2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım bizler hepimiz kardeşiz demi :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK34::KK16:

Yeğenim tamam da torun ne iş anlamadım kızzzz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53:
canım malesef benim yiğenim birini sevdi abimde vermedi evlatlıktan reddetti bende onu teliyle duvağıyla gelin ettim herşeyi ile ilgilendim anasız babasız gelin oldu garibim suçu sevmek evimden gelin çıkardım şimdi bana hala yerine anne diyor damatta anne der şimdide torunum var annannesi olarak biliyor beni bazen netten görüyorum onu ok tatlı işte böylelikle torunumda oldu :KK9:

canım malesef benim yiğenim birini sevdi abimde vermedi evlatlıktan reddetti bende onu teliyle duvağıyla gelin ettim herşeyi ile ilgilendim anasız babasız gelin oldu garibim suçu sevmek evimden gelin çıkardım şimdi bana hala yerine anne diyor damatta anne der şimdide torunum var annannesi olarak biliyor beni bazen netten görüyorum onu ok tatlı işte böylelikle torunumda oldu :KK9:
şimdi anladım canım yaaa çok çok büyük sevap kazanmışsın sevenler ayrılmasın :KK48::KK48::KK48::KK48: veee yaptıklarını kat kat Yüce Rabbim mükafatlandırsın inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK16:

kızlar bu arada heozu merak ediyorum :26: ne durumda acaba

şimdi anladım canım yaaa çok çok büyük sevap kazanmışsın sevenler ayrılmasın :KK48::KK48::KK48::KK48: Veee yaptıklarını kat kat yüce rabbim mükafatlandırsın inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK16:

Kızlar bu arada heozu merak ediyorum :26: Ne durumda acaba
evet bende merak ediyorum :26:ne oldu acaba buarada elcamda gelmiş:KK3:

kiz benimki niye degismiyor:KK43:
canım mesaj yazdığında yazıyı mause ile komple sürükle ve sol yukarda B harfine tıkla ve renk içinse yukarda A harfinde rengini belirle :KK19::KK34:

ohbe renk geldi topiğe hay çok yaşa şifam rabbim ikiz versin inşallah:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
canımsın o güzel duana aminn diyorum ALLAH razı olsun hepimizin çifter çifter gelsin bebişleri inşallah sağlıklı-hayırlıca :KK16::KK16::KK16::KK16:

mesela ekleyeceğiniz resmin üzerine mauseyi getirin ve sağ tıklayın özellikler e tıklayıp (resmin http:// ile başlayan adresini komple kopyalayın ) yukarda ( mesaj yazdığımız kısmın üstünde resimli tablo gibi bir kare varya ) mauseyi üzerine getirdiğimizde Insert Image yazıyor tıklayın ona From Url kısmına kopyaladığınız adresi yapıştırın hatta cevaplamadan önce önizleme yapıp görebilirsiniz
cl12222gm2.gif

benim oğlum olusa adı emir hamza kızım olusa da ecrin yada naz bide şevval olmasını istiyorum :KK12:

X