- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
hoş geldin incimm tamam hemen ekliyorum inşallah bu yolda verdiğimiz emeklerimiz boş çıkmayacak bu kez yüzümüz gülecek
Amin canım inşaallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin incimm tamam hemen ekliyorum inşallah bu yolda verdiğimiz emeklerimiz boş çıkmayacak bu kez yüzümüz gülecek
valla nasıl yaparız ne yaparız heyecanlarımıza henüz çözümüm yok tedavi ola hayrola bakalım inşallah yaaa bende ikiz istemişimdir hep
evet arada 2 yıl var kolay değil maddiyat yüzünden ertelemişsinizdir inşallah bi aksilik çıkmaz ama sen acilen hangi merkezde yaptıracağına karra vermen gerekiyor ve mayıs yada haziraznda tedavi olacağını 2 ay öncesinden tüp bebek dr yla görüşmen gerekiyor ( dr kontrolü altında olmamız gerekiyor bazen 2 ay evvel kullanmamız gereken ilaçlar olabiliyo ) hakkında hayırlısı olan yer nasip olsun inşallah
aaaa canım Kayseri lisin haa benim eşim Kayseri li , ben Yozgat lıyım 1,5 yıldır burdayız ben ilk denememi Kayseri acıbademde yaptırdım ikincide aynı yerde olacak gayet memnundum hem hastaneden hem dr dan evet konuştukça neler çıkıyor herkesin ki farklı dediğin gibi :1
aslen kayseri ancak kayseriye sayılı gitmişliğim var ama çok güzelleşmiş kayseride,deişmiş baya,doğma büyüme ankaralıyım ailem ankarada...benim kocada eskişehirli eskişehirde yaşıoruz:))))okulda istanbulda ,tedavide burda git gel burnuma ot tıkandı,allahtan yakın eskişehir istanbul,ailen yozgattamı senin sadece sen mi kayseride yaşıyorsun?????ev taşıoruz demiştin yine kayseri içindemi taşınıorsunuz???
en zor işlerden biri sabretmekmiş...biz bunu fazlasıyla yapıyoruz...yapmak zorundayız..allahım seninde yardımcın olsun inşallah bu yaz hepimiz hamile kalırız,yumurta rezervi az olup hamile kalan bir çok hasta var üzülme dert etme...sürenin yaklaşması daha ürkütücü sanırım:)ramazan sonrası seni görmek isterim yeni deneme heyecanı çok başka çok karmaşık..içimde hem hayal kırıklığı hem umut var..hem korku hem heyecan..dünya dönsün istiyorum zaman geçsin...
evet bende beğeniyorum Kayseri yi ooo canım ya yol yormuştur ne kadar yakında olsa bende Yozgat tan Kayseri ye çokk gittim geldim iyi bilirim yol sıkıntısını evet ailem Yozgat ta burda bikaç yakın akrabam dışında kimsem yok canım ilçedeyim ben inşallah Kayseri merkeze taşınacağımaslen kayseri ancak kayseriye sayılı gitmişliğim var ama çok güzelleşmiş kayseride,deişmiş baya,doğma büyüme ankaralıyım ailem ankarada...benim kocada eskişehirli eskişehirde yaşıoruz:))))okulda istanbulda ,tedavide burda git gel burnuma ot tıkandı,allahtan yakın eskişehir istanbul,ailen yozgattamı senin sadece sen mi kayseride yaşıyorsun?????ev taşıoruz demiştin yine kayseri içindemi taşınıorsunuz???
canım benim morallerimiz hep yüksek umudumuz sabrımız hep olsun inşallah bu tedavilerde bebeklerimize kavuşalımAmin canım inşaallah...
mineciğim sizin sorun ne :26: listede boş kalmıştuanamasal sen ist damı yaşıyorsun?
