canım malesef benim yiğenim birini sevdi abimde vermedi evlatlıktan reddetti bende onu teliyle duvağıyla gelin ettim herşeyi ile ilgilendim anasız babasız gelin oldu garibim suçu sevmek evimden gelin çıkardım şimdi bana hala yerine anne diyor damatta anne der şimdide torunum var annannesi olarak biliyor beni bazen netten görüyorum onu ok tatlı işte böylelikle torunumda olducanım bizler hepimiz kardeşiz demi
Yeğenim tamam da torun ne iş anlamadım kızzzz
şimdi anladım canım yaaa çok çok büyük sevap kazanmışsın sevenler ayrılmasıncanım malesef benim yiğenim birini sevdi abimde vermedi evlatlıktan reddetti bende onu teliyle duvağıyla gelin ettim herşeyi ile ilgilendim anasız babasız gelin oldu garibim suçu sevmek evimden gelin çıkardım şimdi bana hala yerine anne diyor damatta anne der şimdide torunum var annannesi olarak biliyor beni bazen netten görüyorum onu ok tatlı işte böylelikle torunumda oldu
evet bende merak ediyorum :26:ne oldu acaba buarada elcamda gelmişşimdi anladım canım yaaa çok çok büyük sevap kazanmışsın sevenler ayrılmasınVeee yaptıklarını kat kat yüce rabbim mükafatlandırsın inşallah
Kızlar bu arada heozu merak ediyorum :26: Ne durumda acaba
inşallah yaramazlık yokturevet bende merak ediyorum :26:ne oldu acaba buarada elcamda gelmiş
ohhh hem kalınlaşmış hem renklenmişay şifam yazırengimide deyiştirdim saol kanka
ay şifam yazırengimide deyiştirdim saol kanka
kız isimlerim hazır fakat erkek ismi çıkışmıyor şimdilikkizlar biraz hayal kuralim mi:isim dusundunuzmu bebislere
canım mesaj yazdığında yazıyı mause ile komple sürükle ve sol yukarda B harfine tıkla ve renk içinse yukarda A harfinde rengini belirlekiz benimki niye degismiyor
canımsın o güzel duana aminn diyorum ALLAH razı olsun hepimizin çifter çifter gelsin bebişleri inşallah sağlıklı-hayırlıcaohbe renk geldi topiğe hay çok yaşa şifam rabbim ikiz versin inşallah
aaa guzelmis e buluruz bi erkek ismikız isimlerim hazır fakat erkek ismi çıkışmıyor şimdilik
Azra
Şeyda
Zehra bu 3 isim favorilerim arasında
ALLAH ım nasip etsin inşallah hayallerimiz isimlerimiz çoktandır hazıraaa guzelmis e buluruz bi erkek ismi
inşallah isim kolay tatlım bebişlerimiz nasip olacak inşallah tez zamandailkinde ismini onceden koymustuk,pek ugurlu gelmedi,simdi hic isim gecirmiyorum aklimdan
canımm hoş geldinn nasılsınmerhaba iyi geceler
güle güle tatlım benim kocişte çok kaprislihadi kizlar ben kactim ,kocacik aliniyor