2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

selam Melisciğim hoş geldin :KK3: ay sağol haber verdiğin için inşallah uyanık olursam izlerim :KK28: malum oruçlu olacağım inşallah :nazar::KK16:

hoşbuldum canım ayy ben tutamıyorum ben malesef kırmızılar geldi tam zamanında:26::26:

hahayyy albendende okada valla biz uzman olacağız nerdeyse aman dr anlattıkları hep aynı :26:bigün biri çıkıpta tüpbebekte indirim yaptık diyen yok :KK1:

dedim gibi bizlerin daha o kadar tecrübesi yok i:KK49::KK49::KK49:şte rabbim sizlere bizlerden önce nasip etsin evlat sevgisini inşallah

amin canım hepimizinkini kabul etsin rabbim. bende bugün iftara davetliyim bi arkadaşıma iftardan sonra 12 rekat namaz varmış onu kılacağız o namazı kılan mahşerde susuz kalmazmış allah bütün günahlarını bağışlarmış yani bunamaz çok önemliymiş.bi yandanda karnım ağrıyor adet olmam inşallah bugün olmasında yarın buyursun gelsin kızlar dualarınızda benide unutmayın:KK16:
ohh davet bile almış encan :KK56: ohh çok sevindim 12 rekatlı namaz nasıl acaba duaları sırasımı var :26: Rabbim kabul etsin inş bende anlayıp öğrenebilirsem kılmak isterim :KK3::KK16:

hoşbuldum canım ayy ben tutamıyorum ben malesef kırmızılar geldi tam zamanında:26::26:
olsun tatlım nasip kısmet kırmızıyıda nasip eden Rabbim :KK34: sende bolca tesbih çek salavat çek Rabbim kabul etsin inşşş :KK19::KK16:

canim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)

aynen bende burda dert ortagı arkadaşlarla konuştukca sizlerin yazdıklarını okudukca rahatlıyorum anne ve babalarımız hariç çevremizde bilen yok buda baya bunaltıcı oluyor.herkeze bi laf söylüyor.burdaki arkadaşlarım la konuştukca rahat hissediyorum kendimi herkezde allah razı olsun ayrıca bu topigi açan şifamdan da allah razı olsun.rabbim rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.evlat acılarımızı dindirir inşallah :2::2:

canlarım nerdesiniz yafuu hala evime dönmedim Allahım kısmet ederse pazar günü dönücem eşimle konuştuk kısmetse 4 ay sonra yeniden deneyelim diyoruz maddi durrmumuzu ayarlayalım belki gerek kalmaz kendiliğinden geliverir deil mi nasip biemeyiz herşeyin hayırlısı...:KK3:

inşallah gülsucum inşallah kendiliginden olur geliverir bebişlerin inşallah.:KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

aynen bende burda dert ortagı arkadaşlarla konuştukca sizlerin yazdıklarını okudukca rahatlıyorum anne ve babalarımız hariç çevremizde bilen yok buda baya bunaltıcı oluyor.herkeze bi laf söylüyor.burdaki arkadaşlarım la konuştukca rahat hissediyorum kendimi herkezde allah razı olsun ayrıca bu topigi açan şifamdan da allah razı olsun.rabbim rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.evlat acılarımızı dindirir inşallah :2::2:
amin canımRabbim cümlemizden razı olsun inşallah bende iyiki bu topiği açmışım diyorum :nazar::KK19::KK19::KK19::KK19: bissürü değerli güzel yürekli dostlarım oldunuz :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar:

ohh davet bile almış encan :KK56: ohh çok sevindim 12 rekatlı namaz nasıl acaba duaları sırasımı var :26: Rabbim kabul etsin inş bende anlayıp öğrenebilirsem kılmak isterim :KK3::KK16:

olsun tatlım nasip kısmet kırmızıyıda nasip eden Rabbim :KK34: sende bolca tesbih çek salavat çek Rabbim kabul etsin inşşş :KK19::KK16:

şifam canım bende ne okunacağı yazııyor ben kitaba bakıp mesaj yazarım canım:KK16:rasulullah efendimiz buyuruyor kibir kimse recebinilk perşembesi oruç tutup da sonrasında günün gecesinde akşam la yatsı arasında iki rekatte bir selam verip her rekatta 1.fatiha 3. inna enzelna .12.de ihlas suresini okumak suretiyle12 rekat namaz kılarsa.nefsim kudret elinde olan allaha kasem ederimki her hangi erkek veya kadın tarif edilen bunamazı kılarsa allah bütün günahlarını bağışlar. günahları deniz köpüğü kadar olsa bile.kıyamet günü ailesinden 700 kişiye şefet eder.kabre konulduğu gece bunamaz sevabı güler yüzlü tatlı dilli olarak gelir .ey dostum müjde olsun ki sen her türlü sıkıntıdan kurtuldun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bunamazı hakkıyla eda etmeyi nasip etsin:KK16:

ayy rabbim bu mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeginize inşallah :KK49::KK49:yaa biz daha çömezik 2. deyim:KK1::KK1:

igslh canim hepimiz bir anda hamile kalirmisiz mesela:))))olur olur valla:)neyse kizlar ben de aranizdayim artik bunalim ve depresif hallere son,tamam mi comezlerim:))

igslh canim hepimiz bir anda hamile kalirmisiz mesela:))))olur olur valla:)neyse kizlar ben de aranizdayim artik bunalim ve depresif hallere son,tamam mi comezlerim:))

zilanezmancım merhaba. Rabbim yardımcın olsun, zor zamanlar yaşamışsın. Hangi merkezlerde denedin? Sorununuz nedir tam olarak?

