Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar stres yapma canım. Hangi ayda başlayacaksın? İlki evet uzun protokol olmuş.
Bakınca hemen başlayacak mı o da var. Kısada adetin 2. veya 3.günü başlanıyor iğnelere, uzunda adetten 1-2 hafta önce başlanıyor.
benim ilk uzun protokol mü olur nasıl yaniii bana yardım edin lütfen ???
bana dediki adetliyken bakacaz hormonlarına bide ultrasonla eğer değerlerin uygunsa tedaviye başlıcaz dedii :26:
Bu kadar stres yapma canım. Hangi ayda başlayacaksın? İlki evet uzun protokol olmuş.
2 aylık ilaç verdi bana doktor bende ilacım az aldı niyetimiz yarın gitmekti.haziranda gel dedi ilk haftası.aradım bende ilacım bitiyor geleyimmi diye doktorda adetliyken gel dedi şşırdım.ilkkinde adetten önce başladımız için haziran adetinde gel dedi.adetimde yeni bittim daha haziranın 23 filan olurum işte kısa olursa temmuza biter uzun olursa o zaman temmuz adetimden önce başlarım agustosa biter yatış bayrama denk gelir.bi kutu daha ilaç siparişi verdim bugün
bana dediki adetliyken bakacaz hormonlarına bide ultrasonla eğer değerlerin uygunsa tedaviye başlıcaz dedii :26:
2 aylık ilaç verdi bana doktor bende ilacım az aldı niyetimiz yarın gitmekti.haziranda gel dedi ilk haftası.aradım bende ilacım bitiyor geleyimmi diye doktorda adetliyken gel dedi şşırdım.ilkkinde adetten önce başladımız için haziran adetinde gel dedi.adetimde yeni bittim daha haziranın 23 filan olurum işte kısa olursa temmuza biter uzun olursa o zaman temmuz adetimden önce başlarım agustosa biter yatış bayrama denk gelir.bi kutu daha ilaç siparişi verdim bugün
Adetliyken başlarsan kısa olacak.
bebeğimiz transfer olduktan sonra yatıyomuyuz ???birde öncesinde kullandığımız iğneler kilo yapıyormu canım ???
edam senin tedavin benim tedavim aynı zamanda inşallah meraklanma bize kısa yaparlar benim hep öyle oldu
Canım ne ilacı bu? Ne için kullanıyorsun?
Transferden hemen sonra yarım veya 1 saat dinlendiriyorlar hastanede. Evde de 2-3 gün yatarsan iyi oluyor. İğneler kimine kilo aldırıyor kimine verdiriyor. Ben kilo vermiştim.
canım bende sorun çok 3. denemem malesef tüplerde sorun var yumurta rezervi düşük kan pıhtılaşması var ne ararsan nar yani 14 yıllık evliyim 31 yaşındayımcanım benim sendeki sorun ne kaçıncı denemen ???
bebeğimiz transfer olduktan sonra yatıyomuyuz ???birde öncesinde kullandığımız iğneler kilo yapıyormu canım ???
bıosteron kullanıyorum 2 kutu bitti bi kutu daha al devam et dedi.ama kullanmak istemiyorum 1.5 ayda 4 kilo aldım yaa .55 ken 59 oldum çok şişkinlik yapıyor fazla da yemiyorum ekmek bir dilim anca dikkat ettim halde kilo aldım.ama mecburum diyorum kullanıyorum.
edacım bu kadar panik ve stres yapma kendine aslında pek fark yok süreç aynı işliyor sadece süreler farklı
Ne için bu ilaç peki? Yumurtaların kaliteli olması için falan mı?