2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

slm canım hoş geldin aramıza merkezdaşım.dün bende konuştum nurettin beyle ama moralim çok bozuldu yaaa.haziranın ilk haftası bekliyordu bizi demekki bu yüzden bizide temmuza erteledi benimkide tedavimin bitmesi taaaa bayrama denk geliyor yaa napcam bilmiyorum.ailelerimiz hariç kimse bilmiyor ne olcak yaaa...moralim sıfır dünden beri eşimin işleri çok yogun agustosta. planlar alt üst oldu...hem bende orucumu tutmamazlık etmedim hiç içim rahat degil strese girdim iyice

CANIM HOŞBULDUK.senin kaçıncı tedavin bu nasıl memnun musun nurettin beyden.ben çok heyecanlıyım.mayısta hsg çektirdim gittim tüp bebeğe kara verdik.haziranda olmayacağını temmuzda başlanacağını söyledi.şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.iki tüpümde tıkalı ya inşallah bi aksilik olmaz.

üzülmeyin kızlar bende sizdenim benimde temmuza kaldı tedavi haziran olacaktı ama temmuz olacak inşallah tamda ramazanın başına denk geliyo benimde

çıkmaz inşallah bi aksilik canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

benim ikinci tedavim olacak bu nurettin beyden memnunum yaa çok şükür bi sıkıntı olmadı.ama işte haziranda başlayacaktık temmuza aksadı adetliyken başlıycakmış bunu dememişti daha biteli adetim 4 gün oldu yaa zoruma gitti agustosa kalması.benimadetim ayın sonuna denk geliyo 2 ü filan beklemek ramazan ayı bayram derken moralim bozuldu işte dnden beri.inşallah sende memnun kalırsı elinden geleni yapıyor gibi.inşallah ilk denemen hayırlı olur ve hamile kalırsın.

meliscim sıkma canını hayırlı zaman o zamanmış demekki diye düşün kısa protokol yapıcak o zaman nurettin bey sana hakkında hayırlısı canım inşallah

canım benim ayın ilk haftası adetim nasıl olyor tedavi yani ben şimdi adetli gidecem hormonlara bakılacak bide ultrasonla bakılacak değerlerim uygunsa iğnemi olacam kaç gün sürüor bu iğne yani benim yumurtalarımı ne zaman toplayacaklar ne zaman geri verecekler vay arkadaş :)))))

üzülmeyin kızlar bende sizdenim benimde temmuza kaldı tedavi haziran olacaktı ama temmuz olacak inşallah tamda ramazanın başına denk geliyo benimde

canım sende nurettin beyin hastasısın galiba.senin sorunun ne.kaçıncı deneme bide o iğneler kilo mu yapıyomuş ???

elca nehaber tatlım özledim seni

iyiyim encancım teşekkür edrim bende sizi özledim şehir dışındaydım gezdim dolaştım tatil yaptım biraz şimdi yine buralardayım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

canım sende nurettin beyin hastasısın galiba.senin sorunun ne.kaçıncı deneme bide o iğneler kilo mu yapıyomuş ???

yok canım ben kayseri acıbadem de oldum ilk tedavimi bu ikinci olucak inşallah istanbulda düşünüyoruz ikinciyi kısmetse. evet o iğneler kilo yapıyor birazcık malesef

kızlar merhaba nezamandır giremiyordum koşuşturmadan bugün hastaneden genetik sonuçlarımı aldım

faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR C677T homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot ne olduklarını anlamadım dr a da gösterme şansım olmadı bugünlük ama nedense
anlamını bilmediğim ama görünce korkuya kapıldığım bu kelimeler beynimi yemeye devam
ediyor...bu testleri yaptıran arkadaşlar varsa fikir verebilirmi ne anlama geliyor.

iyiyim encancım teşekkür edrim bende sizi özledim şehir dışındaydım gezdim dolaştım tatil yaptım biraz şimdi yine buralardayım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

nasıl olsun tatlım aynı deyişen bişi yok ama olacak inşallah hazira sonunu 4 gözle bekliyorum bakalım cumartesi antalyayagidiyorum yiğenim evlenecek onun evini yerleştireceğiz bende bir süre giremem heralde

meliscim sıkma canını hayırlı zaman o zamanmış demekki diye düşün kısa protokol yapıcak o zaman nurettin bey sana hakkında hayırlısı canım inşallah

kısa protokol nasıl olacak ben anlamıyorum uzun ne kadar sürüyor kısa ne kadar.ilk tedavim adetimden 10 gün önce başladım ignelere ve 25 gün sürdü sanırsam yumoşa kar ki sürem.kısa nasıl olacak ki. bunuda adetimde bakcakmış temmuz adetimde başlıycakmış oda temmuzun son haftası oluyor.

