2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kısa protokol nasıl olacak ben anlamıyorum uzun ne kadar sürüyor kısa ne kadar.ilk tedavim adetimden 10 gün önce başladım ignelere ve 25 gün sürdü sanırsam yumoşa kar ki sürem.kısa nasıl olacak ki. bunuda adetimde bakcakmış temmuz adetimde başlıycakmış oda temmuzun son haftası oluyor.

Herkese merhaba:KK3:

meliscim kısa protokolde adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlıyorsun. Yumurtaların gelişimlerine göre adetin 10., 11. veya 12. günü opu oluyor. Ondan sonra da 3., 4. veya 5.gün transfer yapılıyor. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor anlayacağın :) Toplamda 15 gün civarı sürüyor.

ayy kıyamam yaa :KK16::KK16: ne kadar heyecanlısın böyle.deki sen nasıldın ilk tedavide daha da beterdim:KK9::KK9:.biraz öncede yazdım gibi ilk tedavimi ben adetimde 10 gün filan önce başladım.yaklaşık 25 gün igne yaptım koldan yaptım ben.adetimde muane oldum ve günde 2 taneye çıktı ignem.sonra çatlatma ignemi yaptım saatini gününü onlar beirledi ve o saatte yaptım.sonra yumoş toplatmaya gittim.anestezi veriyolar uyuyosun birşey hissetmiyorsun ama uyandında karın agrın oluyor ve igne yapıyolar ona geçiyor.kendine gelene adar yatıyorsun iyi hissettinde çıkıyorsun.sonra bekliyosun 3 gün yada 5 gün yumurtalarına döllenmeye göre.embriyolog arıyo günlü durumlarını söylüyor.hazır oldularında gün saat veriyolar gidiyorsun ama idrara sıkışık oluyosun sonra ameliyat haneye indiriyolar seni ve hazırlıyorlar hemşire karnından doktor alttan izliyor ve yerleştiriyolar bebişini izliyorsun ve hiç zorlugu yok.sonra 2-3 saat yatıyorsun sonra kalkıp yavaş yavaş eve gidiyorsun .3 gün dikkat ediyorsun wc haricinde kalkmıyosun az az gezinip yatıyosun kabız olmamak için az az geziyosun.3 günden sonrada ufak tefek işini yaparsın.doktor bilgilendiriyor zaten.
ne güzel anlattım dimi amaaa:KK9::KK9::KK9::KK1::KK1:çok basit gibi ama zorlu bi süreç .tek önemli olan stresten uzak kalmalısın ve moralde çok önemli.bu arada aklına takıan olursa sorarsın ben ve arkadaşlarım elimizden gelen yapmaya çalışırız inşallah:KK34::KK34::KK34:

bence en zor kismi beklemek,gerisi hic bi sey,ne yedigin igneler,ne igne yemekten moraran karnin,ne aldigin hormonlardan bozulan sinirlerin,ne halsizligin yorgunlugun ,inan hic biri beklemek kadar zor degil cok cabuk geciyor tedavi sureci,ama sonrasi,moralini bozmak gibi oldu ama igslh deger canim ve hepsi unutulur gider

29y4go1dostlukpo8.gif

Kızlar gelsenize sohbete

şifa nereye gittin benimle sohbet etmek istemiyorsun heralde neyse :KK54:
canım olur mu öyle şey :KK19: epey bekledim kimse gelmedi yazmadı diye çıkmıştım :KK55: yeni avatarlar yüklüyorum o topiğe :KK15::KK16::KK16::KK16::KK16: nasılsın tatlım görüşmeyeli

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sifaa*, gulaciya83+, nur_efsan

hoş geldiniz kızlar :KK3:

gulaciya canım bak smile eklemen için yeni bir tarifim var :KK34:

Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla sonra

Seçenekleri Düzenle ye tıkla ve açılan sayfada

en altta Çeşitli Seçenekler başlıklı yere bak ve ordan

Mesaj Editörü:

Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar

bunlardan standart editör olanı işaretle ve kaydet :KK34::KK54:

canım olur mu öyle şey :KK19: Epey bekledim kimse gelmedi yazmadı diye çıkmıştım :KK55: Yeni avatarlar yüklüyorum o topiğe :KK15::KK16::KK16::KK16::KK16: Nasılsın tatlım görüşmeyeli

iyiyim şifam nasıl olsun aynı şimdi düğün telaşı var sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla sen nasılsın canım:103:

iyiyim şifam nasıl olsun aynı şimdi düğün telaşı var sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla sen nasılsın canım:103:
ohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksın :KK15: veee tedavi heyecanın başlayacak ardından valla sitressiz günler geliyoooooo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52: sonu güzel bitecek inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK16:

merhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti

ohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksın :KK15: Veee tedavi heyecanın başlayacak ardından valla sitressiz günler geliyoooooo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52: Sonu güzel bitecek inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK16:
saol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadı:KK52:

merhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti
canım inşallah son kırmızılar olacak :KK34::KK49::KK19::KK16: ne olsun bende aynıyım canım :KK16:

saol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadı:KK52:
ohh çok sevindim tatlımm yaa sarı kafalar bol olsun topikte :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16:

ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası::KK1:ben onu deyiştirdim :KK52:

ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası::KK1:ben onu deyiştirdim :KK52:
ohh gözlerin aydın hasret gidereceksin ablacığınla :KK19::KK16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy ne guzel ah benimde bi ablam olsada gelse yanima su gurbet elde bi basima aaah ah:2::2:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy ne guzel ah benimde bi ablam olsada gelse yanima su gurbet elde bi basima aaah ah:2::2:
canım bizler hepimiz kardeşiz demi :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK34::KK16:

evet sonrada yiğenim ve torunum gelecek izmirden 10 aylık ilk defa görücem kızlar bide benim torunum var anne olmadan annanne oldum:KK52:
yeğenim tamam da torun ne iş anlamadım kızzzz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53:

X