,tuanamasal sen ist damı yaşıyorsun?
hadi bakalım hayırlısı,yeni ev yeni umutlar ,yeni heycanlar,eve taşınır taşınmazda ramazan filan hayırlı ay:))))ramazan ve ev sanki bebeğine hazırlık,sanki gelecek bebeğinin bereketi:)))hayılara vesile olur inşallahevet bende beğeniyorum Kayseri yi ooo canım ya yol yormuştur ne kadar yakında olsa bende Yozgat tan Kayseri ye çokk gittim geldim iyi bilirim yol sıkıntısını evet ailem Yozgat ta burda bikaç yakın akrabam dışında kimsem yok canım ilçedeyim ben inşallah Kayseri merkeze taşınacağım
canım benim morallerimiz hep yüksek umudumuz sabrımız hep olsun inşallah bu tedavilerde bebeklerimize kavuşalım
ayy canım benim ne güzel yazdın dualarına aminnn diyorum inşallah amin inşallah hepimiz mutlu sona ereceğizhadi bakalım hayırlısı,yeni ev yeni umutlar ,yeni heycanlar,eve taşınır taşınmazda ramazan filan hayırlı ay:))))ramazan ve ev sanki bebeğine hazırlık,sanki gelecek bebeğinin bereketi:)))hayılara vesile olur inşallah
tamam canım benim inşallah mucize bebeğin tedaviye gerek kalmadan gelsinsifaacım sebepsiz infertilite
canım benim ALLAH sana güç kuvvet versin ben artık yola dayanamadığımdan ev taşıyacağım zor be yol kahrı çekmek,
mineciğim ben aslında eskişehirde yaşıorum..ancak istanbulda okuyorum,sık sık okul için gelip kalıorum evet..bi yerde istanbulda yaşıorum diebiliriz::)))))
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ[TR]
ADI YAŞI NEDENİ MERKEZİ DENEME AŞAMA sifaa 29 Tüpler + Rezerv Azlığı Kayseri Acıbadem 2Ramazan Ayı Sonrası Tedaviye Başlayacak bnefise ... ... ... 2... mnkprmk 32 Rezerv Azlığı Amerikan Hastanesi 2mayıs ayında başlayacak
Kullanığı İlaçlar: Folik asit+vitamin+bıosteron+coraspirin
ensuece ... ... ... 2şu an tedavide inci_tanesi 27 Genetik Hastalık Memorial 218 ya da19 Nisan da başlıyor
Kullandığı İlaçlar: Dostinex + folbiol
gülsu 32 Erkek İnfertilitesi Antalya Tüp Bebek Merkezi 2Nisan Ayı Sonu Tedaviye Başlayacak (Dondurulmuşla) nmelis ... Erkek İnfertilitesi Kayseri Tüp Bebek Merkezi 2Temmuz Ayında Tedaviye Başlayacak
Kullandığı İlaçlar: bıosteron
elca 25Sebepsiz İnfertilite Kayseri Acıbadem 2Haziran Ayında Tedaviye Başlayacak giz1978 33Rezerv Azlığı+Kan Pıhtılaşması+Eşinde Hareket Sorunu Zekai Tahir Burak Hastanesi 221-22 Nisan da başlıyor
kullandığı ilaçlar: dhea 25mg+folbiol+corasprin
eşi: zinco + keçi boynuzu pekmezi
tuanamasal 26azosperm Kadıköy Acıbadem 2(Dondurulmuşla) başlıyor (20 Gün Sonra Transfer )
kullandığı ilaçlar: estrofemmmine 35... İstanbul (merkez henüz belli değil) 2Haziran Ya da Temmuz Ayında Başlayacak
selam arkadaşlar ben geçen ay ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım malesef negatif inşallah ramazan ayı sonrası 2. tedaviye geçeceğiz Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
benim gibi 2. tüp bebek tedavi tarihini gün sayan arkadaşlarımla dertleşmek isterim
etcanım benim ALLAH sana güç kuvvet versin ben artık yola dayanamadığımdan ev taşıyacağım zor be yol kahrı çekmek
aramıza hoş geldin canım 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırmışsın onlarla geçmiş olsun dilerim Rabbimden bu kez nasibinde bebiş olsun bence acele etmiyorsun çünkü yaş önemli ALLAH ım mucize bebeğiniz tez zamanda nasip etsin inşallah hemen hemen aynı zamanlarda hüsrana uğramışız benimde test günüm 27 marttı fakat 25 martta adet olmuştum buna rağmen negatifi kabullenemeyip 27 martta da test yaptırmıştım bende mayıs ayında düşünüyordum fakat bikaç ay içinde ev taşıycam için erteledik inşallah sıkıntısızca tedavini tekrarlarsın müjden olur inşallah test günündemrblar ) bende 2 olumsuz