Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimm amin aminn inşallah bu müberek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallahAmiin cnm yaa hoşbuldum hepimizin karnı bebişlerle dolsun inş. burda gördüüm güsel haberlerle içime umut doluo sık sık okuorum benide eklemişsiniz listeye tşkr e aAllah hepimizin gönlüdekini en kısa zamanda bekletmeden wersin inş. çifter çifter sağlıkla tabii )))
olacak olacak bu yıl çok daha başka bol bereketli bence inşallah bizlerde mucize bebeklerimize kavuşuruzanladım cnmm rabbim inş. bu kez ol derde bebişlerimiz olur o istemeden hiç bişi olmuoo herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ist. daki bazı merkezler çok yüksek yüzdeler weriolarmış örn:alman hastanesi die duydum ama bende napıcamı bilemiorum nereye kime gidiim karar weremedim hem maddi hem manewi çok yıpranıorus bu yüzden herkese çok dua ediorum isteyen herkese çabalarının güzel sonuçlarını bi an önce hayırlısıyla nasip etsin rabbim
bende Kayseri Acıbademde yaptırdım 3.600 indimli hali 3.200 oldu ilaçlar hariç tabi ben hiç aşılama yaptırmadığım için aşılama raporuyla iğnelerimi daha makul fiyatlarla alabilmiştim 2. rapor hakkımıda 2. tedaviye kullanırım sende araştır fiyatları dr lar en son ne indirim yapacaklarmrblar )) bende acıbadem has.ni düşünüorum sizler ne kadar ücret istendini öğrendiniz mi ? ben brs da acıbademle grştüm 2. denemem olucağı için dr. ilaçlar hariç sana 3600 den yaparıs dedi ama karar weremiorum tekrar önceki dr uma mu gitsem çok kararsızım dr uma olan güwenim azaldıı sizler neye göre karar werdiniz acıbadem i seçerken bnm şimdilik hiç bi sorunum yokk sebepsiz interfilite yaanii ((
canım hoş geldin hayırlı uğurlu olsun tedavin , inşalla sıkıntısızca ilerler tedavin test gününde bizlere müjde vermek nasip olur inşallahmerhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.
elca canım mecburen erteleyeceğim akşam kocişle konuştum ( madden zorlardaymışız bikaç ay ) eylül ayı madden uygunmuş bizim içinşifacım için rahat edecekse ertele. sonra Allah krusun olmazsa aklına takılır durur. ama bu arada zamanda akıp gidiyor bunuda unutmamak lazım.
canım evet ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo misali hele bi mayıs adetimle gideyim bakalım dr ne diyecekşifacım sen en iyisi evi biran önce taşı mayıs haziran gibi de sende başla tedaviye tabi doktorda ne dicek çok önemli ama zamana dur diyemiyoruz. ben yardıma gelirim sana ev taşırken merak etme
inşallah uğurlu gelecekçok sağol canım hayırlı olur inş. bu sefer hepimizin yüzü güler ben ankara gatadabaşladım tedaviye...
şifa olsun inşallah canımhoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..
oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...hoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..
bu coenzim Q10 nedir ilaçmı??
bende Kayseri Acıbademde yaptırdım 3.600 indimli hali 3.200 oldu ilaçlar hariç tabi ben hiç aşılama yaptırmadığım için aşılama raporuyla iğnelerimi daha makul fiyatlarla alabilmiştim 2. rapor hakkımıda 2. tedaviye kullanırım sende araştır fiyatları dr lar en son ne indirim yapacaklar
elca canım mecburen erteleyeceğim akşam kocişle konuştum ( madden zorlardaymışız bikaç ay ) eylül ayı madden uygunmuş bizim için
canım evet ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo misali hele bi mayıs adetimle gideyim bakalım dr ne diyecek
oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...
evet melis arkadaşımızın eşine vermiş doktor kullansın diye
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş
amin canım aminn inşallah hepimizn engelleri ortadan kalkar canım biz tedavi öncesi konuşmuştuk dr la rapor ayarlarmısın demiştim tabi hallederim demişti lucrin le başladım ama lucrini peşin ödedim lucrinden sonra gonal-f ve ovitrelle iğnelere rapor onayladı canımm dr un karşısında rapor odası varya ordan onaylandı raporum canım sende mutlaka bahset valla aşılama hakkın duruyorsa daha neah şu maddiyat zaten herşeyin başı o zaten. hayırlısı olsun canım inş...
