- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
arkadaşlar test yaptım negatifbenimde hüsranla sonuçlandı artık vardr bir hayır diyorum
incim yaa kociş evde olunca hafta sonları pek online olamıyorumsifaa nerelerdesin? Karşılaşamıyoruz kuzum
oh bee kırmızılar gelmişslm arkadaşlar.
Gülsu haberini okudum şimdi canın sağolsun senin tebrik ederim arkadaşım çok olgun karşılamışsın sonucunu. Üzülmemek elde değil ama kendini paralamanında hiç faydası yok
ben cumartesi regli oldum gineraya başlayacakmışım. bu ay transfer mi olacak nolacak anlaşım değilim valla perşembe görüşmem var dr la ben transferi bu ay yapmasını isteyeceğim. Mümkünse 3 koy dicem
canımm benim çok çok üzüldümmarkadaşlar test yaptım negatifbenimde hüsranla sonuçlandı artık vardr bir hayır diyorum
canım gizim tedavin hayırlı olsunn keşke elimde olsa iğneler hemen ulaştırırdımm ama inşallah bulursunn tatlımm dualarım seninleslm arkadaşlar elinde tüp bebek ilaçlarından kalan olurda verirse minnettarım
benimde ikini deneme gonal f ve menegona ihtiyaç var bugün 2 ci ignem
ankarada olupda gonal f açık olan varsa gelip alırım özelden yaarlarsa elinde olan arkadaşlar sevinirim
arkadaşlar test yaptım negatifbenimde hüsranla sonuçlandı artık vardr bir hayır diyorum
ALLAH ım hepimize tez zamanda sıkıntısızca sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnncanım benim inan çok üzüldümcanım ya ekden bişi gelmiyor uffff sözün bittiği yerdeyim insan ne yazacağını bilemiyor böyle durumlarda : :
merhaba canlarım ben geldim yine kimsecikler yok
devil üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı Allah yardıcımız olsun sağlık versin para versin yine deneriz inşallah...
maşallah canım çokk geyet mükemmel metanetlisin bende sana yakındım negatifimi aldığımdamerhaba canlarım ben geldim yine kimsecikler yok
devil üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı Allah yardıcımız olsun sağlık versin para versin yine deneriz inşallah...
nasılsın canım pc tamirin oldu mucanım ya ben varım ama internette sorun var şu anda eşimin işyerinde biraz işi varmış bende geldim fırsat buluncada bakayım kimvar kim yok dedim evdeki net çalışmıyor tel dende giremiyorum ama gidince eşime tamir ettiririm:
maşallah canım çokk geyet mükemmel metanetlisin bende sana yakındım negatifimi aldığımdaYüce Rabbim dediğin gibi sağlık ve para nasip etsin elbet bir gün olacağız cici anneler
nasılsın canım pc tamirin oldu mu
arkadaşlar adetim sökmüyo içimde ne kadar jel varsa çamur gibi söktü çok az da lekelenme şimdi durdu bişicik yok doktorumda çarşamba tekrarla testi dedi ne yani şans olur mu ki daha öfff ne varyani şöle şakır şakır söksede umuda bağlamasa tekrar bizi kan degeri yanılır mı 0.6 yani ne kadar yükseicek ki iki günde yada yükselse sağlıklı olur mu ki of of nedir bizim bu çektimiz allah hepimize en doğalından bebişler versin inşallah
olsun tatlım sağlık olsun yine görüşeceğiz nasılsaevet canım tamir oldu ama geç kaldım sanırım
canım benim yaaa bende de ilk başta jel kalıntılarıyla birlikte koyu kahverengi lekeler geldi ama sonra kırmızıya çevrilip adet olarak karşımdaydıarkadaşlar adetim sökmüyo içimde ne kadar jel varsa çamur gibi söktü çok az da lekelenme şimdi durdu bişicik yok doktorumda çarşamba tekrarla testi dedi ne yani şans olur mu ki daha öfff ne varyani şöle şakır şakır söksede umuda bağlamasa tekrar bizi kan degeri yanılır mı 0.6 yani ne kadar yükseicek ki iki günde yada yükselse sağlıklı olur mu ki of of nedir bizim bu çektimiz allah hepimize en doğalından bebişler versin inşallah
arkadaşlar adetim sökmüyo içimde ne kadar jel varsa çamur gibi söktü çok az da lekelenme şimdi durdu bişicik yok doktorumda çarşamba tekrarla testi dedi ne yani şans olur mu ki daha öfff ne varyani şöle şakır şakır söksede umuda bağlamasa tekrar bizi kan degeri yanılır mı 0.6 yani ne kadar yükseicek ki iki günde yada yükselse sağlıklı olur mu ki of of nedir bizim bu çektimiz allah hepimize en doğalından bebişler versin inşallah[/Q
canım çok üzüldüm hayırlısı olsun belki bir mucize olur neler duyuyoruz buralarda...buna benzer şeyleri sanırım hepimiz yaşıoruz,toplu halde bendede geldi aynı tariflediğin gibi kahve renkte anlam verememiştim çok korkmuştum,ama korku üzüntü bir şeyi çözmüyor,herşey olacağına varıyor(inşallah güzel haberlerini alırız
kızlar bol dua istiorum, cumartesi sonunda donmuşları transfer edeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz şubattan beri bu haberi bekliorum çok tedirginim korkuyorum...
Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah bebeklerine kavuşursun. Sana bir şey soracağım. Bana kısaca tedavinden bahseder misin. Dondurulmuş transferi öncesi tedaviye nasıl, kaç hafta öncesinden başlanıyor? Hangi ilaçlar kullanılıyor?
çok rahat bir tedavi inci tanem öncelikle bunu söyleyim...toplamda 18 gün filan sonra transfer yapılıyor.adetin 2. günü estrofem başladık sabah akşam yuttum...rahmi kalınlaştırıyor,yumurta çatlamasını büyümesini yani olası kaçağı önlüyor..7 gün kullandım,sonra günde 3 e çıktık..rahim belli kalınlığa gelincede aynen 3 estrofeme ilaveten günde 3 tanede vajinal fitil şeklinde progestan başladık..bu kadar,5 gün böyle birlikte yutacağım sonrası transfer...yani 2 kez doktora kontrole gittim 3 .gidişimde transfer olacak bakalım inşallah