2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ah canım benim kıyamam ben sana yaaa,gerçekten yaşadıkların çok üzücü,7 aylıkken kaybetmek ne kadar kötüdür kim bilir,ben 7 haftalıkken kaybettim die haftalarca kendime gelemedim,maşallah allahım seni nazarlardan saklasın pes etmemişsin hala umudun kırılmamış ne kadar güzel,evet yaşın çok genç olmaması için hiç bir sebep yok..bu kadar emek bu kadar çaba, allahım senin yüzünü güldürecek ben buna inanıyorum,hiçbir çaba mükafatsız kalmıyor,inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter...Que Dieu nous aide:))

amiiin canim amin, bebegim bir gun yasadi kucagimana aldim ,gozunun icine baktim,o kadar zorki 2009 da kaybettim 3 senedir yasadigimi bir ben bi allah bilir,bir yandanda esim icin hep guclu gorunmeye calistim,o gunden beri esim panik atak oldu,bende gorumcelerimin gozumun onunde buyuyen cocuklarini imrene imrene seyrederek guclu olmaya calisiyorum,tabiki allah saglik versin hepsine ama insan ister istemez etkileniyor

amiiin canim amin, bebegim bir gun yasadi kucagimana aldim ,gozunun icine baktim,o kadar zorki 2009 da kaybettim 3 senedir yasadigimi bir ben bi allah bilir,bir yandanda esim icin hep guclu gorunmeye calistim,o gunden beri esim panik atak oldu,bende gorumcelerimin gozumun onunde buyuyen cocuklarini imrene imrene seyrederek guclu olmaya calisiyorum,tabiki allah saglik versin hepsine ama insan ister istemez etkileniyor
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: başın sağolsun tatlım o meleğin senin bundan böyle şefaatçin olacak :emir_bebek::nazar::KK43::KK43::KK43::KK43: Rabbim bunca yaşadığın çektiğin ve ve ve yüksek sabrının karşılığını inşallah gösterecek bol duacınım senin :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

zilan canım yaa iyiki geldin aramıza :KK3: ben seni çok sevdim bizleri bırakma :KK19: senin sabrın yaşadıkların hepimize daha bir güç verdi umudumuzu arttırdın helal olsun sana :nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: burda bol bol dertleşip sonra mutluluklarımızı paylaşalım inşşşş hep beraber :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)

Mervişkomm canım hoş geldin evet yaaa gececi değildi sanırım eşin ben göremedim seni bikaç gecedir :KK28: örgün bitti mi şal :KK6:

Hoşbulduk canım sağolasın.
Ay yok bacım ne bitmesi daha 8 karış oldu
1 Karışım kaldı uff:KK1:
Nasılsın iyi misin??

canim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)
evet bu acı bu yürek acısı öyle bambaşka ki hepimiz çoğu zaman içimize derinliklere gömüyoruz :KK5::KK5: ama burayı seviyorum meğer ne kalabalıkmışız aynı kaderdaşlarımdan ne çok sıkıntılar aynı acılar varmış :KK43: hepimiz birbirimize gönülden aminnnlerle dertleşerek geçiriyoruz zamanı :KK19: sabrımızı gücümüzü artıran herkesle dertleşmek aynı terapi gibi oluyo :KK19: inşallah tatlım burda vefalı dostluklar var oldu bizler hepimiz demirbaşız :KK15: gitmiyoruz burdayız hep birlikte :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

Hoşbulduk canım sağolasın.
Ay yok bacım ne bitmesi daha 8 karış oldu
1 Karışım kaldı uff:KK1:
Nasılsın iyi misin??
bitmiş sayılır kız 1 karış dediğin nedirki :KK6::KK23: iyiyim canım sen nasılsın :KK19: Mervem canım ben hala adet olmadım :KK28:

bitmiş sayılır kız 1 karış dediğin nedirki :KK6::KK23: iyiyim canım sen nasılsın :KK19: Mervem canım ben hala adet olmadım :KK28:
Ay bebek vardır inşallah olur mu olur yaa neden olmasın
Allah'ım inşallah Şifa kardeşim hamiledirrr:KK49:
Her zaman böyle gecikiyormuydu?