ayy kıyamam yaa ne kadar heyecanlısın böyle.deki sen nasıldın ilk tedavide daha da beterdim.biraz öncede yazdım gibi ilk tedavimi ben adetimde 10 gün filan önce başladım.yaklaşık 25 gün igne yaptım koldan yaptım ben.adetimde muane oldum ve günde 2 taneye çıktı ignem.sonra çatlatma ignemi yaptım saatini gününü onlar beirledi ve o saatte yaptım.sonra yumoş toplatmaya gittim.anestezi veriyolar uyuyosun birşey hissetmiyorsun ama uyandında karın agrın oluyor ve igne yapıyolar ona geçiyor.kendine gelene adar yatıyorsun iyi hissettinde çıkıyorsun.sonra bekliyosun 3 gün yada 5 gün yumurtalarına döllenmeye göre.embriyolog arıyo günlü durumlarını söylüyor.hazır oldularında gün saat veriyolar gidiyorsun ama idrara sıkışık oluyosun sonra ameliyat haneye indiriyolar seni ve hazırlıyorlar hemşire karnından doktor alttan izliyor ve yerleştiriyolar bebişini izliyorsun ve hiç zorlugu yok.sonra 2-3 saat yatıyorsun sonra kalkıp yavaş yavaş eve gidiyorsun .3 gün dikkat ediyorsun wc haricinde kalkmıyosun az az gezinip yatıyosun kabız olmamak için az az geziyosun.3 günden sonrada ufak tefek işini yaparsın.doktor bilgilendiriyor zaten.
ne güzel anlattım dimi amaaaçok basit gibi ama zorlu bi süreç .tek önemli olan stresten uzak kalmalısın ve moralde çok önemli.bu arada aklına takıan olursa sorarsın ben ve arkadaşlarım elimizden gelen yapmaya çalışırız inşallah

hadi yaaa demek ertelendi ama hayırlı zaman inşallah temmuz ayıdır

canım ben yazdım sana okudun mu bende laparoskopi oldum 2009 da tüpler tıkalıydı açıldı ameliyatla ama ne çare ameliyat esnasında tüplerden sıvı geçirmiş dr o sıvı çokkk yavaş ilerlemiş yani tüplerim fonksiyonel değilllermiş tenbellermiş ama tüp bebek tedavide tüp sorunları etken değil çünkü embrio direk rahime transfer olduğu için hiç sıkma canını tedaviyle bebişin göbişine konacak inşş

aynen elcam hayırlısı ne zamansa o ay nasip olsun hepimize tedaviler bebişlerimizi kavuştursun inşşşşş

yok canım ben kayseri acıbadem de oldum ilk tedavimi bu ikinci olucak inşallah istanbulda düşünüyoruz ikinciyi kısmetse. evet o iğneler kilo yapıyor birazcık malesef
inşallah İstanbul uğur getircek sana

tolunayım canım geçmiş olsun bende anlamadım bu sonuçlardan ama şu topiğe ekle bu sonuçları ordaki kızlar tecrübeli yardımcı olurlar http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/309848-pgt-yontemi-basarili-gebelik-elde-eden-var.html

selam arkadaşlar nasılsınız
canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor hamişlik kese görüldü kalp atışı duyuldumu

İstanbul daki merkezin ismini yazarmısın listeye güncelleme yapayım

evet şifam yaaa çok üzüldüm çok zor olcak helede bayrama denk gelmesi daha kötü oldu kimsede bilmiyor.akrabalar zaten laf arıyor 2 gündür stresteyim yaa.inşallah çabuk biter yaa....

evet şifam yaaa çok üzüldüm çok zor olcak helede bayrama denk gelmesi daha kötü oldu kimsede bilmiyor.akrabalar zaten laf arıyor 2 gündür stresteyim yaa.inşallah çabuk biter yaa....
canım hiç üzülme yaa hatta istersen eylül ayına sarkıtsan o zaman nasıl olur :26: ilaçları kullanmıştınız yaa etkisi filan halaa sürerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…