2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ben 1.de 11.gün hastalanmıştım yarın 11.günüm bakalım ne olcakkk offff içimden bir ses bebişlerim beni bıraktı diyor... :KK19:

canım neden bu duyguya kapıldın şimdi ne oldu canım kötü düşünme bitanem herşey güzel olacak inşallah:103:

neden biliyor musun biraz önce dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı bi arkadaşı aradım onun 4. de tutmuştu oda bende dayanamayıp yaptım ama hamile olduğum halde çıkmadı dedi ama siteden ferdaydı galiba 10. gün yapmış idrar da pozitif çıkmış öyle olsam benimde pozitif çıkardı

neden biliyor musun biraz önce dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı bi arkadaşı aradım onun 4. de tutmuştu oda bende dayanamayıp yaptım ama hamile olduğum halde çıkmadı dedi ama siteden ferdaydı galiba 10. gün yapmış idrar da pozitif çıkmış öyle olsam benimde pozitif çıkardı

bak canım bende ilk denememde test yapmıştm hemde iki kere ama çıkmamıştı tahlil günüm gelince hamile olduğumu öğrendim hatta ben arabadan bile inmemiştim eşim alımış tahlilleri labaratuvardan götürmüş hemşire beni cepten aradı ve sakın heycan yapma ama tutmuş dedi arabanın içinde çığlık atmıştım çok deyişik bi duygu ikinci denememde olmicağı içime doğmuştu sanki hiç tahlil bile yapmadım hiçde umursamadım çokta üzülmemiştim çünkü ilk gebeliğimde çok acı çekmiştim düşük ayrı dert ve çok büyük depresyon geçirdim 6 ay insan içine çıkmadım kimseyi eve almadım perdelerimi bile hiç açmıyordum eşimin yanına bile yatmadım çok zor zamanlar geçirdim busefer olmasada asla üzülmicem kendi kendime söz verdim çükü insanın salığından başka herşey boş ben bunu öğrendim düşükte:KK5:canım sende hemen umutsuzluğa kapılma ve dua et imşallah busefer rabbim yüzümüzü güldürecek bana herkez nekadr güçlüsün diyorlar güçlüolmak zorundyım eger bi yıkıldığımı görseler arkamdan kına yakacak çok bunu biliyorum ve kimseyede bu fırsatı vemiyelim ayyyyyyyy nekadar dolmuşum ben ya valla deşarj oldum :KK9: gülsum merak etme herşey güzel olacak allahın izniyle:103:

bilmem kuşum bilmem insan hisseder herhalde hamile olunca tatlım büyük konuşmayımda 2gün üzülürüm geçer geçen sefer öyle olmuştu maşallah çabuk toparlanırım:KK1:

encanım ben öğrendiğim bi haberden sonra iyice anladım ki bizim bu yaşadıklarımız inan üzüntü deil bunda hiç bir şey yok

bilmem kuşum bilmem insan hisseder herhalde hamile olunca tatlım büyük konuşmayımda 2gün üzülürüm geçer geçen sefer öyle olmuştu maşallah çabuk toparlanırım:KK1:

canım biz genede güzel düşünelim güzel olsun canım haziranda yiğenimin düğünü var 30 haziran az önce konuştum teyze evi hastaneye çok yakın bi yerden tuttum inşallah tedavin boyunca rahat rahat kalırsın diyor ama siz yeni evlisiniz ayol olurmu dedim başbaşa kalın dedim :KK9: ben başımın çaresine bakarım dedim olmaz öyleşey hem hamile kalırsan bile göndermem seni diyor ::103:eek:fff gülsum kaldı şurda 40 gün gün sayıyorum valla :KK16:

world ne haber sende durumlar nasıl benim şu an karnım ağrıyor hasta olcam gibi geliyor

encanım ben öğrendiğim bi haberden sonra iyice anladım ki bizim bu yaşadıklarımız inan üzüntü deil bunda hiç bir şey yok

