yaşım 31 laparoskopi ile canını yakmayalım dedi nurettin bey.benim adet dönemimim her ayın ilk haftası. haziranın ilk 15 günü nurettin bey şehir dışında olacağını söyledi.o yüzden temmuza sarktı.
slm canım hoş geldin aramıza merkezdaşım.dün bende konuştum nurettin beyle ama moralim çok bozuldu yaaa.haziranın ilk haftası bekliyordu bizi demekki bu yüzden bizide temmuza erteledi benimkide tedavimin bitmesi taaaa bayrama denk geliyor yaa napcam bilmiyorum.ailelerimiz hariç kimse bilmiyor ne olcak yaaa...moralim sıfır dünden beri eşimin işleri çok yogun agustosta. planlar alt üst oldu...hem bende orucumu tutmamazlık etmedim hiç içim rahat degil strese girdim iyice
CANIM HOŞBULDUK.senin kaçıncı tedavin bu nasıl memnun musun nurettin beyden.ben çok heyecanlıyım.mayısta hsg çektirdim gittim tüp bebeğe kara verdik.haziranda olmayacağını temmuzda başlanacağını söyledi.şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.iki tüpümde tıkalı ya inşallah bi aksilik olmaz.
CANIM HOŞBULDUK.senin kaçıncı tedavin bu nasıl memnun musun nurettin beyden.ben çok heyecanlıyım.mayısta hsg çektirdim gittim tüp bebeğe kara verdik.haziranda olmayacağını temmuzda başlanacağını söyledi.şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.iki tüpümde tıkalı ya inşallah bi aksilik olmaz.
benim ikinci tedavim olacak bu nurettin beyden memnunum yaa çok şükür bi sıkıntı olmadı.ama işte haziranda başlayacaktık temmuza aksadı adetliyken başlıycakmış bunu dememişti daha biteli adetim 4 gün oldu yaa zoruma gitti agustosa kalması.benimadetim ayın sonuna denk geliyo 2 ü filan beklemek ramazan ayı bayram derken moralim bozuldu işte dnden beri.inşallah sende memnun kalırsı elinden geleni yapıyor gibi.inşallah ilk denemen hayırlı olur ve hamile kalırsın.
benim ikinci tedavim olacak bu nurettin beyden memnunum yaa çok şükür bi sıkıntı olmadı.ama işte haziranda başlayacaktık temmuza aksadı adetliyken başlıycakmış bunu dememişti daha biteli adetim 4 gün oldu yaa zoruma gitti agustosa kalması.benimadetim ayın sonuna denk geliyo 2 ü filan beklemek ramazan ayı bayram derken moralim bozuldu işte dnden beri.inşallah sende memnun kalırsı elinden geleni yapıyor gibi.inşallah ilk denemen hayırlı olur ve hamile kalırsın.
üzülmeyin kızlar bende sizdenim benimde temmuza kaldı tedavi haziran olacaktı ama temmuz olacak inşallah tamda ramazanın başına denk geliyo benimde
elca nehaber tatlım özledim seni
canım sende nurettin beyin hastasısın galiba.senin sorunun ne.kaçıncı deneme bide o iğneler kilo mu yapıyomuş ???
iyiyim encancım teşekkür edrim bende sizi özledim şehir dışındaydım gezdim dolaştım tatil yaptım birazşimdi yine buralardayım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
meliscim sıkma canını hayırlı zaman o zamanmış demekki diye düşün kısa protokol yapıcak o zaman nurettin bey sana hakkında hayırlısı canım inşallah
canım benim ayın ilk haftası adetim nasıl olyor tedavi yani ben şimdi adetli gidecem hormonlara bakılacak bide ultrasonla bakılacak değerlerim uygunsa iğnemi olacam kaç gün sürüor bu iğne yani benim yumurtalarımı ne zaman toplayacaklar ne zaman geri verecekler vay arkadaş :)))))
hadi yaaa demek ertelendislm canım hoş geldin aramıza merkezdaşım.dün bende konuştum nurettin beyle ama moralim çok bozuldu yaaa.haziranın ilk haftası bekliyordu bizi demekki bu yüzden bizide temmuza erteledi benimkide tedavimin bitmesi taaaa bayrama denk geliyor yaa napcam bilmiyorum.ailelerimiz hariç kimse bilmiyor ne olcak yaaa...moralim sıfır dünden beri eşimin işleri çok yogun agustosta. planlar alt üst oldu...hem bende orucumu tutmamazlık etmedim hiç içim rahat degil strese girdim iyice
canım ben yazdım sana okudun mu bende laparoskopi oldum 2009 da tüpler tıkalıydı açıldı ameliyatla ama ne çare ameliyat esnasında tüplerden sıvı geçirmiş dr o sıvı çokkk yavaş ilerlemiş yani tüplerim fonksiyonel değilllermiş tenbellermişCANIM HOŞBULDUK.senin kaçıncı tedavin bu nasıl memnun musun nurettin beyden.ben çok heyecanlıyım.mayısta hsg çektirdim gittim tüp bebeğe kara verdik.haziranda olmayacağını temmuzda başlanacağını söyledi.şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.iki tüpümde tıkalı ya inşallah bi aksilik olmaz.
aynen elcam hayırlısı ne zamansa o ay nasip olsun hepimize tedaviler bebişlerimizi kavuştursun inşşşşşüzülmeyin kızlar bende sizdenim benimde temmuza kaldı tedavi haziran olacaktı ama temmuz olacak inşallah tamda ramazanın başına denk geliyo benimde
inşallah İstanbul uğur getircek sanayok canım ben kayseri acıbadem de oldum ilk tedavimi bu ikinci olucak inşallah istanbulda düşünüyoruz ikinciyi kısmetse. evet o iğneler kilo yapıyor birazcık malesef
tolunayım canım geçmiş olsun bende anlamadım bu sonuçlardan ama şu topiğe ekle bu sonuçları ordaki kızlar tecrübelikızlar merhaba nezamandır giremiyordum koşuşturmadan bugün hastaneden genetik sonuçlarımı aldım
faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR C677T homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot ne olduklarını anlamadım dr a da gösterme şansım olmadı bugünlük ama nedense
anlamını bilmediğim ama görünce korkuya kapıldığım bu kelimeler beynimi yemeye devam
ediyor...bu testleri yaptıran arkadaşlar varsa fikir verebilirmi ne anlama geliyor.
canım hoş geldin nasılsınselam arkadaşlar nasılsınız
canım hiç üzülme yaa hatta istersen eylül ayına sarkıtsan o zaman nasıl olur :26: ilaçları kullanmıştınız yaa etkisi filan halaa sürerseevet şifam yaaa çok üzüldüm çok zor olcak helede bayrama denk gelmesi daha kötü oldu kimsede bilmiyor.akrabalar zaten laf arıyor 2 gündür stresteyim yaa.inşallah çabuk biter yaa....