- 2 Mart 2011
- 4.064
- 1
canımm hoş geldinn nasılsın günün nasıl geçti eğlendin mi
hoş buldum
çok güzeldi ama biraz çocukların gürültüsünden başım ağrıdı
yoksa kaç gündür ilk gezmemdi değişiklik oldu iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm hoş geldinn nasılsın günün nasıl geçti eğlendin mi
ayy maşallah isimleri çok beğendim inşallah nasip olsun koymakbenim oğlum olusa adı emir hamza kızım olusa da ecrin yada naz bide şevval olmasını istiyorum
evet çok kalabalık bir ortam bize ağır gelir olsun moralmen iyi olmuşturhoş buldum
çok güzeldi ama biraz çocukların gürültüsünden başım ağrıdı
yoksa kaç gündür ilk gezmemdi değişiklik oldu iyi geldi
benim oğlum olusa adı emir hamza kızım olusa da ecrin yada naz bide şevval olmasını istiyorum
Papatyam sende isimler hazır mı bak isimleri paylaştık biz gördün mü
amin canım benim amin ALLAH razı olsun aynen ilk duamız bu hayırlı-sağlıklıca kucaklarımıza almamız isim kolay nasılsagördüm canım rabbim sanada nasip etsin inşallah tez vakitte evlatlarınıda sende dilediğin ismi koyabilesin
bizim hiç bir düşüncemiz yok rabbim sağlıklı sıhatli vakti saatinde kucağımıza almak nasip etsin inşallah isim kolay
çok güzel isimlermiş rabbim nasip eder inşallah yavrularına istediğin isimleri koymayı
bende küçüklüğümden beri şevval ismini çok severim hep koymak istemişimdir ama mağnası dişi deve demek diğeride araplarda kasım ayı demek benim için mağnasıda çok önemli[/QUOTEAMAN İSİM Bİ BONCU DERLER BİZİM BURDA MESELA BENİM GERÇEK İSMİM ÇOK NADİR BULUNUYOR AMA BENİM OĞLUM OLACAK ÖYLE HİSSEDİYORUM ONUNDA İSMİ HAZIR ZATEN
çok güzel isimlermiş rabbim nasip eder inşallah yavrularına istediğin isimleri koymayı
bende küçüklüğümden beri şevval ismini çok severim hep koymak istemişimdir ama mağnası dişi deve demek diğeride araplarda kasım ayı demek benim için mağnasıda çok önemli[/QUOTEAMAN İSİM Bİ BONCU DERLER BİZİM BURDA MESELA BENİM GERÇEK İSMİM ÇOK NADİR BULUNUYOR AMA BENİM OĞLUM OLACAK ÖYLE HİSSEDİYORUM ONUNDA İSMİ HAZIR ZATEN
neymiş senin ismin çok merak ettim
inşallah hislerinde yanılmayacaksınAMAN İSİM Bİ BONCU DERLER BİZİM BURDA MESELA BENİM GERÇEK İSMİM ÇOK NADİR BULUNUYOR AMA BENİM OĞLUM OLACAK ÖYLE HİSSEDİYORUM ONUNDA İSMİ HAZIR ZATEN
alıntının son parantezini silmişsin hemen düzenleyebilirsinaman nasıl yazmışım ben bu mesajı
evet ya heycan yaptım isimleri duyuncaalıntının son parantezini silmişsin hemen düzenleyebilirsin
olsun tatlım ama yazdığımız her mesajı cevaplayarak göndersekte yarım saat içinde düzeltme süremiz var
evet ya heycan yaptım isimleri duyunca
valla şifam çok akıllı kadısın bizim topik çok şanslı valla beb bu kk üye olmadan önce hiç anlamazdım bu meretten daha yeni öğreniyorum o yüzden mesajları bile geç yazıyorum harfleri ancak buluyorumbide bu utangaç sarı kafaya bayılıyorum çok tatlı utanıyorolsun tatlım ama yazdığımız her mesajı cevaplayarak göndersekte yarım saat içinde düzeltme süremiz var
özelden yazdım canım umarım gelmiştirencan ismin ne bekliyorum
canım benim bende hiç birşey bilmiyordum ki zamanla pekiştirdim işte katkım oluyorsa ne mutlu bana aynen yaaa çok tatlı utanıyor
valla şifam çok akıllı kadısın bizim topik çok şanslı valla beb bu kk üye olmadan önce hiç anlamazdım bu meretten daha yeni öğreniyorum o yüzden mesajları bile geç yazıyorum harfleri ancak buluyorumbide bu utangaç sarı kafaya bayılıyorum çok tatlı utanıyor
bende merak ettim :26: yoksa biliyor muydum :44:
özelden yazdım canım umarım gelmiştir
özelden yazdım canım umarım gelmiştir
allahallah şifam sana geldimi tatlım:26:malesef gelen giden yok