evet canım bencede gerçekten önce salık versin rabbim sonrası hep fasa fiso allah kiseye çekemeyeceği yük yüklemezmiş tatlım:KK5:

arkadaşlar bende 1. tüp bebek denemem den sonra şimdi donmuş embriyo transferi yaptıracağım tedaviye başladım .allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bende 1. tüp bebek denemem den sonra şimdi donmuş embriyo transferi yaptıracağım tedaviye başladım .allah hepimizin yardımcısı olsun

inşllah tatlım hakkımızda hayırlı olsun inşalla busefer bebeğine kavuşursun:103:

bende ilk denememde yaptım test negatif çıktı bide üstüne adet oldum :) ama iki gün sonra kanda pozitif çıktı yani umudunu yitirme

test tarihim pazartesi hala hasta olmadım çok yağmur yağıyor bir dursa gidicem inşallah birazdan test yaptırmaya :KK25:

ayyy encanım geçen sefer böyle heyecanlanmamıştım tatlışş neden böyle oldummm olmuyacak yine galiba üzülerek gelecemmm

test tarihim pazartesi hala hasta olmadım çok yağmur yağıyor bir dursa gidicem inşallah birazdan test yaptırmaya :KK25:

canım benim hadi hayırlısı olsun bakalım burdada yağmur var ama antalyanın yağmuru başka oluyor canım merakla beklicem güzel haberlerle gel eğer olmasada sakın üzülme ben seni bekliyor olucam canım:KK16:16::KK16::KK16::

ayyy encanım geçen sefer böyle heyecanlanmamıştım tatlışş neden böyle oldummm olmuyacak yine galiba üzülerek gelecemmm

canım sana mesaj yazdım ama yağmurdan dolayı nette sorun var canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler al ama olmasada sakın üzülme allaha havala et canım benseni burda beklicem merak etme hadi allaha emanet ol rabbim yarve yardımcın olsun canım:103:

canım hemen umutsuzluğa kapılma, moral çok önemli biliyorsun. ben ilkinde 11. gün dayanamayıp tıp merkezinde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, 12. gün hastanede kan verdim pozitif çıkmıştı şok olmuştuk. idrar değil bak kan testi ki idrar zaten yanıltıcı olabiliyor. son ana kadar bekle bence. hayırlısı neyse o olsun diyorum bende.

biz ilkinde sevindik ama 2 ay sıkıntılı geçti benim bhcg az artıyodu, sonra bi atağa geçti, sonra boş gebelik dedi doktor artık alacaklardı keseyi, kürtaja gittiğim gün kalp atışı görüldü tekrar şok yaşadık yine sevindik, 10 gün sonra aa bide baktık ikiz, :KK19: tekrar sorun başladı, kalp atışı yok vs.vs. sonuçta ilaç verdiler 10 saatlik sancıyla hastanenin kapısına geldiğimde düşük yaptım, yinede operasyona girdim ve o an bir rahatlama yaşadım. çünkü o yaşadıklarımla bazen baştan negatif olsaydı diye çok düşündüm herşeyde vardır bir hayır diyorum hem yaşasalardı %90 özürlü olacaklardı, sonradan bölünme olan tek yumurta ikizlerinde yapışık ikiz vb.anomali oluyormuş, bunları yaşamış biri olarak bende çok tedirginim yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.

kızlar merhaba nasısınız benm 2. gün bugün transferin.şimdilik hiçbişey hissetmiyorum sadece böyle tuttuğunu düşünüp olmuş gibi gülümsemem geliyor sanırım delirdiiimmmm.ya bide arkadaşlar ben yatmıyorum çok fazla yaaaaa bişey olur mu kiiiii ama eğilmiyorum karnımı kasm ıyorum o tür şeylere dikkat ediyorum inş olur ya rabbimmmmm bizi de duyy ALLAHHHIIMM TÜM BEBEK İSTEYENLERİNNN UMUTLARINIIII GERİ ÇEVİRMEEEEEE .....

X