- 12 Ocak 2012
- 355
- 1
inşallah canım rabbim koymanı nasip etsin bende çok seviyorum naz ismini
amin inşallah yaa herkeze nasip etsin...ben ilk çocumun kız olması isterim tabi rabbimin bilecegi iş inşallah kısmet ederde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım rabbim koymanı nasip etsin bende çok seviyorum naz ismini
inşallah canım rabbim gönlüne göre versinamin inşallah yaa herkeze nasip etsin...ben ilk çocumun kız olması isterim tabi rabbimin bilecegi iş inşallah kısmet ederde
canım benim ne güzel düğün telaşları yorucu olur ama bi o kadar zevklidir. allah kolaylıklar versin. ama sen kendini fazla yorma bak senin haziran sonuna zımba gibi bomba gibi turp gibi olman lazım ona görenasıl olsun tatlım aynı deyişen bişi yok ama olacak inşallah hazira sonunu 4 gözle bekliyorum bakalım cumartesi antalyayagidiyorum yiğenim evlenecek onun evini yerleştireceğiz bende bir süre giremem heralde
kısa protokolde yarı yarıya iniyor süre nerdeyse ama tabi bekleme süreci yine aynı işin en zor kısmıda o zaten. benimde kısa protokol olucak bu sefer sanırım:26::26::26:kısa protokol nasıl olacak ben anlamıyorum uzun ne kadar sürüyor kısa ne kadar.ilk tedavim adetimden 10 gün önce başladım ignelere ve 25 gün sürdü sanırsam yumoşa kar ki sürem.kısa nasıl olacak ki. bunuda adetimde bakcakmış temmuz adetimde başlıycakmış oda temmuzun son haftası oluyor.
yaaa amin canım inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olsun inşalllahhhhhhaynen elcam hayırlısı ne zamansa o ay nasip olsun hepimize tedaviler bebişlerimizi kavuştursun inşşşşş
inşallah İstanbul uğur getircek sana
canım özel afiyet hastanesiİstanbul daki merkezin ismini yazarmısın listeye güncelleme yapayım
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah
Günaydın
İsim muhabbeti dönmüş
encan ismini ben de merak ettim şimdi bacım
inşallah kısa protokol olur ve temmuz adetimi beklemeyiz haziran adetimle başlarız inşallah.:116::116::116::116:
Herkese merhaba
meliscim kısa protokolde adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlıyorsun. Yumurtaların gelişimlerine göre adetin 10., 11. veya 12. günü opu oluyor. Ondan sonra da 3., 4. veya 5.gün transfer yapılıyor. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor anlayacağın :) Toplamda 15 gün civarı sürüyor.
kızlar özelden atarım mesaj ama 10dk beklemeniz lazım
tamam canikom boşaltırı birazdanCanım aldım :) Bu arada mesaj kutun dolu, ben yazamadım. Çok güzel bir ismin var
şimdi baktım yaa akşam telden girdim cvp yazamadım ..teşekkür ederim bilgin için inşallah kısa olur da bayrama flan denk gelmez.kimse bilmedi için zor olacak bana.en azından bayramdan önce testimi yapmış olsam sonuca göre davranırım.dua ediyorum kısa olsun diye hemencik bitsin.benim ilk 25 gün sürdü uzun mu oluyor bu tedavim o zaman?:26:
adetimden 10 gün önceydi başladım.
şimdi baktım yaa akşam telden girdim cvp yazamadım ..teşekkür ederim bilgin için inşallah kısa olur da bayrama flan denk gelmez.kimse bilmedi için zor olacak bana.en azından bayramdan önce testimi yapmış olsam sonuca göre davranırım.dua ediyorum kısa olsun diye hemencik bitsin.benim ilk 25 gün sürdü uzun mu oluyor bu tedavim o zaman?:26:
tamam canikom boşaltırı birazdan
valla canım benim bu 3. denemem bu uzunu kısayı yeni öğreniyorum çok cahılımışım ben ya ama sanırım 2 side kısa oldu benim inşallah buda kısa olur çarlarım benbirde uzunu kısası mı var ben bilmiyordum bana dediki doktorum adetliyken bakacaz hormon değerlerine bide ultrasonla sonra iğneye başlıcaz dedi bu kısa mı oluyor ???
meliscim bu kadar sıkıntı yapma kendine ya Rabbim bi kolaylığını verir inşallah Ramazana denk gelmesini düşünme Rabbim hayırlı ömürler versin tutarsın borçlarını yine inşallah bizimde kimse bilmiyor ama Rabbim bi kolaylık verir inşallah
ben hala öğrenemedim meşhur ismi iyice meraklandım ama
birde uzunu kısası mı var ben bilmiyordum bana dediki doktorum adetliyken bakacaz hormon değerlerine bide ultrasonla sonra iğneye başlıcaz dedi bu kısa mı oluyor ???
birde uzunu kısası mı var ben bilmiyordum bana dediki doktorum adetliyken bakacaz hormon değerlerine bide ultrasonla sonra iğneye başlıcaz dedi bu kısa mı oluyor ???