zilanezmancım merhaba. Rabbim yardımcın olsun, zor zamanlar yaşamışsın. Hangi merkezlerde denedin? Sorununuz nedir tam olarak?

merhaba inci,canim ben yurt disinda kaliyorum,daha turkiyede denemedim,problem olarak aslinda sebebsiz diyebiliriz,cunku embriolarin kalitesi biraz dusuk ama tedaviye guzel yanit veriyorum,nasip te yok daha diyelim,senin problemin ne canim

merhaba inci,canim ben yurt disinda kaliyorum,daha turkiyede denemedim,problem olarak aslinda sebebsiz diyebiliriz,cunku embriolarin kalitesi biraz dusuk ama tedaviye guzel yanit veriyorum,nasip te yok daha diyelim,senin problemin ne canim

Bir sonraki denemeni Türkiye'de mi yapacaksın? Sebepsiz denildiği zaman bile mutlaka bir sebebi çıkıyor, burada o kadar çok okudum ki... İnşaallah bir sonraki denemen son denemen olur ve yavrularına kavuşursun canım.

Benim sorunum genetik hastalık taşıyıcılığı. Ben normal yoldan hiç hamile kalmadım, hep korundum çünkü taşıdığım hastalığın çocuğuma geçme ihtimali var. Bu nedenle tüp bebek ve ardından yapılan pgt işlemine başvurduk. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bir sonraki denemeni Türkiye'de mi yapacaksın? Sebepsiz denildiği zaman bile mutlaka bir sebebi çıkıyor, burada o kadar çok okudum ki... İnşaallah bir sonraki denemen son denemen olur ve yavrularına kavuşursun canım.

Benim sorunum genetik hastalık taşıyıcılığı. Ben normal yoldan hiç hamile kalmadım, hep korundum çünkü taşıdığım hastalığın çocuğuma geçme ihtimali var. Bu nedenle tüp bebek ve ardından yapılan pgt işlemine başvurduk. Hakkımızda hayırlısı olsun.

asinda burda bir hakkim daha var onuda kullanip turkiyede yapmak istiyorum ama o kadar cok yer varki hangisi en iyi iyice arastirmak istiyorum,hayirlisi bakalim,allah sanada sifa versin canim,bu pgt ne oluyor ,birkac defa duydum

asinda burda bir hakkim daha var onuda kullanip turkiyede yapmak istiyorum ama o kadar cok yer varki hangisi en iyi iyice arastirmak istiyorum,hayirlisi bakalim,allah sanada sifa versin canim,bu pgt ne oluyor ,birkac defa duydum

Orada bu işlemlerin maliyeti nasıl? Devlet yardımcı oluyor mu ödemelerde? Evet gerçekten iyi araştırmak lazım. Pgt, preimplatasyon genetik tanı demek canım. Tüp bebek işleminde embriyolar oluştuktan sonra embriyolardan biyopsi alınıyor ve genetik incelemeye gönderiliyor. Genetik açıdan sağlıklı olan embriyolar transfer ediliyor.

arkadaşlar hayırlı kandiller herkeze rabbim herkezin duasını kabul etsin ve bu videodaki bayan kadar mutlu etsin bizleri inşallah.
:2::2::2::2:
Kanal D'de yayınlanan "Doktorum" programında canlı yayında doğum yaptırıldı - YouTube
hayırlı kandiller Melisim :KK16: senin hapşırmalı smilene bayılıyorum yaa :2::2::2::2::2::2::2: :KK54:

şifam canım bende ne okunacağı yazııyor ben kitaba bakıp mesaj yazarım canım:KK16:rasulullah efendimiz buyuruyor kibir kimse recebinilk perşembesi oruç tutup da sonrasında günün gecesinde akşam la yatsı arasında iki rekatte bir selam verip her rekatta 1.fatiha 3. inna enzelna .12.de ihlas suresini okumak suretiyle12 rekat namaz kılarsa.nefsim kudret elinde olan allaha kasem ederimki her hangi erkek veya kadın tarif edilen bunamazı kılarsa allah bütün günahlarını bağışlar. günahları deniz köpüğü kadar olsa bile.kıyamet günü ailesinden 700 kişiye şefet eder.kabre konulduğu gece bunamaz sevabı güler yüzlü tatlı dilli olarak gelir .ey dostum müjde olsun ki sen her türlü sıkıntıdan kurtuldun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bunamazı hakkıyla eda etmeyi nasip etsin:KK16:
canım benimm ya çok zahmet verdim ama değdi hakkını helal et :KK19: sadece bana değil daha kimlere vesile olacaksın :KK34: yaa yine şu dua sıralamalarını anlamadım :KK5::26: 2 rekatta bir selam verilecek her rekatta ne okunacak sırası var mı :KK25:

inşallah aminnnnnnnnnn :KK49::emir_bebek::nazar::KK19: tamam canım hayallaer umutlar hepsi gerçek olacak hayırlı ve sağlıklıca tez zamanda inşşş :KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

inci canım nasılsın
eee bende aldım selamını :KK3: hoş geldin tatlım :KK54:

X