınHerkes nerede :26: