- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Hadi bakalım.Bismillahirrahmanirahim.Nekadar ara verdin ilk denemeden.Birde doktor ilaç verdimi bu Arada kullanman için.
inşallah yüzün bu kez gülecek canımSağol canım. İlk denemem ocak ayındaydı. Tam 3 ay sonra başlamış olacağım nasipse. Dostinex ve folbiol kullanıyorum. Senin tedavin de hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yavrularımıza kavuşmak nasip olur...
bende nisan sonun da 2.denememi yaptırcam inşallah...
Sağol canım. İlk denemem ocak ayındaydı. Tam 3 ay sonra başlamış olacağım nasipse. Dostinex ve folbiol kullanıyorum. Senin tedavin de hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yavrularımıza kavuşmak nasip olur...
inşallah yüzün bu kez gülecek canım2. tedavilerde şans daha yüksek oluyormuş diye duydum bakalım inşallah hepimizin şansı bol olsun
Bende 23 Ocaktı transfer olduğundaİyi haberlerini bekliyorum
ayy çok saol arkadaşım inşallah bütün isteyenlerin olur için de bizim deAllahın tüm sans melekleri senin ile olsun
hadi yaaa transfer kısmet olmadı demekİnşaallah... Hepimizin yüzü güler umarım :)
Ben transfer bile olamamıştım
anladım canımm ama 3.yü de pek bi merak ettim beayy çok saol arkadaşım inşallah bütün isteyenlerin olur için de bizim de
yok şifa onlar deil şu an işsizim memur ataması bekliyorum bu defada olmazsa atamam özele dönecem tekrar diğeride bebiş tabi ki ama 3. söylemem
canım melisim hoş geldinben geldim şifacımmmmmmsen topik açarsında ben gelmezmiyim hiççç..arkadaşlar bende mart ayında başlamıştım tedaviye çok umutla beklerken ilk pozitifi aldım ve malesef 2 gün sonraki testimde degerim negatife düştü.malesefff olmadı ama temmuz ayını düşünüyrum tedavime inşallah hayırlısı olur canlar hepimizin hakkındaa..herkez olur işallah...
canım melisim hoş geldininşallah 2. tedavide bebişin 9 ay karnında sonra hopp kucağında olacak inşallah bende ramazan sonrası düşünüyorum canım yine peşpeşe olacak galiba
olsun canım tarihleri kafamızda belirledik yacanım yaa bende ramazan sonrasını çok istedim daha dogrusu eylül ayını istedim ama 2 ay öncesi ilaca başlayacam için oruç tutamam diye temmuza karar verdik.bugün eczaneye spariş verdim ilaçları yarı sabah gelecek başlıycaz inşallah hayırlısı olur canım senin hakkındada hayırlısı olsun inşallah ikimizde bu defa güleriz mutlu oluruz canım benim.
canım benim hadi hayırlı olsun tedavi öncesi ilaca başlıyorsunarkadaşlar bana doktrum bıosteron yazmıştı günde 3 tane çok deilmi bu sayı.bu ilacı kullananınız varmı aranızda.2 ay kullanacakmışım.:26::26::26::26:
canım benim hadi hayırlı olsun tedavi öncesi ilaca başlıyorsunşifa olsun inşallah ben bilmiyorum bakalım diğer kızlar ne cevaplar verecek
inşallah canım benim 2. tedavilerde şans daha yüksekmiş diye duydum inşallah şansımız bol olsunnnsaol canım inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim.inşallah 2 denemelerimz hayırlı olur hepimiz için.
canımmm hoş geldindavete icabet etmemek olmazhemen geleyim dedim
amin canım benim aminnn inşallah bebişlerimizin müjdelerini verelim inşallahherkesesin ikinci tedavisi şimdiden hayırlı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.....:109::109:
arkadaşlar bana doktrum bıosteron yazmıştı günde 3 tane çok deilmi bu sayı.bu ilacı kullananınız varmı aranızda.2 ay kullanacakmışım.:26::26::26::26: