2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

:nazar: Amiin cnm yaa hoşbuldum hepimizin karnı bebişlerle dolsun inş. burda gördüüm güsel haberlerle içime umut doluo sık sık okuorum benide eklemişsiniz listeye tşkr e aAllah hepimizin gönlüdekini en kısa zamanda bekletmeden wersin inş. :KK22: çifter çifter sağlıkla tabii )))
canım benimm amin aminn inşallah bu müberek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallah :KK49::emir_bebek::nazar: :KK31:

anladım cnmm rabbim inş. bu kez ol derde bebişlerimiz olur :nazar: o istemeden hiç bişi olmuoo herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ist. daki bazı merkezler çok yüksek yüzdeler weriolarmış örn:alman hastanesi die duydum ama bende napıcamı bilemiorum nereye kime gidiim karar weremedim :KK22: hem maddi hem manewi çok yıpranıorus bu yüzden herkese çok dua ediorum isteyen herkese çabalarının güzel sonuçlarını bi an önce hayırlısıyla nasip etsin rabbim :nazar:
olacak olacak bu yıl çok daha başka bol bereketli bence :KK49::KK9: inşallah bizlerde mucize bebeklerimize kavuşuruz :emir_bebek::nazar:

mrblar )) bende acıbadem has.ni düşünüorum sizler ne kadar ücret istendini öğrendiniz mi ? ben brs da acıbademle grştüm 2. denemem olucağı için dr. ilaçlar hariç sana 3600 den yaparıs dedi ama karar weremiorum tekrar önceki dr uma mu gitsem çok kararsızım dr uma olan güwenim azaldıı sizler neye göre karar werdiniz acıbadem i seçerken bnm şimdilik hiç bi sorunum yokk sebepsiz interfilite yaanii (( :KK22:
bende Kayseri Acıbademde yaptırdım 3.600 indimli hali 3.200 oldu ilaçlar hariç tabi :KK34: ben hiç aşılama yaptırmadığım için aşılama raporuyla iğnelerimi daha makul fiyatlarla alabilmiştim :KK9: 2. rapor hakkımıda 2. tedaviye kullanırım :KK31: sende araştır fiyatları dr lar en son ne indirim yapacaklar :KK19:

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.
canım hoş geldin :KK71::KK70: hayırlı uğurlu olsun tedavin , :KK9::nazar: inşalla sıkıntısızca ilerler tedavin :KK15: test gününde bizlere müjde vermek nasip olur inşallah :KK49::KK16:
şifacım için rahat edecekse ertele. sonra Allah krusun olmazsa aklına takılır durur. ama bu arada zamanda akıp gidiyor bunuda unutmamak lazım.
elca canım mecburen erteleyeceğim akşam kocişle konuştum ( madden zorlardaymışız bikaç ay :KK5: ) eylül ayı madden uygunmuş bizim için :KK58:

şifacım sen en iyisi evi biran önce taşı mayıs haziran gibi de sende başla tedaviye tabi doktorda ne dicek çok önemli ama zamana dur diyemiyoruz. :KK50::KK50: ben yardıma gelirim sana ev taşırken merak etme :KK8::KK55::KK55::KK3::KK3:
canım evet ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo misali :KK5: hele bi mayıs adetimle gideyim bakalım dr ne diyecek :KK14:

çok sağol canım hayırlı olur inş. bu sefer hepimizin yüzü güler ben ankara gatadabaşladım tedaviye...
inşallah uğurlu gelecek :KK34::KK49::KK9:

hoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..
şifa olsun inşallah canım :KK54:

hoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..
oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

bu coenzim Q10 nedir ilaçmı??

