- 18 Mayıs 2012
- 75
- 2
ah canım benim kıyamam ben sana yaaa,gerçekten yaşadıkların çok üzücü,7 aylıkken kaybetmek ne kadar kötüdür kim bilir,ben 7 haftalıkken kaybettim die haftalarca kendime gelemedim,maşallah allahım seni nazarlardan saklasın pes etmemişsin hala umudun kırılmamış ne kadar güzel,evet yaşın çok genç olmaması için hiç bir sebep yok..bu kadar emek bu kadar çaba, allahım senin yüzünü güldürecek ben buna inanıyorum,hiçbir çaba mükafatsız kalmıyor,inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter...Que Dieu nous aide:))
amiiin canim amin, bebegim bir gun yasadi kucagimana aldim ,gozunun icine baktim,o kadar zorki 2009 da kaybettim 3 senedir yasadigimi bir ben bi allah bilir,bir yandanda esim icin hep guclu gorunmeye calistim,o gunden beri esim panik atak oldu,bende gorumcelerimin gozumun onunde buyuyen cocuklarini imrene imrene seyrederek guclu olmaya calisiyorum,tabiki allah saglik versin hepsine ama insan ister istemez etkileniyor
zilan canım yaa iyiki geldin aramızaben seni çok sevdim bizleri bırakma senin sabrın yaşadıkların hepimize daha bir güç verdi umudumuzu arttırdın helal olsun sana burda bol bol dertleşip sonra mutluluklarımızı paylaşalım inşşşş hep beraber
Mervişkomm canım hoş geldin evet yaaa gececi değildi sanırım eşin ben göremedim seni bikaç gecedirörgün bitti mi şal
evet bu acı bu yürek acısı öyle bambaşka ki hepimiz çoğu zaman içimize derinliklere gömüyoruzcanim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)
bitmiş sayılır kız 1 karış dediğin nedirkiHoşbulduk canım sağolasın.
Ay yok bacım ne bitmesi daha 8 karış oldu
1 Karışım kaldı uff
Nasılsın iyi misin??
Ay bebek vardır inşallah olur mu olur yaa neden olmasınbitmiş sayılır kız 1 karış dediğin nedirkiiyiyim canım sen nasılsın Mervem canım ben hala adet olmadım
inşallah tatlım o güzel duana kocaman amin diyorumAy bebek vardır inşallah olur mu olur yaa neden olmasın
Allah'ım inşallah Şifa kardeşim hamiledirrr
Her zaman böyle gecikiyormuydu?
inşallah tatlım o güzel duana kocaman amin diyorumaslında son aylar düzene girmiştim ama arada bi tabi ayarlarım bozuluyordu :26: işte hele 1 keresinde 10 günü bile aşıp kırmızılarla karşılaşmıştm bu yüzden çok umutlanamıuyomm bakalım zaman ne gösterecek
olmaz mı canım hepimiz gğn bırak saatler bile geçse umutlanıp şartlanıyozzzzAy canım ya inşallah bu bekleyiş boşuna değildir diyelim o zaman uff olmamakta ayrı bir şey
Ünsan hemen ümitleniyor ben kendimdende biliyorum hemen hayaller kurmaya başlıyorum
Tabi eşime felan belli etmeden
canim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)[/Q
yaşadıklarımız biraz hassas olduğundan herkez anlayamıyor,yaşamayan bilemiyor,paylaşamıyoruz dertleşemioruz,bende burayı çok seviorum,ailemden kimsenin haberi dahi yok gördüğüm tedaviden,ama yaşadığım şeyleri burda paylaşabiliyorsun,süper rahatlaıyor,kendimi çevremde uzaylı gibi hissediyordum,dediğin gibi herkezin çifter çifter çocukları,ama burda yaşadıklarımızı yaşayan bi çok insan var...
Bugün test yapıcaktım gerek kalmadı sabahtan adet oldum bu serüvende böylece bitti iki yıl anca toparlarım hemen yapamam üçüncü denemeyi belkide hiç yapmam 10 yıl oldu yoruldum sanırsam. Şayet becerebilirsem unutmayı aklımdan silmeyi denicem dualarınız temennileriniz için çokk teşekkür ederim
kız sen sessizce nereye kaybolmuştunkızlar bak sen ben yokken topik ki sallamışınız ama hep ben yokken yaaaaa ben gelincede kimse olmuyor ama topimizin şenlenmesine sevindim oh iyi sohbet etmişiniz :124::124::124::124::124::
canım benim yaaaa çok üzüldüm çok ama Yüce Rabbimin var bir bildiği lütfen kendini bırakma şimdiye kadar dimdik ayakta ve güçlüydük şükürler olsun ki Yüce Rabbimin bizlere verdiği güç kuvvet sabır ileBugün test yapıcaktım gerek kalmadı sabahtan adet oldum bu serüvende böylece bitti iki yıl anca toparlarım hemen yapamam üçüncü denemeyi belkide hiç yapmam 10 yıl oldu yoruldum sanırsam. Şayet becerebilirsem unutmayı aklımdan silmeyi denicem dualarınız temennileriniz için çokk teşekkür ederim
canımmm gülsum ben varımmmcanlarım nerdesiniz yafuu hala evime dönmedim Allahım kısmet ederse pazar günü dönücem eşimle konuştuk kısmetse 4 ay sonra yeniden deneyelim diyoruz maddi durrmumuzu ayarlayalım belki gerek kalmaz kendiliğinden geliverir deil mi nasip biemeyiz herşeyin hayırlısı...
devill sana kızıyorum o kasvetli havayı sil üzerinden şimdi olması hayırlı deilmiş öyle düşün tatlım yarın ne yaşayacağmızı bilemeyiz inan bu konuda üzülecek hiçbirşey yok ama iki damla gözyaşını akıt tabi ki öğrenince ama öylece kalsın tekrarlama yani ben öyle yapıyorum inan çok işe yarıyor...
iyi yapmışsın tatlım eee gelin adayınız nasılne haber caniko nerelerdesin bizde halamlara gittik yemek davetine halamın oğlunun kız arkadaşıyla tanıştık güzel geçti...