canım bende sorun çok 3. denemem malesef tüplerde sorun var yumurta rezervi düşük kan pıhtılaşması var ne ararsan nar yani 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım
canım benim allah yardımcımız olsun inşallah bu günlerde geçer bebeklerimizi alırız kucağımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende sorun çok 3. denemem malesef tüplerde sorun var yumurta rezervi düşük kan pıhtılaşması var ne ararsan nar yani 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım
şimdi ben hiçbişe bilmiyorum sadece netten baktım toplama trasfer biliyorumsüre ne nasıl nelere dikkat etmem lazım sizlerden yardım istiyorum.stres sorma temmuzun ilk haftası gidecem mayısta tüp bebeğe karar verdik mayıstan beri böyleyimmm panik atak oldum .)))
evet öle bişey heralde dogal bittilerle yapılan bi ilaçmış heral.araştırmadım pek yan etkilerinede bakmadım çünkü çok etkileniyorum.ve stres yapıyorum pinpiriliyim anlıycanız:18::18::18::18:
47 kilomusunaltabi ozaman ya ben napim 75 kiloyum bide alırsam obez sınıfına girerim artık
Canım sen sor biz cevaplayalım :) Ama bu kadar stres yapma. Stres yaparsan prolaktin hormonun yükselir, bu da tedaviyi geciktirir. Bence gitmeden bir hastaneye gidip prolaktin değerine baktır. Çünkü yüksek çıkarsa ilaç kullanman gerekecek.
şimdi ben hiçbişe bilmiyorum sadece netten baktım toplama trasfer biliyorumsüre ne nasıl nelere dikkat etmem lazım sizlerden yardım istiyorum.stres sorma temmuzun ilk haftası gidecem mayısta tüp bebeğe karar verdik mayıstan beri böyleyimmm panik atak oldum .)))
hormon testi ne zaman yaptırılır ben bu ay gidiyim kendi kendime hormon testi yaptıriyim en iyisi demii
Bence de yaptır. Hatta kadın doğuma git, tüp bebeğe başlayacağını söyle ve gerekli testleri yaptır canım.
saol incim evet balık gibi kadınım aman napim salık olsun demi
tamam.gidiyim.eşimede bazı otlar önerdi doktor.aslan pençesi,ıssırgan otu,nohut falan bu ay dikkat edecez işte inşallah bir sorun çıkmazda temmuzda başlarız tedaviye.benim rahmimde bi sorun olsaydı hsg de çıkardı demi ???
Merhaba arkadaslar,aranıza dün katıldım,ama keske daha önce bu formdan haberim olsaymış.Ben de 2.tup bebek denememi yaptım ve su an test gunünü bekliyorum korkuyla,yine olmaz,yine hayal kırıklığı yasarım diye...Burada sizin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,benimle aynı duyguları paylaşmanız bana cesaret verdi.Cevremdeki tüm akraba ve arkadaslarımın cocuğu oldu,hatta su an isyerimdeki 2 elemanın birer ay arayla ilk bebeklerine hamile,onlara bir an önce bebek yapmalarını ben tavsiye etmiştim ve duyduğumda da çok sevinmiştim .Ama bu tedavim de olumsuz sonuçlanırsa onları görmeye nasil dayanırım bilmiyorum.Zaten tup bebek çok zorlu bir süreç ,çok yıprandım .Bir öncekinde hastanem de doktorum da berbatti.Olma ihtimali çok düşüktu.Ama ben yine de umutla,olacakmış gibi bekledim ve olmadığında sonuc tek kelimeyle yıkımdi.Simdiyse hersey mükemmel gitti hastanede.Doktorum 1.kalite embriyo transfer ettik,şansın yüzde 55 dedi.Fakat ben hastaneden çıktıktan sonra kabiz oldum,evde hemen ayağa kalktım,ani hareketlerim oldu istemeden,bu sebeplerden dolayı çok umut besleyemiyorum.İkinci bir yıkımı da nasil kaldırabilirim bilmiyorum.Gerçi 2 tane Dondurulmus embriyom var hastanede,o beni bir nebze de olsa rahatlatıyor .En azından bir dahakine bu kadar canim yanmayacak.Peki arkadaslar bu tutmazsa bir sonrakine 1 ay sonragidebilir miyim?Bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum,hiç olmadı kendimi böyle avutayim.