Ay bebek vardır inşallah olur mu olur yaa neden olmasın
Allah'ım inşallah Şifa kardeşim hamiledirrr:KK49:
Her zaman böyle gecikiyormuydu?
inşallah tatlım o güzel duana kocaman amin diyorum :KK19: aslında son aylar düzene girmiştim ama arada bi tabi ayarlarım bozuluyordu :26: işte hele 1 keresinde 10 günü bile aşıp kırmızılarla karşılaşmıştm bu yüzden çok umutlanamıuyomm bakalım zaman ne gösterecek :KK28::KK16:

inşallah tatlım o güzel duana kocaman amin diyorum :KK19: aslında son aylar düzene girmiştim ama arada bi tabi ayarlarım bozuluyordu :26: işte hele 1 keresinde 10 günü bile aşıp kırmızılarla karşılaşmıştm bu yüzden çok umutlanamıuyomm bakalım zaman ne gösterecek :KK28::KK16:

Ay canım ya inşallah bu bekleyiş boşuna değildir diyelim o zaman uff olmamakta ayrı bir şey
Ünsan hemen ümitleniyor ben kendimdende biliyorum hemen hayaller kurmaya başlıyorum
Tabi eşime felan belli etmeden:KK1:

Ay canım ya inşallah bu bekleyiş boşuna değildir diyelim o zaman uff olmamakta ayrı bir şey
Ünsan hemen ümitleniyor ben kendimdende biliyorum hemen hayaller kurmaya başlıyorum
Tabi eşime felan belli etmeden:KK1:
olmaz mı canım hepimiz gğn bırak saatler bile geçse umutlanıp şartlanıyozzzz :KK31: ama seni dinliyorum ve o kötü düşüncemi attım kafamdan :KK34: ve ben malesef kocişe belli edenlerdenim :KK5: napıyımm tek başıma şartlanamıyomm tutamıyom kendimi ben gibi malesef o da çok kez hayal kırıklığına uğradı :KK5: neyse hamilemiyim dememeye çalışarak :KK53: zaman öldürüyom işte :KK6: ahh o hayaller yokmu ahh nasılım biliyosundur :KK19::KK16:

Merve :KK3: canım şimdilik çıkıyorum kociş gelir birazdan :KK55: görüşürüz yine çabucak inşallah :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

canim yaa,ben cok konuskan derdini anlatan biri degilimdir herseyimi icimde yasarim,ama burayi yeni kesfettim,hic tanimadigin ama ayni yolun yolcusu arkadaslarla dertlesmek konusmak o kadar iyi geliyorki,bikmadan herkeze hikayemi anlatacam,sakin umudunuzu yitirmeyin,hayat suprizlerle dolu hic ummadiginiz bir anda o mucize sizi bulacak yuregim sizinle,sakin kaybolmayin ama:)hep buralarda olun bi yazan sonra kayboluyor:)[/Q

yaşadıklarımız biraz hassas olduğundan herkez anlayamıyor,yaşamayan bilemiyor,paylaşamıyoruz dertleşemioruz,bende burayı çok seviorum,ailemden kimsenin haberi dahi yok gördüğüm tedaviden,ama yaşadığım şeyleri burda paylaşabiliyorsun,süper rahatlaıyor,kendimi çevremde uzaylı gibi hissediyordum,dediğin gibi herkezin çifter çifter çocukları,ama burda yaşadıklarımızı yaşayan bi çok insan var...

kızlar bak sen ben yokken topik ki sallamışınız ama hep ben yokken yaaaaa ben gelincede kimse olmuyor ama topimizin şenlenmesine sevindim oh iyi sohbet etmişiniz :124::124::124::124::124::

Bugün test yapıcaktım gerek kalmadı sabahtan adet oldum bu serüvende böylece bitti iki yıl anca toparlarım hemen yapamam üçüncü denemeyi belkide hiç yapmam 10 yıl oldu yoruldum sanırsam. Şayet becerebilirsem unutmayı aklımdan silmeyi denicem dualarınız temennileriniz için çokk teşekkür ederim

