2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

çok şükür rabbim bu günümü aratmasın
asıl sen nasılsın ne var ne yok bende bildiğingibi bekliyorum bakalım
bu arada kk ne kadar ağır mesaj yollamam ne uzun sürüyor
Rabbim daim etsin ben iyiyim canım aynı tas aynı hamam :KK19::KK19: aramak istiyorum ama hep çekiniyorum :KK3: müsait olduğunca çağrı at konuşalım :102: evet yaaa sistemden kaynaklanıyor çoğu zaman da bu yüzden çifter çifter mesajlar yolluyoruz :KK9:

ne desem yalan olur hayırlısı bakalım kısmet
bir arkadaş vardı burda hani telefonda sonucunu bekliyorum demiştin incitanem miydi neydi:44:ne oldu sonuç
aynen hayırlsıı ne ise o :KK31: evet canım incim malesef negatif :KK43: ve bugün de bi başka arkadaş var gülsu o da negatif malesef :KK43: üzüldük hep müjde almak istiyoruz inşş çok bekletmezler bebişler :KK49::KK52::KK54:

Rabbim daim etsin ben iyiyim canım aynı tas aynı hamam :KK19::KK19: aramak istiyorum ama hep çekiniyorum :KK3: müsait olduğunca çağrı at konuşalım :102: evet yaaa sistemden kaynaklanıyor çoğu zaman da bu yüzden çifter çifter mesajlar yolluyoruz :KK9:

aynen hayırlsıı ne ise o :KK31: evet canım incim malesef negatif :KK43: ve bugün de bi başka arkadaş var gülsu o da negatif malesef :KK43: üzüldük hep müjde almak istiyoruz inşş çok bekletmezler bebişler :KK49::KK52::KK54:

rabbim sabır versin arkadaşlara bu durumda söylenecek söz yok
inşallah rabbim hepimizin hasretini sonlandırsın dayanma gücü versin bizlere amin
tamam canım konuşuruz inşallah yarın tel.

rabbim sabır versin arkadaşlara bu durumda söylenecek söz yok
inşallah rabbim hepimizin hasretini sonlandırsın dayanma gücü versin bizlere amin
tamam canım konuşuruz inşallah yarın tel.
amin canım aminn inşallah çok beklemeden müjdeler patlatırız :KK9::KK49: tamam cnm yarın görüşürüz :KK16: cepten giriyorsun demi nasıl zor oluyor mu :KK28:

amin canım aminn inşallah çok beklemeden müjdeler patlatırız :KK9::KK49: tamam cnm yarın görüşürüz :KK16: cepten giriyorsun demi nasıl zor oluyor mu :KK28:

canım sana mesaj yollamak çok zor oluyor ben çıkıyorum kusura bakma
laptop dan giriyorum canım babamın telefon çok zor oluyor okumak cevap yazmak benim gibi teknoloji özürlü biri için çok zor oluyor girmem bidaha
neyse canım bakalım bu mesajım kaç dakikada sana ulaşabilecek oysa kalıp sohbet etmek istiyordum çok özledim kk sohbetlerini:KK3::KK54::KK54:

canım sana mesaj yollamak çok zor oluyor ben çıkıyorum kusura bakma
laptop dan giriyorum canım babamın telefon çok zor oluyor okumak cevap yazmak benim gibi teknoloji özürlü biri için çok zor oluyor girmem bidaha
neyse canım bakalım bu mesajım kaç dakikada sana ulaşabilecek oysa kalıp sohbet etmek istiyordum çok özledim kk sohbetlerini:KK3::KK54::KK54:
evet canım tahmin ettim zorlandığını :KK34: olsun hem fazla radyasyon almamaya dikkat et :nazar: tamam canım güle güle hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin yarın görüşürüz inşallah öptüm selam söyle annenlere :KK3::KK16:

nasılsın incim evet ya çok sıkıcı kimseler yok valla bende azkalsın çıkıyordum dizimi izliyor herkez acaba valla benim dizilerle hiç alakam yok benim hayatım dizi olmuş zaten öyle takılıyom işte :KK1:

Çok şükür canım sen nasılsın? Ben de Survivor'a bakıyordum :KK1: Yatmadan bir geleyim dedim.

günaydın kankişler ayol nerdesiniz iki gündür çıt yok kimseden topikçok sessiz hadi kızlar canlanın biraz:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

slm arkadaşlar.
Gülsu haberini okudum şimdi canın sağolsun senin tebrik ederim arkadaşım çok olgun karşılamışsın sonucunu. Üzülmemek elde değil ama kendini paralamanında hiç faydası yok
ben cumartesi regli oldum gineraya başlayacakmışım. bu ay transfer mi olacak nolacak anlaşım değilim valla perşembe görüşmem var dr la ben transferi bu ay yapmasını isteyeceğim. Mümkünse 3 koy dicem:KK52:

X