Merhaba arkadaslar,aranıza dün katıldım,ama keske daha önce bu formdan haberim olsaymış.Ben de 2.tup bebek denememi yaptım ve su an test gunünü bekliyorum korkuyla,yine olmaz,yine hayal kırıklığı yasarım diye...Burada sizin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,benimle aynı duyguları paylaşmanız bana cesaret verdi.Cevremdeki tüm akraba ve arkadaslarımın cocuğu oldu,hatta su an isyerimdeki 2 elemanın birer ay arayla ilk bebeklerine hamile,onlara bir an önce bebek yapmalarını ben tavsiye etmiştim ve duyduğumda da çok sevinmiştim .Ama bu tedavim de olumsuz sonuçlanırsa onları görmeye nasil dayanırım bilmiyorum.Zaten tup bebek çok zorlu bir süreç ,çok yıprandım .Bir öncekinde hastanem de doktorum da berbatti.Olma ihtimali çok düşüktu.Ama ben yine de umutla,olacakmış gibi bekledim ve olmadığında sonuc tek kelimeyle yıkımdi.Simdiyse hersey mükemmel gitti hastanede.Doktorum 1.kalite embriyo transfer ettik,şansın yüzde 55 dedi.Fakat ben hastaneden çıktıktan sonra kabiz oldum,evde hemen ayağa kalktım,ani hareketlerim oldu istemeden,bu sebeplerden dolayı çok umut besleyemiyorum.İkinci bir yıkımı da nasil kaldırabilirim bilmiyorum.Gerçi 2 tane Dondurulmus embriyom var hastanede,o beni bir nebze de olsa rahatlatıyor .En azından bir dahakine bu kadar canim yanmayacak.Peki arkadaslar bu tutmazsa bir sonrakine 1 ay sonragidebilir miyim?Bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum,hiç olmadı kendimi böyle avutayim.
:49:kizlar size umut olacagina inandigim bi sey paylasmak istiyorum,benim iki gorumcemde iki ser cocuk kaybettiler,cok zor zamanlar gecirdiler ozelikle kucuk gorumcem ikinci cocugunu doguma iki hafta kala kaybetti ve buyuk bir yikim yasadi,ama rabbim o kadar buyukki,ikiside 6 ay arayla hamile kaldi ve ikisininde ikiz bebekleri oldu,yani ikiser tane kaybettiler ve allah ikiser tane birden ikisinede nasip etti,umutsuzluga kapilan arkadaslar icin paylasmak istedim
bence süper olmuş ama hatırlatmam gereken bişi var dün yazmayı unutmuşum eğer yükleyeceğimiz resim hareketliyse yine aynı işlem fakat resmin url adresini eklerken hemen sol altında kutucuk var ya işaretli olan ( yanında Retrieve remote file and reference locally yazıyor ) o kutucuğun işaretini kaldır ve yüklekızlar bu bi denene inşallah olmuşturEki Görüntüle 434143
ayy ne güzel isim canım inşallah nasip olsun isim koymakaaa benimde düşüncem ecrin yada naz yada sudenaz naz izmi hoşuma gidiyorr
melis içimde bi his var inşallah yanılmam ama senin ilk bebişin kız olacak diye hissediyorumamin inşallah yaa herkeze nasip etsin...ben ilk çocumun kız olması isterim tabi rabbimin bilecegi iş inşallah kısmet ederde
inşallah canım gönlünce olsun ama ne zaman kısmet olursada dert etme bence tedavilerimizde Rabbimin izniyle gerçekleşiyorinşallah kısa protokol olur ve temmuz adetimi beklemeyiz haziran adetimle başlarız inşallah.:116::116::116::116:
yalnız değilsin eda bende ilk ilişkide olacak sanırdım bende 1 yıl korunmuştum ( ama 1 yıllık kullandığım iğne vardı onuda bahane etmiştim işte )allahım hepimize yardımcı olsun inlşallah ben önceden her evlenen hemen hamile kalıyor sanırdım.birde 2 yıl korundum ben :)))meğer gidecek yeri yokmuş zavallıcıkların
canım benim yaaa inşallah fazla kilo almazsın ama bebişlerimizin gelmesiyle kiloları umursamayız eminimbıosteron kullanıyorum 2 kutu bitti bi kutu daha al devam et dedi.ama kullanmak istemiyorum 1.5 ayda 4 kilo aldım yaa .55 ken 59 oldum çok şişkinlik yapıyor fazla da yemiyorum ekmek bir dilim anca dikkat ettim halde kilo aldım.ama mecburum diyorum kullanıyorum.
oo çok zayıfsın kesin alırsınn sen hem istiyorsun alırsın alırsınayyy ben alırım inşaah 47 kiloyum (((
bendede hemen hemen aynı canım tüpler yumurta rezervi veee fmf işte sağlık olsun Rabbim diledikten sonra ortada engel bırakmaz diler
canım heyecanını sitresini anlıyorumm ama biz hepimiz tecrübe sahibi olduk gel sen bizi dinle mümkün olduğunca sakin olalımşimdi ben hiçbişe bilmiyorum sadece netten baktım toplama trasfer biliyorumsüre ne nasıl nelere dikkat etmem lazım sizlerden yardım istiyorum.stres sorma temmuzun ilk haftası gidecem mayısta tüp bebeğe karar verdik mayıstan beri böyleyimmm panik atak oldum .)))
