2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Herkese merhaba

meliscim kısa protokolde adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlıyorsun. Yumurtaların gelişimlerine göre adetin 10., 11. veya 12. günü opu oluyor. Ondan sonra da 3., 4. veya 5.gün transfer yapılıyor. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor anlayacağın :) Toplamda 15 gün civarı sürüyor.

bence en zor kismi beklemek,gerisi hic bi sey,ne yedigin igneler,ne igne yemekten moraran karnin,ne aldigin hormonlardan bozulan sinirlerin,ne halsizligin yorgunlugun ,inan hic biri beklemek kadar zor degil cok cabuk geciyor tedavi sureci,ama sonrasi,moralini bozmak gibi oldu ama igslh deger canim ve hepsi unutulur gider

şifa nereye gittin benimle sohbet etmek istemiyorsun heralde neyse
canım olur mu öyle şey epey bekledim kimse gelmedi yazmadı diye çıkmıştım yeni avatarlar yüklüyorum o topiğe nasılsın tatlım görüşmeyeli

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sifaa*, gulaciya83+, nur_efsan

hoş geldiniz kızlar

gulaciya canım bak smile eklemen için yeni bir tarifim var

Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla sonra

Seçenekleri Düzenle ye tıkla ve açılan sayfada

en altta Çeşitli Seçenekler başlıklı yere bak ve ordan

Mesaj Editörü:

Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar

bunlardan standart editör olanı işaretle ve kaydet

canım olur mu öyle şey Epey bekledim kimse gelmedi yazmadı diye çıkmıştım Yeni avatarlar yüklüyorum o topiğe Nasılsın tatlım görüşmeyeli

iyiyim şifam nasıl olsun aynı şimdi düğün telaşı var sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla sen nasılsın canım:103:

iyiyim şifam nasıl olsun aynı şimdi düğün telaşı var sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla sen nasılsın canım:103:
ohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksın veee tedavi heyecanın başlayacak ardından valla sitressiz günler geliyoooooo sonu güzel bitecek inşallah

merhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti

ohh ne güzel ya düğün telaşesi ayrı mutlu olacaksın Veee tedavi heyecanın başlayacak ardından valla sitressiz günler geliyoooooo Sonu güzel bitecek inşallah
saol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadı

merhaba kizlar,nasilsin gecmisi okumakla mesguldum,tesekkur sifacim deniyecem birazdan yazdiklarini ,eee ne yaptiniz bugun,ben kirmizilarla mesguldum bugun kendileri sabahin korunde tesrif ettiler,butun gun evde pinekledim:))sizin gununuz nasil gecti
canım inşallah son kırmızılar olacak ne olsun bende aynıyım canım

saol sifam valla bende yarlandım senin engin bilginden ben kılevyeden yapıyordum bu sarı kafaları artık gerek kalmadı
ohh çok sevindim tatlımm yaa sarı kafalar bol olsun topikte

ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası:ben onu deyiştirdim

ay canım iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah yarın ankaradan ablam gelecek ayrı bi mutluyum hani bi şarkı varya ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası:ben onu deyiştirdim
ohh gözlerin aydın hasret gidereceksin ablacığınla

ayyy ne guzel ah benimde bi ablam olsada gelse yanima su gurbet elde bi basima aaah ah:2::2:

ayyy ne guzel ah benimde bi ablam olsada gelse yanima su gurbet elde bi basima aaah ah:2::2:
canım bizler hepimiz kardeşiz demi

evet sonrada yiğenim ve torunum gelecek izmirden 10 aylık ilk defa görücem kızlar bide benim torunum var anne olmadan annanne oldum
yeğenim tamam da torun ne iş anlamadım kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…