evet melis arkadaşımızın eşine vermiş doktor kullansın diye

bende Kayseri Acıbademde yaptırdım 3.600 indimli hali 3.200 oldu ilaçlar hariç tabi :KK34: ben hiç aşılama yaptırmadığım için aşılama raporuyla iğnelerimi daha makul fiyatlarla alabilmiştim :KK9: 2. rapor hakkımıda 2. tedaviye kullanırım :KK31: sende araştır fiyatları dr lar en son ne indirim yapacaklar :KK19:
elca canım mecburen erteleyeceğim akşam kocişle konuştum ( madden zorlardaymışız bikaç ay :KK5: ) eylül ayı madden uygunmuş bizim için :KK58:

canım evet ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo misali :KK5: hele bi mayıs adetimle gideyim bakalım dr ne diyecek :KK14:

ah şu maddiyat zaten herşeyin başı o zaten. hayırlısı olsun canım inş...

canım o aşılama raporlarını nasıl alıyorsun bende yaptırmadım hiç bize bahsetmedi doktor hiç. eğer böyle bi imkan varsa bende uğraşayım azda olsa fayda eder

oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

evet melis arkadaşımızın eşine vermiş doktor kullansın diye

benim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.

kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:

ah şu maddiyat zaten herşeyin başı o zaten. hayırlısı olsun canım inş...

canım o aşılama raporlarını nasıl alıyorsun bende yaptırmadım hiç bize bahsetmedi doktor hiç. eğer böyle bi imkan varsa bende uğraşayım azda olsa fayda eder
amin canım aminn inşallah hepimizn engelleri ortadan kalkar :KK9: canım biz tedavi öncesi konuşmuştuk dr la :KK34: rapor ayarlarmısın demiştim tabi hallederim demişti :KK76: lucrin le başladım ama lucrini peşin ödedim lucrinden sonra gonal-f ve ovitrelle iğnelere rapor onayladı canımm dr un karşısında rapor odası varya ordan onaylandı raporum :KK28: canım sende mutlaka bahset valla aşılama hakkın duruyorsa daha ne :KK9:

benim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.
o ilaç ne işe yarıyormuş bilmiyorum bunu.
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:
acaba başkası mı yazdı ben karıştırmış olabirim dur bi bakıyım geçmişe :44::44::44::44:
amin canım aminn inşallah hepimizn engelleri ortadan kalkar :KK9: canım biz tedavi öncesi konuşmuştuk dr la :KK34: rapor ayarlarmısın demiştim tabi hallederim demişti :KK76: lucrin le başladım ama lucrini peşin ödedim lucrinden sonra gonal-f ve ovitrelle iğnelere rapor onayladı canımm dr un karşısında rapor odası varya ordan onaylandı raporum :KK28: canım sende mutlaka bahset valla aşılama hakkın duruyorsa daha ne :KK9:

hımm canım tamam o raporu bizede yazdıda aşılama hakkı olduğu için rapor yazıyorum diye geçmedi konusu sadece rapor yazıcağını söylemişti bize ondan ben başka rapor sandım. tamam oldu şimdi:KK34::KK34::KK34:

o ilaç ne işe yarıyormuş bilmiyorum bunu.

hımm canım tamam o raporu bizede yazdıda aşılama hakkı olduğu için rapor yazıyorum diye geçmedi konusu sadece rapor yazıcağını söylemişti bize ondan ben başka rapor sandım. tamam oldu şimdi:KK34::KK34::KK34:
yaa bende bu raporun tüp bebek raporu olduğunu sanmıştım , bayan personellere sordum sonradan aşılama raporum olduğunu öğrenmiştim :KK34: 2. tedavidede alırsın yine iğneleri raporluca :KK8:

Son düzenleme:
valla listeye eklerken bile ilacı yanlış yazmayım diye kopyalayıp yapıştırmıştım :KK28: sen yeni bi isimle geldin :44:

yok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfada:nazar::nazar: eşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende:KK51::KK51:

yok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfada:nazar::nazar: eşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende:KK51::KK51:
aaa eşinin kullandığı ilaç benim dikkatimi çekmemişti :26: şimdi ilgileneyim :KK6: sağol canım senide yordum :KK16:

