gördün demi maşallah Melisinde el becerileri çok hoşayyyyy canım harika olmuş bebek elbiselerin çok beyendim ellerine salık bayılırım böle akıllı çalışkan kadınlara maşallah sana16:
demi yaa güzel olur tamam tatlım inşşş müjdelerimizin ardından yeğenlerimize hararretle ciciler üretirizşifam canım benimde örgüyle hiç aram yok bak nedicem inşallah bebeşlerimiz olunca sen bana yelek örersin bende bende bebişine güze bi yüz örtüsü yaparım
gördün demi maşallah Melisinde el becerileri çok hoş
demi yaa güzel olur tamam tatlım inşşş müjdelerimizin ardından yeğenlerimize hararretle ciciler üretiriz
gördün demi maşallah Melisinde el becerileri çok hoş
demi yaa güzel olur tamam tatlım inşşş müjdelerimizin ardından yeğenlerimize hararretle ciciler üretiriz
aaaa utanma tatlım gerçekler bunlarayyyyyyy ben çooooookkkkkkk utandımmmmmmmmm
evet kargolar sağolsun hallederiz inşallahayyyyyyy inşallah rabbim vesinde yapar gönderirim kargoyla inşallah
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sifaa*, nmelis+, nilmumu
nilmumu hoş geldin tatlım
merhaba canlarım neler döktürüyorsunuz bakalım bende isterim...benim geldiğimde genelde kimse olmuyor...
benim ara ara karnım ağrıyor dün çok tuvalete gittim galiba onun etkisi yoksaetkisi mii
geldiim encanımm 21 mayısta belli olacakk inşallah ...:18:
sen ne yaptın tatlışım
kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımıydı deil miydi :44:
geldi geldi hoş geldicanım özelden mesaj geldimi bilmiyorum ama benim fecem yok
evet gülsum yaaa gece muhabbetimiz gececi kızlar daha faal olsak yaamerhaba canlarım neler döktürüyorsunuz bakalım bende isterim...benim geldiğimde genelde kimse olmuyor...
benim ara ara karnım ağrıyor dün çok tuvalete gittim galiba onun etkisi yoksaetkisi mii
geldi geldi hoş geldi
evet gülsum yaaa gece muhabbetimiz gececi kızlar daha faal olsak yaacanım inşallah bebişlerin bir güzel yer yapıyorlar da ondan bu ağrılar
geldi geldi hoş geldi
evet gülsum yaaa gece muhabbetimiz gececi kızlar daha faal olsak yaacanım inşallah bebişlerin bir güzel yer yapıyorlar da ondan bu ağrılar
inşallah tatlım kocaman dualarımızdasınayyy ne bileyimm canlarıım inşallah hayırlısı Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh
evet yaaa ev işi , çalışanlarımız var aramızda günlük meşakketler derken gündüz yoğun olmuyorevet ya topikte gündüz kimse olmuyor gece daha kalabalık hımmmmmmmm düngece kimse yoktu ama neyse ben topik bekçisi herdaim burdayım gece gündüz:
yine yeni bir buruklukyarında anneler günü bizede anneler günü hediyesi olarak bebiş gelse süper olurduuu