aşılama we 1 tüp bebek denememin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayanlardanım dr umun yaptığı transferlerin içinde en ümitli olduğumuz die söölediği ama maalesef negatif sonuçlanan (( beni çokk ama çokk üzen denemenin ardından napıcamı bilemiorum geçtimiz ay yani 31 mart bnm için tam anlamıyla başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi geçtii o aanı hatırladıımda bile fenalaşıorum Allah kimseyee bööle acılar yaşatmasın yüce rabbim daha ii bilir diorum herzaman, ama o kadar ümitliydim ki anlatamamm daha sonrasında dr uma gittimde kendimi tutamayıp ağlamaya başladım kendisine soracaklarımı soramadım bile üüf yaa ama bunlarda geçicek die düşünüorumm kucamıza alıcaz bizde bebişlerimizi inş. her işte bi hayır wardır die düşünüorum ben brs da yaptırmıştım aşılama we tüp bebek denemelerimi şimdide napıcam die kara kara düşünüorum yşım 36 çog fazla zamanım olmadını düşünüorum bi an önce anne olmak istiorum hayırlısıyla tabii . . olumsuz sonuçlanan denemelerden dolayı çok ii bildiim we güwendiim dr uma olan güwenim azaldıı şimdi napıcamı bilemes durumdayım bende mayıs ayında 2. kes denemek istiorum acelemi ediorum sizce (( ALLAH yardımcımız olsun . . .
canım benim yaa sana bol kuvvet güç ve sabır evrin Rabbim evet yaaa taşınacağım burda adeta bunalımdayım daha iyi olacak inşallah taşınmamet
ah aahhhh zor olmazmı,kahır gerçektende taşı kurtul evini ne güzel..benim öölee işansım yok,bu yollar benim kaderim:))))))
mrblar ) bende 2 olumsuz aşılama we 1 tüp bebek denememin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayanlardanım dr umun yaptığı transferlerin içinde en ümitli olduğumuz die söölediği ama maalesef negatif sonuçlanan (( beni çokk ama çokk üzen denemenin ardından napıcamı bilemiorum geçtimiz ay yani 31 mart bnm için tam anlamıyla başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi geçtii o aanı hatırladıımda bile fenalaşıorum Allah kimseyee bööle acılar yaşatmasın yüce rabbim daha ii bilir diorum herzaman, ama o kadar ümitliydim ki anlatamamm daha sonrasında dr uma gittimde kendimi tutamayıp ağlamaya başladım kendisine soracaklarımı soramadım bile üüf yaa ama bunlarda geçicek die düşünüorumm kucamıza alıcaz bizde bebişlerimizi inş. her işte bi hayır wardır die düşünüorum ben brs da yaptırmıştım aşılama we tüp bebek denemelerimi şimdide napıcam die kara kara düşünüorum yşım 36 çog fazla zamanım olmadını düşünüorum bi an önce anne olmak istiorum hayırlısıyla tabii . . olumsuz sonuçlanan denemelerden dolayı çok ii bildiim we güwendiim dr uma olan güwenim azaldıı şimdi napıcamı bilemes durumdayım bende mayıs ayında 2. kes denemek istiorum acelemi ediorum sizce (( ALLAH yardımcımız olsun . . .
canım benim inşallah sende memnun kalacağın dr bulursun , dualarımdasınKızlar ben istanbulda Sami Cengiz diye bir doktora gideceğim adını duyan var mı kendi muayenehanesi var.hastanelerle anlaşmalı çalışıyor.prof falan değil op.dr. prof.Lemi İbrahimoğlu ile birlikte çalışıyorlarmış iyi diye duydum.
canım benim 3 tane aşılama dile kolay onlarla geçmiş olsun Allah ım tüm sıkıntılarını unutturacak bebek versin bu kez inşallahcanım bende 3 aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneme var.ilkini Ankara Anatolia da yaptırdık.ikinciyi istanbulda düşünüyorum ama merkezde karar veremedim.işi şansa bırakmak istemiyorum...
Kızlar ben istanbulda Sami Cengiz diye bir doktora gideceğim adını duyan var mı kendi muayenehanesi var.hastanelerle anlaşmalı çalışıyor.prof falan değil op.dr. prof.Lemi İbrahimoğlu ile birlikte çalışıyorlarmış iyi diye duydum.