evet temmuzda istemeye gidilcek inşallah sevdim çok doğal bir kız...
inşallah kuşum inşallah ne güzel yazmışsın...
ne renge boyadın saçlarını ayyy ilaçlar saçlarımı çok döktü gür kirpiklerim bile azaldı yavv ona birazz üzüldüm
ohh sevenler kavuşsun ömür boyu mutlu olsunlar inşallahevet temmuzda istemeye gidilcek inşallah sevdim çok doğal bir kız...
inşallah kuşum inşallah ne güzel yazmışsın...
ne renge boyadın saçlarını ayyy ilaçlar saçlarımı çok döktü gür kirpiklerim bile azaldı yavv ona birazz üzüldüm
canımm benim hoş geldinTık tık tıkk kimse varmı
Şifam buralarda mı acaba
bendede saç dökülmesi mevcutCanım saçlarında dökülme oluyorsa Sana bıoblası tavsiye ederim
Benimde çokk çoook dökülüyordu nasıl üzülüyordum
Hatta ağladım bigün kel kalacam diye
Eşim sağolsun bunu aldıda bana keşfetti valla
3 Aydır kullanıyorum çok azaldı dökülme
inşallah tatlımsaol merve onuda denerim petranın kepek şampuanını kullanıyodum bu ara sipariş veremedim tam da zamanın da ayy çok üzüldüm yafuuu dökülüncee..
ayy şifamm hadi inşallah hamilesindirbu arada ben dün hasta oldum neyseki gecikmedim ilaçların etkisiyle geç olurum diye korktum.
canlarımm iyi geceler çıkıyorum haydi sağlıcakla kalın
Güle güle canım hayırlı gecelercanlarımm iyi geceler çıkıyorum haydi sağlıcakla kalın
canımm benim hoş geldinboyalı saçlıyım tatlım son yarım saat burdayım
bendede saç dökülmesi mevcutbende tavsiyeni deneyim tatlım
keşke keyfi boyasaydımNe renge boyadınnnVay seni bakımlı süslü hatun
sağol canım yürekten aminlerle her daim tatlım dualarımdasınHadi şifam uğurlar ola sana
Sonra görüşürüz bende öpüyorum seni
Allah'a emanet ol
Dualarda buluşmak üzere....
hayırlı kandiller incim sağolasın en güzel saçlar sizin olsunHayırlı kandiller kızlar...
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallah...
sifacım saçın hayırlı olsun canım :) Güle güle kullan
amin encanım sanada hayırlı kandillergünaydın kızlar kandilin müberek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bugün bende sahura kalktım ve oruç tututtum rabbim bugün yaptığımız bütün dua ve ibadetleri kabul etsin canlar
Eki Görüntüle 426769 hepimizin mübarek kandili kabul olsun
hayırlı kandiller incim sağolasın en güzel saçlar sizin olsun
amin encanım sanada hayırlı kandillerbende eşimde bugün oruçluyuz Rabbim kabul buyursun inşallah