2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar herkeze iyi akşamlar ayol bu topiki hep diplerden çıkarıyorum yazık ya garibime nerdesinz canlar:

Selam kızlar, bugün transferim oldu. toplanan 2 yumurtanin ikiside güzel gelişti ve suanda benimleler. Yalnız bu sefer işlemden sonra çok ağrım oldu hala da devam ediyo, fazla da yatırdılar 3,5 saat kalkmadım. Böyle ağrısı olan oldumu aranızda.

canım öncelikle hayırlı osun inşallah beişlerin sımsıkı tutunur sana ağrılara gelince takma sen kafana olması normal zaten ilktıransverimde çok ağrım olmuştu ikincide hiç ağrım olmamıştı deyişiyor canım sen boş ver bunları bol bol dua et canım:103::103::103::

Sağol canım, benimde ilkinde ağrım olmamışti ondan tedirgin oldum.

durulife hayırlı olsun tatlım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur güzel haberi verirsin Allahım hepimize yaşatır bu güzel duyguyu inşallah...

ama ben burdayımmm siz nerdesinizz aşkolsun canlarım

canım ya be gitişim sen gelmişsin ben çok hastayımüşütmüşüm gırip nezle neistersen var havalar biraz soğuk gitti burda etlerimi lime lime doğruyorlar kızlarda hiç gelmemişler topiğe ben olsam gece 24 de kadar açık bulurdun ama çok kötüyüm canım :103::103::103::103::103::103::103::103::

tatlım benim de dün oldu 1 tane koydular hayırlısı olsun hepimiz için inş pozitif olsun

ayy canlarımm ne yapıyorsunuz encanım çok geçmiş olsun tatlışım havalar çok düzensiz hep üşütüyoruz
bugün 10 gün Allahım hayırlıysa nasip etsin bebişlerimizi inşallah...

nergis transferin hayırlı olsun inşallah beklediğin özlediğin bebişlerine kavuşursun...

Arkadaslar bisey soracaktim,turkiyede recetesiz eczaneden Utrogestan alinabilinirmi?:44:

canım söylediğin ilacı hiç bilmiyorum ama bizim kullandığımız progesteron gibi bişeymi. netten baktım ilaç prospektüsünde Utrogestan reçetesiz satılır yazıyo.

ayy canlarımm ne yapıyorsunuz encanım çok geçmiş olsun tatlışım havalar çok düzensiz hep üşütüyoruz
bugün 10 gün Allahım hayırlıysa nasip etsin bebişlerimizi inşallah...

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz arkadaşlar gülsum ve diğer tıransveri olan arkadaşlar inşallah bu cuma saatinde rabbim busefer bebişlerinizi önce göbüşünüze sonrada kucağınıza almayı nasip etsin :103::103::

ya arkadaşlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunur acaba? benim 15. gün opu olmuştu. şimdi 24. gündeyim.opudan sonra geçen sefer 10. gün adet olmuştum. aranızda bilen varmı normal 28 günmü beklemeliyim acaba?

ben 1.de 11.gün hastalanmıştım yarın 11.günüm bakalım ne olcakkk offff içimden bir ses bebişlerim beni bıraktı diyor...

geldim encanım biraz sıkıntılıyım bilmiyorum ne olcak senden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…