merhaba canım bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin beyle haziranda başlıyorum benimde ilk denemem olacak seni çok iyi anlıyorum bendede biraz stres var.inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada yaş kaç?
hoşgeldin aramıza inşallah allah daha fazla bekletmeden verir bebeğinnni... bu konu hakkında çok fazla bilgim yok ama sanırım laparaskopi olman daha iyi bir çözüm çünkü tutmayan tüp bebek tedavisinden sonra laparaskopi olan çok kişi duyuyorumm...çok iyi araştır ve öyle karar ver burda ki deneyimli arkadaşlarda yardımcı olurlar sana vede laparaskopi yaptıracağın yer ve dr çok önemli şansın bol olsunnn
merhaba eda hosgeldin canim,sansli olanlarimizdansin diyecem,belki sasiracaksin,ama oyle cunku senin problemin bir ameliyata bakar,yani benim bildigim ameliyatla tupleri aciyorlar,eger baska bi sorun yoksa tup bebekle hamile kalma sansinda cok yuksek bence,cunku tup bebegin tuplerle alakasi yok direk rahime yerlestiriliyor,canini sikma bence
laparoskopiyle açılma garantisi yokmuş galiba.bide benim hsg çok sıkıntılıydı aynı işlemi 5 kez denediler.Tüp bebek merkeziyle görüştüm hsg den sonra.temmuzda başlayalım tedaviye dediler.Aslında bencede mantıklı olan laparoskopi ama bilmiyorum hayırlısı inşallah
o zaman tüp bebek de sıkıntı yaratmıyorsa direk tüpe başlaman daha mantıklı canım...boşuna zaman kaybetmemiş olursun inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimizzz....
tamam tatlım anladı ben bence resmini de değiştirKIZLAAAAAR kim bu demeyin, soyleyemeeeem,comezlerim diyim belki anlarsinz,eski ismimi desifre etmeyin ha,degistirdim ona gore
rica ederim canım ben yardım elimden geldiğince yardım etmeyi çok severim :87: bak şimdi seçtiğin resmi masaüstüne kaydetmerci bidenem sende olmasan halim yaman,su avatari da yapabilirsem bi eksigim kalmiyacak:))
canım hoş geldin aramıza Kayseri den katılım çoğalıyorinşallah yarabbim isteyen umutla bekleyen herkese versin rabbim.ben her ay test yapardım geciksede gecikmesede artık eczaneyi değişir oldum sürekli :) ama nerden bilebilirdimki.
unuturuz ututacağız inşallahhhhh :))
papatyacığım hoş geldin bak burda tüp bebek tecrübesi olan çok kızlar varmerhaba canım bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin beyle haziranda başlıyorum benimde ilk denemem olacak seni çok iyi anlıyorum bendede biraz stres var.inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada yaş kaç?
rica ederim canım ben yardım elimden geldiğince yardım etmeyi çok severim :87: bak şimdi seçtiğin resmi masaüstüne kaydetsonra sağ üstte Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla ve açılan sayfada sol da avatarını değiştir e tıkla sonra göz at yada dosya seç seçeneği olacaktır tıkla ve kaydettiğin resmi seç ve kaydet inşallah anlatabilmişimdir
ayy çok şeker bu avatar resminbuda tamamdir arkadasim
yaşım 31 laparoskopi ile canını yakmayalım dedi nurettin bey.benim adet dönemimim her ayın ilk haftası. haziranın ilk 15 günü nurettin bey şehir dışında olacağını söyledi.o yüzden temmuza sarktı.
canım konuya cevap ver e tıklayınca mesajımızı yazıyoruz yaa hemen altta sıra sıra smileler var sende görünmüyor mu :26: eğer görünmüyorsa Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla yine solda seçenekleri düzenle ye tıkla ordan Konu Görünüm Seçenekleri başlığı altında İmzaları Gösterigslh canim bir gun oda olur,bebislerimizin resimlerini paylasiriz,simdilik boyle hayvanlar alemi ile idare edecez:)su gulucuk olayinida anlat soz baska soru yok,o gulen kafalari nasil konduruyon aralara
canım yaaa inşallah tedavinle çatışmazöylemi bana bu durumdan bahsetmedi o zaman yarın tel.açmam gerekiyor kafam karıştı((
canım konuya cevap ver e tıklayınca mesajımızı yazıyoruz yaa hemen altta sıra sıra smileler var sende görünmüyor mu :26: eğer görünmüyorsa Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla yine solda seçenekleri düzenle ye tıkla ordan Konu Görünüm Seçenekleri başlığı altında İmzaları Göster
Grafikleri göster bu 3 seçenek alt alta olmalı ve işaretli olmalı bi kontrol et işaretle kaydet
canım yaaa inşallah tedavinle çatışmazara bi bakalımm bizede haber ver
dr bunu mutlaka göz önünde bulundurmalıevetttt yaa morelim bozuldu(((
dr bunu mutlaka göz önünde bulundurmalıdur canım hemen sıkma canını inşallah aksilik çıkmayacak
evetttt yaa morelim bozuldu(((