inşallah aminn tatlımmmmmcanım benim allah yardımcımız olsun inşallah bu günlerde geçer bebeklerimizi alırız kucağımıza
aman bee tatlımm bebiş gelsinn sonra da doğuralım tempoyla zayıflarız biz47 kilomusunaltabi ozaman ya ben napim 75 kiloyum bide alırsam obez sınıfına girerim artık
aynen canım sağlık olsun balık etli encanımmsaol incim evet balık gibi kadınım aman napim salık olsun demi
canım mutlaka belli olurdu tüplerdeki sorunun çıkmış ALLAH korusun yeni başka sorunlar çıkmasın elimizdeki sorunlar sıkıntısızca atlatıp bebişlerimize kavuşalımmmtamam.gidiyim.eşimede bazı otlar önerdi doktor.aslan pençesi,ıssırgan otu,nohut falan bu ay dikkat edecez işte inşallah bir sorun çıkmazda temmuzda başlarız tedaviye.benim rahmimde bi sorun olsaydı hsg de çıkardı demi ???
canım hoş geldin aramıza ohh maşallah transferde nasip olmuş olsun tatlım işte şimdi lazımız desteğimizle dualarımızla ama lütfen aklından olumsuz düşünceleri at kenara bebeğim benimle de hep bol dua oku lütfenn bebeğin içnMerhaba arkadaslar,aranıza dün katıldım,ama keske daha önce bu formdan haberim olsaymış.Ben de 2.tup bebek denememi yaptım ve su an test gunünü bekliyorum korkuyla,yine olmaz,yine hayal kırıklığı yasarım diye...Burada sizin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,benimle aynı duyguları paylaşmanız bana cesaret verdi.Cevremdeki tüm akraba ve arkadaslarımın cocuğu oldu,hatta su an isyerimdeki 2 elemanın birer ay arayla ilk bebeklerine hamile,onlara bir an önce bebek yapmalarını ben tavsiye etmiştim ve duyduğumda da çok sevinmiştim .Ama bu tedavim de olumsuz sonuçlanırsa onları görmeye nasil dayanırım bilmiyorum.Zaten tup bebek çok zorlu bir süreç ,çok yıprandım .Bir öncekinde hastanem de doktorum da berbatti.Olma ihtimali çok düşüktu.Ama ben yine de umutla,olacakmış gibi bekledim ve olmadığında sonuc tek kelimeyle yıkımdi.Simdiyse hersey mükemmel gitti hastanede.Doktorum 1.kalite embriyo transfer ettik,şansın yüzde 55 dedi.Fakat ben hastaneden çıktıktan sonra kabiz oldum,evde hemen ayağa kalktım,ani hareketlerim oldu istemeden,bu sebeplerden dolayı çok umut besleyemiyorum.İkinci bir yıkımı da nasil kaldırabilirim bilmiyorum.Gerçi 2 tane Dondurulmus embriyom var hastanede,o beni bir nebze de olsa rahatlatıyor .En azından bir dahakine bu kadar canim yanmayacak.Peki arkadaslar bu tutmazsa bir sonrakine 1 ay sonragidebilir miyim?Bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum,hiç olmadı kendimi böyle avutayim.
ayy ne güzel inşallah müjdeni alırız canımm bol bol hemde dualarımız seninleÇok teşekkür ederim arkadaslar.Testim haftaya Çarşamba ins.Dualarinizi bekliyorum.
canım benim en yoğun anın demi sınavlar filan ama az kaldı işlerin sınav sonrası hafifleyip kurtulacaksın iyiyim hamdolsun aynı tas aynı hamamız iştekızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz???sınav zamanı pek giremiorum takip edemiorum sizi inşallah herşey yolundadır..aklım sizlerde öpüyorum...
off yaa Yüce Rabbim canından can alsada canına can katan da o işte bu mucize çok ilginç ama hepimize umut oldu sağol canım beni paylaştığın için:49:kizlar size umut olacagina inandigim bi sey paylasmak istiyorum,benim iki gorumcemde iki ser cocuk kaybettiler,cok zor zamanlar gecirdiler ozelikle kucuk gorumcem ikinci cocugunu doguma iki hafta kala kaybetti ve buyuk bir yikim yasadi,ama rabbim o kadar buyukki,ikiside 6 ay arayla hamile kaldi ve ikisininde ikiz bebekleri oldu,yani ikiser tane kaybettiler ve allah ikiser tane birden ikisinede nasip etti,umutsuzluga kapilan arkadaslar icin paylasmak istedim
aminnnnnnnnnnnnn inşalllahhh tuanammmmmgerçektende umut oldu arkadaşım çok sağol...çok üzüldüm görümcelerine iki görümcelerininde aynı şeyi yaşamaları gerçektende çok garip,çok çok şaşırdım su an ama iyi geldi paylaştığın için sağol..allahım inşallah hepimize çifter çifter nasip eder:))