- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
zilanım canım hoş geldinslm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
evet tuanamm amin canım amin inşallah hepimizinki sıkıntısız geçsinşifacım ben senin tedavinin hiç sıkıntısız su gibi geçeceğine inanıyorum,bol bol yumoşların olucak inşallah..olumsuz düşününce olumsuz oluyor...olacak olacaakkk
evet yaaa buraya eklemek istedimçok güzel söz...insana umut veriyor,benim bu ara baya bi temizlik oldu o halde:)bol bol güzel şeyler gelebilir..beklemedeyim hehe:)))
Çok şükür canım. Sen nasılsın?
canım evet kullanıcı adı değişikliği oluyor hemen ilgilenelimbende iyiyim canim,bi sey soracam kizlar,isim degistirebiliyormuyuz,denedim olmuyor,bi de nette butun yazdiklarimizi site disindada goruyorlar,hic iyi olmadi bu
evet canım eski ismini yazmana gerek yok zaten şu anki ismin eski ismin sayılırtesekkur canim,isim yazan yere ,eski ismi silip yenisini yazdim,igslh yalnis yapmamisimdir,ne zaman onaylanir ki
canım beğenmene sevindimcanım süpersin yaaa
evet canım eski ismini yazmana gerek yok zaten şu anki ismin eski ismin sayılırvalla ben hiç değiştirmedim ki bilemiycem ne zaman sonuçlanır :26: sen bir yandan mesaj sayını 100 e çıkar ve site sahibine özel mesaj yazarsın sorarsın şu an özel mesaj hakkın yok
canım beğenmene sevindimhoş geldin tatlımm nasılsın görüşmeyeli
evet ama ismin değiştiğinde yeni isminle aramızda olduğunda bi şifremiz olsun ben zilanım kızlar ismimi değiştirdim dersen yine deşifre olmuş olabilirsin :18::18::18::18: sen bi yandan şifreyi düşünneyse bi bekliyelim bakalim,ne olacak:)
Rabbim daim etsin canım benim hep iyi sağlıklı olalım inşallahhamd olsun iyiyim canım uzun zamandır girmiyordum topiğe ikinci tedaviye karar verince merkezin topiğine yazmaya başladım sonrada burayı keşfettim baktım topik sahibi yabancı değil dedim bende olmalıyım o listede
sen nasılsın canım neler yapıyorsunn beklemdesin galiba sende inşallah allah yüzümüze güler canım da nazlı veletler daha fazla bekletmeden gelir
evet ama ismin değiştiğinde yeni isminle aramızda olduğunda bi şifremiz olsun ben zilanım kızlar ismimi değiştirdim dersen yine deşifre olmuş olabilirsin :18::18::18::18: sen bi yandan şifreyi düşün
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/452664-mesaj-sayisi-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html bak buraya da bol bol mesaj atabilirsin mesaj sayın 100 e geldiğinde özel mesaj hakkın doğar ve şifremizide özelden görüşürüz
tamam canım yeni ismin uğur getirsin inşallah sana hatta hemennn müjdenle gelsen yeni üyeliğinle keşkeeeevet canim bende dusundum onu bi sifre lazim,hele bi yeni ismimiz tesrif etsin,burayada artik uyduruk mesajlarla dolduracam:)
bizler Rabbimin sabırlı ,inançlı bol dualı kullarıyız ve bizde mucizeleri görebiliriznerde o gunleeer,adetimede pek kalmadi aslinda,olur mu ki ,yok kiiiiz nerdeeee bizde o sans