canım o aşılama raporlarını nasıl alıyorsun bende yaptırmadım hiç bize bahsetmedi doktor hiç. eğer böyle bi imkan varsa bende uğraşayım azda olsa fayda eder
o ilaç ne işe yarıyormuş bilmiyorum bunu.benim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:
acaba başkası mı yazdı ben karıştırmış olabirim dur bi bakıyım geçmişe :44::44::44::44:
amin canım aminn inşallah hepimizn engelleri ortadan kalkar canım biz tedavi öncesi konuşmuştuk dr la rapor ayarlarmısın demiştim tabi hallederim demişti lucrin le başladım ama lucrini peşin ödedim lucrinden sonra gonal-f ve ovitrelle iğnelere rapor onayladı canımm dr un karşısında rapor odası varya ordan onaylandı raporum canım sende mutlaka bahset valla aşılama hakkın duruyorsa daha ne
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:
yaa bende bu raporun tüp bebek raporu olduğunu sanmıştım , bayan personellere sordum sonradan aşılama raporum olduğunu öğrenmiştim 2. tedavidede alırsın yine iğneleri raporlucao ilaç ne işe yarıyormuş bilmiyorum bunu.
hımm canım tamam o raporu bizede yazdıda aşılama hakkı olduğu için rapor yazıyorum diye geçmedi konusu sadece rapor yazıcağını söylemişti bize ondan ben başka rapor sandım. tamam oldu şimdi
ben mi karıştırdım acaba dur bakıyım geçmişe :44::44::44:
valla listeye eklerken bile ilacı yanlış yazmayım diye kopyalayıp yapıştırmıştım sen yeni bi isimle geldin :44:
aaa eşinin kullandığı ilaç benim dikkatimi çekmemişti :26: şimdi ilgileneyim sağol canım senide yordumyok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfada eşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende
aaa eşinin kullandığı ilaç benim dikkatimi çekmemişti :26: şimdi ilgileneyim sağol canım senide yordum
canım ben kayseri acıbadem de denedim ilkini ikincisi de orada olacak inş. genel olarak herkes memnun acıbademin hizmetlerinden. bide kayseride bizim pek seçeneğimizde yok açıkçası ama memnunuz hizmetten. bize 3600 ilaçlar hariç demişlerdi. ama biz konuştuk ve indirim yaptırdık 3300 lira oldu. doktorunuza söylerseniz belki indirim yaparlar sizede
hoş geldin canım. Rabbim seninde yardımcın olsun inş. bu sefer hayırlı haber alırız senden.. gelişmeleri yaz bizede olur mu
hı hı şifa olsun inşallah hepimize , bu uğurda harcadığımız emekler boşa çıkmasın inşallahestağfurullah ne yorması canım. bende iyice araştırayımda doktara sorucam inş.
canım folbiol birnevi vitamin işte ne güzel karı-koca vitamin takviyesi alıyorsunuz şifa olsun inşallahbenim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.
tüp bebek demesi yaptım ilkinde tuttu ama sadece 8 hafta yaşadı...allahtan donmuş embriyomuz vardı bu ay tekrar düşünüorum dün itibariyle tekrar estrofemlere başladık transfer tarihi 20 gün sonrasıymış..oda embriyolar tekrar canlanırsa tabi..allahım tekrar nasıl beklicem hem yerleştirilene kadar hemde pozitifmi negatifmi bilmiorum..o gücü kendimde bulamıorum..allahım bize yardım et..
slm ben aranıza yeni katıldım biz ilkini 2010 da denedik şimdi ikincisi olacak sanırım haziran ya da temmuz yaşım 35 istanbulda bildiğiniz en iyi doktor kim acaba?
Yasamamasına üzüldüm,neden böyle oluyor ki varmı bir tıbbi açıklaması? Moralini yuksek tut.Allah yardımcın olsun :)
şifaa şansa bak bende aslen kayseriliyim..hiç kalmadım ama,istanbulda tedavi görüyorum...acıbadem kadıköy tüp bebek merkezindeyim ilgi alaka gayet memnunum..psikolog da var irem sürekli sohbet edioruz rahatlatıor...tayfun bey doktorumdu,ilk denememi kasımda yaptık tuttu ilk denememde...gayet güzeldi herşey ancak 8 .haftalıkken bebeğimi kaybettim,tamamen allahın işi...eğer denemek istersen acıbademi öneririm..ama bahçeciyede gittim görüştüm..orasıda gayet iyiydi tavsiye ederim ulusan uluğ mu neydi garip bir ismi vardı doktorun..umut da çok iyiymiş...herkezin hikayesi farklı:)