- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
kısa protokol nasıl olacak ben anlamıyorum uzun ne kadar sürüyor kısa ne kadar.ilk tedavim adetimden 10 gün önce başladım ignelere ve 25 gün sürdü sanırsam yumoşa kar ki sürem.kısa nasıl olacak ki. bunuda adetimde bakcakmış temmuz adetimde başlıycakmış oda temmuzun son haftası oluyor.
ayy kıyamam yaane kadar heyecanlısın böyle.deki sen nasıldın ilk tedavide daha da beterdim .biraz öncede yazdım gibi ilk tedavimi ben adetimde 10 gün filan önce başladım.yaklaşık 25 gün igne yaptım koldan yaptım ben.adetimde muane oldum ve günde 2 taneye çıktı ignem.sonra çatlatma ignemi yaptım saatini gününü onlar beirledi ve o saatte yaptım.sonra yumoş toplatmaya gittim.anestezi veriyolar uyuyosun birşey hissetmiyorsun ama uyandında karın agrın oluyor ve igne yapıyolar ona geçiyor.kendine gelene adar yatıyorsun iyi hissettinde çıkıyorsun.sonra bekliyosun 3 gün yada 5 gün yumurtalarına döllenmeye göre.embriyolog arıyo günlü durumlarını söylüyor.hazır oldularında gün saat veriyolar gidiyorsun ama idrara sıkışık oluyosun sonra ameliyat haneye indiriyolar seni ve hazırlıyorlar hemşire karnından doktor alttan izliyor ve yerleştiriyolar bebişini izliyorsun ve hiç zorlugu yok.sonra 2-3 saat yatıyorsun sonra kalkıp yavaş yavaş eve gidiyorsun .3 gün dikkat ediyorsun wc haricinde kalkmıyosun az az gezinip yatıyosun kabız olmamak için az az geziyosun.3 günden sonrada ufak tefek işini yaparsın.doktor bilgilendiriyor zaten.
ne güzel anlattım dimi amaaaçok basit gibi ama zorlu bi süreç .tek önemli olan stresten uzak kalmalısın ve moralde çok önemli.bu arada aklına takıan olursa sorarsın ben ve arkadaşlarım elimizden gelen yapmaya çalışırız inşallah
Kızlar gelsenize sohbete
canım olur mu öyle şeyşifa nereye gittin benimle sohbet etmek istemiyorsun heralde neyse
canım olur mu öyle şeyEpey bekledim kimse gelmedi yazmadı diye çıkmıştım Yeni avatarlar yüklüyorum o topiğe Nasılsın tatlım görüşmeyeli
ohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksıniyiyim şifam nasıl olsun aynı şimdi düğün telaşı var sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla sen nasılsın canım:103:
saol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadıohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksınVeee tedavi heyecanın başlayacak ardından valla sitressiz günler geliyoooooo Sonu güzel bitecek inşallah
canım inşallah son kırmızılar olacakmerhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti
ohh çok sevindim tatlımm yaa sarı kafalar bol olsun topiktesaol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadı
ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası:merhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti
ohh gözlerin aydın hasret gidereceksin ablacığınlaay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası:ben onu deyiştirdim
ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası:ben onu deyiştirdim
çok ssevindimm canım ya güle güle , bol-bol kullanalımvaaaay merci sifacim geldi kafalar harikasin
evet sonrada yiğenim ve torunum gelecek izmirden 10 aylık ilk defa görücem kızlar bide benim torunum var anne olmadan annanne oldumohh gözlerin aydın hasret gidereceksin ablacığınla
canım bizler hepimiz kardeşiz demi
ayyy ne guzel ah benimde bi ablam olsada gelse yanima su gurbet elde bi basima aaah ah:2::2:
yeğenim tamam da torun ne iş anlamadım kızzzzevet sonrada yiğenim ve torunum gelecek izmirden 10 aylık ilk defa görücem kızlar bide benim torunum var anne olmadan annanne oldum
bebişlerimizde tüp kardeş olacaklarkardesiz tabi tup kardesiyiz hepimiz