2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

yaşım 31 laparoskopi ile canını yakmayalım dedi nurettin bey.benim adet dönemimim her ayın ilk haftası. haziranın ilk 15 günü nurettin bey şehir dışında olacağını söyledi.o yüzden temmuza sarktı.

laparoskopiyle açılma garantisi yokmuş galiba.bide benim hsg çok sıkıntılıydı aynı işlemi 5 kez denediler.Tüp bebek merkeziyle görüştüm hsg den sonra.temmuzda başlayalım tedaviye dediler.Aslında bencede mantıklı olan laparoskopi ama bilmiyorum hayırlısı inşallah

Ben bugünek kadar tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyordum.yeni öğrendim o yüzden biraz kafam karıştı hadi başka bişeler daha çıkarsa diye.yumurta rezervimde eşimde de bi sorun yok biraz hızıyla alakalı sorun var ama fazla değil.kistim de yok.ama araştırıken gördüm bi yerde tüpler tıkalı ise bi sıvı varmış o tüplerde o sıvı rahim içine akıyorsa tüp bebek tutma olasılığı düşükmüş.bide diyorum öyle şeyler çıkarsa.herşeye hazırlamak istiyorum kendimi.sigara kullanıyorum sigarayı bırakmam lazım ama son zamanlarda arttırdım.

o zaman tüp bebek de sıkıntı yaratmıyorsa direk tüpe başlaman daha mantıklı canım...boşuna zaman kaybetmemiş olursun inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimizzz....

o zaman tüp bebek de sıkıntı yaratmıyorsa direk tüpe başlaman daha mantıklı canım...boşuna zaman kaybetmemiş olursun inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimizzz....

inşallah yarabbim isteyen umutla bekleyen herkese versin rabbim.ben her ay test yapardım geciksede gecikmesede artık eczaneyi değişir oldum sürekli :) ama nerden bilebilirdimki.

KIZLAAAAAR kim bu demeyin, soyleyemeeeem,comezlerim diyim belki anlarsinz,eski ismimi desifre etmeyin ha,degistirdim ona gore

merci bidenem sende olmasan halim yaman,su avatari da yapabilirsem bi eksigim kalmiyacak:))
rica ederim canım ben yardım elimden geldiğince yardım etmeyi çok severim :87: bak şimdi seçtiğin resmi masaüstüne kaydet sonra sağ üstte Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla ve açılan sayfada sol da avatarını değiştir e tıkla sonra göz at yada dosya seç seçeneği olacaktır tıkla ve kaydettiğin resmi seç ve kaydet inşallah anlatabilmişimdir

inşallah yarabbim isteyen umutla bekleyen herkese versin rabbim.ben her ay test yapardım geciksede gecikmesede artık eczaneyi değişir oldum sürekli :) ama nerden bilebilirdimki.
canım hoş geldin aramıza Kayseri den katılım çoğalıyor inşallah tedavin ilk ve son olur canımm bende laparoskopi olmuştum 2009 yılında

unuturuz ututacağız inşallahhhhh :))

papatyacığım hoş geldin bak burda tüp bebek tecrübesi olan çok kızlar var sende aklına ne takılırsa sorabilirsin burda da hepimizin tez zamanda yüzü gülsün inşallah

buda tamamdir arkadasim

igslh canim bir gun oda olur,bebislerimizin resimlerini paylasiriz,simdilik boyle hayvanlar alemi ile idare edecez:)su gulucuk olayinida anlat soz baska soru yok,o gulen kafalari nasil konduruyon aralara

öylemi bana bu durumdan bahsetmedi o zaman yarın tel.açmam gerekiyor kafam karıştı ((

igslh canim bir gun oda olur,bebislerimizin resimlerini paylasiriz,simdilik boyle hayvanlar alemi ile idare edecez:)su gulucuk olayinida anlat soz baska soru yok,o gulen kafalari nasil konduruyon aralara
canım konuya cevap ver e tıklayınca mesajımızı yazıyoruz yaa hemen altta sıra sıra smileler var sende görünmüyor mu :26: eğer görünmüyorsa Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla yine solda seçenekleri düzenle ye tıkla ordan Konu Görünüm Seçenekleri başlığı altında İmzaları Göster
Grafikleri göster bu 3 seçenek alt alta olmalı ve işaretli olmalı bi kontrol et işaretle kaydet

öylemi bana bu durumdan bahsetmedi o zaman yarın tel.açmam gerekiyor kafam karıştı ((
canım yaaa inşallah tedavinle çatışmaz ara bi bakalımm bizede haber ver

evetttt yaa morelim bozuldu (((

kızlar ben çıkıyorum çok uykum var hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin hepimize , Rabbime emanet olun öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…