Bugün test yapıcaktım gerek kalmadı sabahtan adet oldum bu serüvende böylece bitti iki yıl anca toparlarım hemen yapamam üçüncü denemeyi belkide hiç yapmam 10 yıl oldu yoruldum sanırsam. Şayet becerebilirsem unutmayı aklımdan silmeyi denicem dualarınız temennileriniz için çokk teşekkür ederim

canım benim hayırlısı olsun pes etmek yok bak benim 3. denemem olacak bende herdenemenin ardından birdaha asla dedim.hele bu 3.denemeyi asla düşünmedim ama eğer denemen gerekiyorsa inan bianda karar veriyorsun canım bak sen bu dünyada tek evladı olmayan deyilsin olmasa bile ne yapabiliriz ki elimiz kolumuz bağlı şimdi bende denicem ama beni neyin belediğini bilmiyorum belki bi umut deyip düşeceğim yollara bizler burda birbirimize destek olmak için varız seni çok iyi anlıyorum sakın isyan etme ben zamanında çok ettim rabbim afetsin şimdi hep ona yalvarıp ey hazinesi geniş rabbim beni ve eşimi varislerimize karşı boynu bükük bırakma diye dua ediyorum canım üzülme vardır bundada bi hayır de ve rabbine dua et inşallah rabbim bizimde bigün yüzümüzü güldürecek ben inanıyorum:KK5:

canlarım nerdesiniz yafuu hala evime dönmedim Allahım kısmet ederse pazar günü dönücem eşimle konuştuk kısmetse 4 ay sonra yeniden deneyelim diyoruz maddi durrmumuzu ayarlayalım belki gerek kalmaz kendiliğinden geliverir deil mi nasip biemeyiz herşeyin hayırlısı...:KK3:

devill sana kızıyorum o kasvetli havayı sil üzerinden şimdi olması hayırlı deilmiş öyle düşün tatlım yarın ne yaşayacağmızı bilemeyiz inan bu konuda üzülecek hiçbirşey yok ama iki damla gözyaşını akıt tabi ki öğrenince ama öylece kalsın tekrarlama yani ben öyle yapıyorum inan çok işe yarıyor...:KK1:

ne haber caniko nerelerdesin bizde halamlara gittik yemek davetine halamın oğlunun kız arkadaşıyla tanıştık güzel geçti...

kızlar bak sen ben yokken topik ki sallamışınız ama hep ben yokken yaaaaa ben gelincede kimse olmuyor ama topimizin şenlenmesine sevindim oh iyi sohbet etmişiniz :124::124::124::124::124::
kız sen sessizce nereye kaybolmuştun:KK19: :KK20: netin mi gitti neoldu :KK5: neyse bi dahaki ortamımız daha kalabalık olur inşş :KK19::KK16:

canım benim yaaaa çok üzüldüm çok ama Yüce Rabbimin var bir bildiği lütfen kendini bırakma şimdiye kadar dimdik ayakta ve güçlüydük şükürler olsun ki Yüce Rabbimin bizlere verdiği güç kuvvet sabır ile :nazar: bencede at kafandan inşallah ilaçlar halaaa bünyendeyken kendiliğinden gelsin bebişin :KK49::KK52::KK16:

canlarım nerdesiniz yafuu hala evime dönmedim Allahım kısmet ederse pazar günü dönücem eşimle konuştuk kısmetse 4 ay sonra yeniden deneyelim diyoruz maddi durrmumuzu ayarlayalım belki gerek kalmaz kendiliğinden geliverir deil mi nasip biemeyiz herşeyin hayırlısı...:KK3:
canımmm gülsum ben varımmm :KK3: ayy canım benim yaa evinden çok uzakta kaldın neyseki azcık kalmış kavuşacaksın kocişine :KK69: ohh çok sevindim canımm 4 ay sonra tedavi planı kurulmuş ama inşşşşşşşşşşşşş ilaçlar bünyendeyken kendiliğinden gelsin bebişin :KK49::KK9::KK19:

devill sana kızıyorum o kasvetli havayı sil üzerinden şimdi olması hayırlı deilmiş öyle düşün tatlım yarın ne yaşayacağmızı bilemeyiz inan bu konuda üzülecek hiçbirşey yok ama iki damla gözyaşını akıt tabi ki öğrenince ama öylece kalsın tekrarlama yani ben öyle yapıyorum inan çok işe yarıyor...:KK1:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK19::KK19::KK19::KK16:

ne haber caniko nerelerdesin bizde halamlara gittik yemek davetine halamın oğlunun kız arkadaşıyla tanıştık güzel geçti...
iyi yapmışsın tatlım eee gelin adayınız nasıl :KK34: yakında söz- nişan olur demi :KK9: canım bende saçlarımı boyadım :KK37: şu an süreyi bekliyom boyalı boyalı :KK25:

X