2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

evet temmuzda istemeye gidilcek inşallah sevdim çok doğal bir kız...
inşallah kuşum inşallah ne güzel yazmışsın...
ne renge boyadın saçlarını ayyy ilaçlar saçlarımı çok döktü gür kirpiklerim bile azaldı yavv ona birazz üzüldüm

Canım saçlarında dökülme oluyorsa Sana bıoblası tavsiye ederim
Benimde çokk çoook dökülüyordu nasıl üzülüyordum
Hatta ağladım bigün kel kalacam diye
Eşim sağolsun bunu aldıda bana keşfetti valla
3 Aydır kullanıyorum çok azaldı dökülme

ohh sevenler kavuşsun ömür boyu mutlu olsunlar inşallah eee tabi öyle çok oluyor tatlım negatif alsak bile ümidimiz asla yitirmemeliyiz çok duyuyoruz tedaviden bikaç ay sonra kendiliğinden hamiş olan

veee şartlanmasamda ben de 5 gündür geciktim tabi gecikmeli adet olurum ama işte umut dünyası inşallah tüm hepimiz tatlımm hamiş olcaz bol bol müjdeler patlatıcazzz

Tık tık tıkk kimse varmı
Şifam buralarda mı acaba
canımm benim hoş geldin boyalı saçlıyım tatlım son yarım saat burdayım

bendede saç dökülmesi mevcut bende tavsiyeni deneyim tatlım

saol merve onuda denerim petranın kepek şampuanını kullanıyodum bu ara sipariş veremedim tam da zamanın da ayy çok üzüldüm yafuuu dökülüncee..
ayy şifamm hadi inşallah hamilesindir bu arada ben dün hasta oldum neyseki gecikmedim ilaçların etkisiyle geç olurum diye korktum.

inşallah tatlım valla adet olmaya üzülmemek lazım oda Rabbimden ALLAH korusun erken menopoza girmektense yani beterin beteri var ilaçlar geciktiredebiliyormuş kimilerini iyi bari düzenli olmakta güzel inşş son adetin olsun tatlım

Hadi şifam uğurlar ola sana
Sonra görüşürüz bende öpüyorum seni
Allah'a emanet ol
Dualarda buluşmak üzere....

canım Mervem bende çıkmak zorundayım son 10 dk var ancak hazırlanırım öptüm canım kendine cici bak

Ne renge boyadınnnVay seni bakımlı süslü hatun
keşke keyfi boyasaydım canım bende ırsi olarak 15 yaşlarımda başladı saçlarım beyaz ve özellikle önlerde yoğun bi şekilde şöyle dağınık ve seyrek olsa dert etmem ama malesef beyazları kapamak amaçlı saç rengine en yakın renge boyuyorum kociş zaten doğal seviyo hatta boyamama bile karşı ama napıyım rahatsız oluyom beyazlardan kahverengi tonu şu an saç rengim bazen kestane tonları veya çikolata kahve filan boyamışlığım olmuştu hadi kaçtımm canımm gülsu ya da söylemeyi unutmuşum saç rengimi sormuştu neyse bi ara geldiğinde geçmişi okursa görür

Anladım şifam tamam canım
Gayri ihtiyari yani senin durum
Olsun canım bir şeycik olmaz
Görüşürz inşallah

Hayırlı kandiller kızlar...
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallah...

sifacım saçın hayırlı olsun canım :) Güle güle kullan

günaydın kızlar kandilin müberek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bugün bende sahura kalktım ve oruç tututtum rabbim bugün yaptığımız bütün dua ve ibadetleri kabul etsin canlar

Eki Görüntüle 426769 hepimizin mübarek kandili kabul olsun

Hayırlı kandiller kızlar...
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallah...

sifacım saçın hayırlı olsun canım :) Güle güle kullan
hayırlı kandiller incim sağolasın en güzel saçlar sizin olsun

günaydın kızlar kandilin müberek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bugün bende sahura kalktım ve oruç tututtum rabbim bugün yaptığımız bütün dua ve ibadetleri kabul etsin canlar
amin encanım sanada hayırlı kandiller bende eşimde bugün oruçluyuz Rabbim kabul buyursun inşallah

amin canım hepimizinkini kabul etsin rabbim. bende bugün iftara davetliyim bi arkadaşıma iftardan sonra 12 rekat namaz varmış onu kılacağız o namazı kılan mahşerde susuz kalmazmış allah bütün günahlarını bağışlarmış yani bunamaz çok önemliymiş.bi yandanda karnım ağrıyor adet olmam inşallah bugün olmasında yarın buyursun gelsin kızlar dualarınızda benide unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…