2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

o gunu sabirsizlikla bekliyorum,bazen dusunuyorum,gercekten rabbimin o merhametini,mucizelerini hak eden kullarindanmiyim diye,bilmiyorum ama genede umud ediyorum ,bekliyorum

o gunu sabirsizlikla bekliyorum,bazen dusunuyorum,gercekten rabbimin o merhametini,mucizelerini hak eden kullarindanmiyim diye,bilmiyorum ama genede umud ediyorum ,bekliyorum
aynen canımmm elbette bizlerde tadacağız ben çok inanıyorum umutsuz nefes alınmaz ki :KK31::KK31::KK31::KK31: inşallah rüyalar hayaller gerçek olacak ben bu yılın ayrıca bereketli olduğuna da inanıyorumm :emir_bebek::nazar::KK9: nasıl ki bir sürü mucizeleri okuyoruz :KK31: bizlerede nasip olacak inşallah Yüce Rabbimin hazinesi bol :KK49::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim.bebek istemedik uzun bi süre.sonra niye olmuyor dedik
2 yıldır korunmuyoruz.doktora gittik eşimden bende bazı tetkikler istedi
benden hsg istedi.2 yıl boyunca çektiremedim.korkudan.neyse en son çektirdim.iki tüpümün ikiside tıkalı.laparoskopi yada tüp bebek önerdiler.kayseri tüp bebek merkezi ile görüştüm.temmuzda tedaviye başlıcaz.sizlerin yazdıklarınızı okudum.allahım hepimize nasip etsin inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı.bana önerebileceğiniz şeyler varmı.hiç bişe bilmiyorum.araştırıyorum ama.

kızlar aklıma takılan birşey var fikrinizi almak istiyorum...ben temmuzda başlıcam tedaviye ramazana denk gelirse ilaçlar transfer işlemi falan oruç tutubilir miyim acaba:44::44: yada tutmasam günah olur mu:44::44:ben mübarek ayın hürmetine inanarak özellikle üç aylarda ve ramazana yakın olsun istemiştimm.hatta maddi olarak hazır değildik o yüzden sene sonu gibi diye düşünüyorduk ama şimdi paramız hazır ve o zaman deneme imkanım var...normolde ramazan borçumu bırakmıyorum hiç tutuyorum hepsini ramazandan sonra... eğer o zaman tutmazsam günah işlemiş olmam dimi:44::44::44:

aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim.bebek istemedik uzun bi süre.sonra niye olmuyor dedik
benden hsg istedi.2 yıl boyunca çektiremedim.korkudan.neyse en son çektirdim.iki tüpümün ikiside tıkalı.laparoskopi yada tüp bebek önerdiler.kayseri tüp bebek merkezi ile görüştüm.temmuzda tedaviye başlıcaz.sizlerin yazdıklarınızı okudum.allahım hepimize nasip etsin inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı.bana önerebileceğiniz şeyler varmı.hiç bişe bilmiyorum.araştırıyorum ama.

hoşgeldin aramıza inşallah allah daha fazla bekletmeden verir bebeğinnni... bu konu hakkında çok fazla bilgim yok ama sanırım laparaskopi olman daha iyi bir çözüm çünkü tutmayan tüp bebek tedavisinden sonra laparaskopi olan çok kişi duyuyorumm...çok iyi araştır ve öyle karar ver burda ki deneyimli arkadaşlarda yardımcı olurlar sana vede laparaskopi yaptıracağın yer ve dr çok önemli şansın bol olsunnn:nazar::nazar:

merhaba canım bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin beyle haziranda başlıyorum benimde ilk denemem olacak seni çok iyi anlıyorum bendede biraz stres var.inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada yaş kaç?

merhaba eda hosgeldin canim,sansli olanlarimizdansin diyecem,belki sasiracaksin,ama oyle cunku senin problemin bir ameliyata bakar,yani benim bildigim ameliyatla tupleri aciyorlar,eger baska bi sorun yoksa tup bebekle hamile kalma sansinda cok yuksek bence,cunku tup bebegin tuplerle alakasi yok direk rahime yerlestiriliyor,canini sikma bence

kızlar aklıma takılan birşey var fikrinizi almak istiyorum...ben temmuzda başlıcam tedaviye ramazana denk gelirse ilaçlar transfer işlemi falan oruç tutubilir miyim acaba:44::44: yada tutmasam günah olur mu:44::44:ben mübarek ayın hürmetine inanarak özellikle üç aylarda ve ramazana yakın olsun istemiştimm.hatta maddi olarak hazır değildik o yüzden sene sonu gibi diye düşünüyorduk ama şimdi paramız hazır ve o zaman deneme imkanım var...normolde ramazan borçumu bırakmıyorum hiç tutuyorum hepsini ramazandan sonra... eğer o zaman tutmazsam günah işlemiş olmam dimi:44::44::44:

canım sanırım senin tedavinle benimki aynı olacak bende haziran sunu başlicaktım ama yiğenimin düğünü için erteledim hesaplarıma göre ramazana denk gelecek oruç tutamayız zaten ilaç alıcamız için malesef oruç tutmayacağız bende hayatımda ilk defa oruç tutmicam napalım isteyerek ve zevk için deyil rabbim af eder inşallah bizde bebeklerimizi kucamıza alınca salıklı sıhhatli öderiz borcumuzu allah yardımcımız olsun tatlım:13:

iyi akşamlar can dostlarım kader arkadaşlarım nasılsınız gününüz nasıl geçti:13:

merhaba canım ben sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum :)) tedavi heyacanı sardı beni :))

canım benim inşallah senin için hayırlısı olur bende bekliyorum işte daha var benim tedavime ama inin çok heycanlıyım hayırlısıyla bi alsak güzel haberleri çok zor tatlım be valla birazda korkuyorum açıkçası son tedavimi 2.5 yıl önce yaptırmıştım ben çok ara veriyorum malesef maddiyattan çok zorlanıyoruz toparlanmak 2 yılı buluyor hayırlısı rabbim kucamıza almayı nasip etsinde hayırlısıyla bunları unutur gideriz:13:

canım benim inşallah senin için hayırlısı olur bende bekliyorum işte daha var benim tedavime ama inin çok heycanlıyım hayırlısıyla bi alsak güzel haberleri çok zor tatlım be valla birazda korkuyorum açıkçası son tedavimi 2.5 yıl önce yaptırmıştım ben çok ara veriyorum malesef maddiyattan çok zorlanıyoruz toparlanmak 2 yılı buluyor hayırlısı rabbim kucamıza almayı nasip etsinde hayırlısıyla bunları unutur gideriz:13:

unuturuz ututacağız inşallahhhhh :))

incim nasılsın evet ya bugün duygusal moddayım hafadan sanırım yağmur var dışarda bide ben bu akşamları sevmim :KK5:yanlızlık çöküyor üstüme:13:

Çok şükür canım. Sen nasılsın?
Evet havalar bir türlü düzelemedi :KK50: Eşin gece mi çalışıyor?

Çok şükür canım. Sen nasılsın?
Evet havalar bir türlü düzelemedi :KK50: Eşin gece mi çalışıyor?

yok canımya eşim yanımda yoruluyor garibim yığılıp kalıyor koltukta şimdide benden çay istiyor yokki bi altın topumuz obana atsa ben ona atsam zavallım bilgisayarı bile unuttu fırsat vermiyorum ki adama bugün kendine tablet bilgisyar almış ama onada göz koydum diyorum hastanede kızlarla mesajlaşırım oda yok artık bunudamı alıcan elimden diyor:KK1:

canım sanırım senin tedavinle benimki aynı olacak bende haziran sunu başlicaktım ama yiğenimin düğünü için erteledim hesaplarıma göre ramazana denk gelecek oruç tutamayız zaten ilaç alıcamız için malesef oruç tutmayacağız bende hayatımda ilk defa oruç tutmicam napalım isteyerek ve zevk için deyil rabbim af eder inşallah bizde bebeklerimizi kucamıza alınca salıklı sıhhatli öderiz borcumuzu allah yardımcımız olsun tatlım:13:

demekki birlikte başlıcaz tedaviye inşallah son denemelerimiz olur canım sen de baya bir ara vermişisin benim gibi.ben de 1 seneden fazla ara verdim hem korktuğum için hemde maddi olarak çok zorladı bizi de ...inşallah bu sefer herşey çok iyi olacak çok inanarak başlıyorum bu sefer allah yar ve yardımcımız olsunnn....:emir_bebek::emir_bebek:

demekki birlikte başlıcaz tedaviye inşallah son denemelerimiz olur canım sen de baya bir ara vermişisin benim gibi.ben de 1 seneden fazla ara verdim hem korktuğum için hemde maddi olarak çok zorladı bizi de ...inşallah bu sefer herşey çok iyi olacak çok inanarak başlıyorum bu sefer allah yar ve yardımcımız olsunnn....:emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inşallah busefer alırız bbişlerimizi kucaklarımıza bütün arkadaşlarımızla beraber :13:

amin canım inşallah busefer alırız bbişlerimizi kucaklarımıza bütün arkadaşlarımızla beraber :13:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X