:nazar:
canım ben kayseri acıbadem de denedim ilkini ikincisi de orada olacak inş. genel olarak herkes memnun acıbademin hizmetlerinden. bide kayseride bizim pek seçeneğimizde yok açıkçası ama memnunuz hizmetten. bize 3600 ilaçlar hariç demişlerdi. ama biz konuştuk ve indirim yaptırdık 3300 lira oldu. doktorunuza söylerseniz belki indirim yaparlar sizede

hoş geldin canım. Rabbim seninde yardımcın olsun inş. bu sefer hayırlı haber alırız senden.. gelişmeleri yaz bizede olur mu:KK34::KK34:

:nazar:anladım cnmm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkesin önce karnı , sonra kucakları dolsuun sağlıkla yawrularımıza kawuşalımm . . .:KK22: Allahım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim . . .

tüp bebek demesi yaptım ilkinde tuttu ama sadece 8 hafta yaşadı...allahtan donmuş embriyomuz vardı bu ay tekrar düşünüorum dün itibariyle tekrar estrofemlere başladık transfer tarihi 20 gün sonrasıymış..oda embriyolar tekrar canlanırsa tabi..allahım tekrar nasıl beklicem hem yerleştirilene kadar hemde pozitifmi negatifmi bilmiorum..o gücü kendimde bulamıorum..allahım bize yardım et..

Yasamamasına üzüldüm,neden böyle oluyor ki varmı bir tıbbi açıklaması? Moralini yuksek tut.Allah yardımcın olsun :)

slm ben aranıza yeni katıldım biz ilkini 2010 da denedik şimdi ikincisi olacak sanırım haziran ya da temmuz yaşım 35 istanbulda bildiğiniz en iyi doktor kim acaba?

Hosgeldiiin, Ben istdayım.İlk denemem İst Tüp Bebek.Merkeze çamur atmak istemiyorum,özellikle Aret Bey iyimiş.Benim Doktorum baska biri idi.Negatif sonuç alınca bana yaklaşımı hosuma gitmedi bende değistirdim.

minecim benim psikolojim çok kötüydü beni zorla Berrin diye bir bayana götürdüler(Nisantasında) Amerikan hastanesi ile çalısıcakmış 3800 galiba.Berrin hnm özel doktor ama,ben mayısda baslayacağım.Benimle 2,5 saat hastalarını bekleterek konustu.Beni her anlamda rahatlattı,odadan çıkınca bambaskaydım ve suan mukemmelim.Tüm çevremde farkında.Haziranda baslıycaksın.İstersen ona git konuş.Henüz tüp bebek baslamadık ama suan ben sonsuz guveniyorum kadına.

Yasamamasına üzüldüm,neden böyle oluyor ki varmı bir tıbbi açıklaması? Moralini yuksek tut.Allah yardımcın olsun :)

canım doktorumuz benden de çok umutluylu yüzde doksan dokuz tutacak gözüyle bakıyordu ama olmadı oda çok şaşırdı bi açıklama yapamadı belki bir çok tıbbi sebebi var ama bence tek Açıklaması Rabbim ol demeyince olmuyor O nasip etsin diye dua ediyoruz hep.

şifaa şansa bak bende aslen kayseriliyim..hiç kalmadım ama,istanbulda tedavi görüyorum...acıbadem kadıköy tüp bebek merkezindeyim ilgi alaka gayet memnunum..psikolog da var irem sürekli sohbet edioruz rahatlatıor...tayfun bey doktorumdu,ilk denememi kasımda yaptık tuttu ilk denememde...gayet güzeldi herşey ancak 8 .haftalıkken bebeğimi kaybettim,tamamen allahın işi...eğer denemek istersen acıbademi öneririm..ama bahçeciyede gittim görüştüm..orasıda gayet iyiydi tavsiye ederim ulusan uluğ mu neydi garip bir ismi vardı doktorun..umut da çok iyiymiş...herkezin hikayesi farklı:)

Bende Duydum Umutu,iyimiş :) Acıbademleri sevmiyorum ben :KK43: Kötü anılarım var amaaa bu herkese göre değisir tabiii

X