Selam kızlar, bugün transferim oldu. toplanan 2 yumurtanin ikiside güzel gelişti ve suanda benimleler. Yalnız bu sefer işlemden sonra çok ağrım oldu hala da devam ediyo, fazla da yatırdılar 3,5 saat kalkmadım. Böyle ağrısı olan oldumu aranızda.
Sağol canım, benimde ilkinde ağrım olmamışti ondan tedirgin oldum.canım öncelikle hayırlı osun inşallah beişlerin sımsıkı tutunur sana ağrılara gelince takma sen kafana olması normal zaten ilktıransverimde çok ağrım olmuştu ikincide hiç ağrım olmamıştı deyişiyor canım sen boş ver bunları bol bol dua et canım:103::103::103::
ama ben burdayımmm siz nerdesinizz aşkolsun canlarım
Selam kızlar, bugün transferim oldu. toplanan 2 yumurtanin ikiside güzel gelişti ve suanda benimleler. Yalnız bu sefer işlemden sonra çok ağrım oldu hala da devam ediyo, fazla da yatırdılar 3,5 saat kalkmadım. Böyle ağrısı olan oldumu aranızda.
durulife hayırlı olsun tatlım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur güzel haberi verirsin Allahım hepimize yaşatır bu güzel duyguyu inşallah...
tatlım benim de dün oldu 1 tane koydular hayırlısı olsun hepimiz için inş pozitif olsun
Arkadaslar bisey soracaktim,turkiyede recetesiz eczaneden Utrogestan alinabilinirmi?:44:
ayy canlarımm ne yapıyorsunuz encanım çok geçmiş olsun tatlışım havalar çok düzensiz hep üşütüyoruz
bugün 10 gün Allahım hayırlıysa nasip etsin bebişlerimizi inşallah...