2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

arkadaşlar test yaptım negatif benimde hüsranla sonuçlandı artık vardr bir hayır diyorum

Çok üzüldüm Şu anki yıkımını çok iyi biliyorum ama gülsu'ya da dediğim gibi zaman geçtikçe içimiz soğuyacak. Yeni gün yeni umutlar getirecek ve bizler yeni tedavinin peşine düşmüş olacağız inşaallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm arkadaşlar elinde tüp bebek ilaçlarından kalan olurda verirse minnettarım

benimde ikini deneme gonal f ve menegona ihtiyaç var bugün 2 ci ignem

ankarada olupda gonal f açık olan varsa gelip alırım özelden yaarlarsa elinde olan arkadaşlar sevinirim

DEVİLORANGEL A
canım yaaaa çok üzüldümmmm ama sen tabi daha çok üzülmüşsündür.rabbim hayırlısını versin varmış demekki zamanı daha beni düşün 2 kere hamile kaldım düştü 1 defa aşılama bu 2. tüp bebek haftaya pazartesi sonuç günüm öyle işte anlattım ama diyeceğim zaman herşeyin ilacı arkadaşım inşallah alacağız biz bunların mükafatını

Son düzenleme:
sifaa nerelerdesin? Karşılaşamıyoruz kuzum
incim yaa kociş evde olunca hafta sonları pek online olamıyorum özledim seni canımm

oh bee kırmızılar gelmiş valla aynen heozum beklediğine değsin 3 olsun senin olsun inşallah

arkadaşlar test yaptım negatif benimde hüsranla sonuçlandı artık vardr bir hayır diyorum
canımm benim çok çok üzüldümm öyle hevesle açtımki pc yi test sonuçları alacağımız bikaç arkadaş var diye Yüce Rabbim var bir bildiği inşalah diğer aya kendiliğinden gelsin bebişin

canım gizim tedavin hayırlı olsunn keşke elimde olsa iğneler hemen ulaştırırdımm ama inşallah bulursunn tatlımm dualarım seninle

canım benim inan çok üzüldüm canım ya ekden bişi gelmiyor uffff sözün bittiği yerdeyim insan ne yazacağını bilemiyor böyle durumlarda ::
ALLAH ım hepimize tez zamanda sıkıntısızca sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn

merhaba canlarım ben geldim yine kimsecikler yok
devil üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı Allah yardıcımız olsun sağlık versin para versin yine deneriz inşallah...

devil üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı Allah yardıcımız olsun sağlık versin para versin yine deneriz inşallah...

canım ya ben varım ama internette sorun var şu anda eşimin işyerinde biraz işi varmış bende geldim fırsat buluncada bakayım kimvar kim yok dedim evdeki net çalışmıyor tel dende giremiyorum ama gidince eşime tamir ettiririm :

maşallah canım çokk geyet mükemmel metanetlisin bende sana yakındım negatifimi aldığımda Yüce Rabbim dediğin gibi sağlık ve para nasip etsin elbet bir gün olacağız cici anneler

nasılsın canım pc tamirin oldu mu

evet canım tamir oldu ama geç kaldım sanırım

arkadaşlar adetim sökmüyo içimde ne kadar jel varsa çamur gibi söktü çok az da lekelenme şimdi durdu bişicik yok doktorumda çarşamba tekrarla testi dedi ne yani şans olur mu ki daha öfff ne varyani şöle şakır şakır söksede umuda bağlamasa tekrar bizi kan degeri yanılır mı 0.6 yani ne kadar yükseicek ki iki günde yada yükselse sağlıklı olur mu ki of of nedir bizim bu çektimiz allah hepimize en doğalından bebişler versin inşallah

Son düzenleme:

canım dr yaptır dediyse vardır bi bildiği seni çok iyi anlıyorum daha doğrusu anlıyoruz dur bakalım hak var hayır var rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün canım

evet canım tamir oldu ama geç kaldım sanırım
olsun tatlım sağlık olsun yine görüşeceğiz nasılsa

canım benim yaaa bende de ilk başta jel kalıntılarıyla birlikte koyu kahverengi lekeler geldi ama sonra kırmızıya çevrilip adet olarak karşımdaydı bak işte sende umudum var inşş inşşş canımm çarşamba günü güzel mucize müjdeni sabırsızlıkla bekliyoruz

merhaba kızlar nasılsınız kimsecikler yok gene listemiz çok kalabalık ama gelip giden yok

kızlar bol dua istiorum, cumartesi sonunda donmuşları transfer edeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz şubattan beri bu haberi bekliorum çok tedirginim korkuyorum...

kızlar bol dua istiorum, cumartesi sonunda donmuşları transfer edeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz şubattan beri bu haberi bekliorum çok tedirginim korkuyorum...

Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah bebeklerine kavuşursun. Sana bir şey soracağım. Bana kısaca tedavinden bahseder misin. Dondurulmuş transferi öncesi tedaviye nasıl, kaç hafta öncesinden başlanıyor? Hangi ilaçlar kullanılıyor?

çok rahat bir tedavi inci tanem öncelikle bunu söyleyim...toplamda 18 gün filan sonra transfer yapılıyor.adetin 2. günü estrofem başladık sabah akşam yuttum...rahmi kalınlaştırıyor,yumurta çatlamasını büyümesini yani olası kaçağı önlüyor..7 gün kullandım,sonra günde 3 e çıktık..rahim belli kalınlığa gelincede aynen 3 estrofeme ilaveten günde 3 tanede vajinal fitil şeklinde progestan başladık..bu kadar,5 gün böyle birlikte yutacağım sonrası transfer...yani 2 kez doktora kontrole gittim 3 .gidişimde transfer olacak bakalım inşallah

İnşaallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…