2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ayyyyy canım harika olmuş bebek elbiselerin çok beyendim ellerine salık bayılırım böle akıllı çalışkan kadınlara maşallah sana :KK6:16:
gördün demi maşallah Melisinde el becerileri çok hoş :KK34:

şifam canım benimde örgüyle hiç aram yok bak nedicem inşallah bebeşlerimiz olunca sen bana yelek örersin bende bende bebişine güze bi yüz örtüsü yaparım :KK9:
demi yaa güzel olur tamam tatlım inşşş müjdelerimizin ardından yeğenlerimize hararretle ciciler üretiriz :KK9::KK6::KK19::KK54:

gördün demi maşallah Melisinde el becerileri çok hoş :KK34:

demi yaa güzel olur tamam tatlım inşşş müjdelerimizin ardından yeğenlerimize hararretle ciciler üretiriz :KK9::KK6::KK19::KK54:

ayyyyyyy inşallah rabbim vesinde yapar gönderirim kargoyla inşallah :KK16:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

sifaa*, nmelis+, nilmumu

nilmumu hoş geldin tatlım :KK3:

merhaba canlarım neler döktürüyorsunuz bakalım bende isterim...benim geldiğimde genelde kimse olmuyor...
benim ara ara karnım ağrıyor dün çok tuvalete gittim galiba onun etkisi yoksa :KK49: etkisi mii :KK52:

merhaba canlarım neler döktürüyorsunuz bakalım bende isterim...benim geldiğimde genelde kimse olmuyor...
benim ara ara karnım ağrıyor dün çok tuvalete gittim galiba onun etkisi yoksa :KK49: etkisi mii :KK52:

gülsum nasılsın canım nezeman belli olacak inşallah:KK49:belirtisidir canım:KK16:

geldiim encanımm 21 mayısta belli olacakk inşallah ...:18:
sen ne yaptın tatlışım
kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımıydı deil miydi :44:

geldiim encanımm 21 mayısta belli olacakk inşallah ...:18:
sen ne yaptın tatlışım
kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımıydı deil miydi :44:

hayırlısı tatlım bende tutunmaya yardımcı diye okudum ama bi bilgimyok hadi gülsum güzel haberlerle gelde beni çok sevindir eminim bütün arkadaşlar çok sevinir ama merkezler aynı olunca ben daha çok heycanlıyım inşallah güzel haberler verirsin tatlım:KK16:

canım özelden mesaj geldimi bilmiyorum ama benim fecem yok :KK1:
geldi geldi hoş geldi :KK3:

evet gülsum yaaa gece muhabbetimiz gececi kızlar daha faal olsak yaa :KK52: canım inşallah bebişlerin bir güzel yer yapıyorlar da ondan bu ağrılar :KK52::KK49::nazar::KK16:

ayyy ne bileyimm canlarıım inşallah hayırlısı Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh

evet gülsum yaaa gece muhabbetimiz gececi kızlar daha faal olsak yaa :KK52: canım inşallah bebişlerin bir güzel yer yapıyorlar da ondan bu ağrılar :KK52::KK49::nazar::KK16:

evet ya topikte gündüz kimse olmuyor gece daha kalabalık hımmmmmmmm düngece kimse yoktu ama neyse ben topik bekçisi herdaim burdayım gece gündüz:KK1::KK1::KK1::

ayyy ne bileyimm canlarıım inşallah hayırlısı Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh

evet ya topikte gündüz kimse olmuyor gece daha kalabalık hımmmmmmmm düngece kimse yoktu ama neyse ben topik bekçisi herdaim burdayım gece gündüz:KK1::KK1::KK1::

inşallah tatlım kocaman dualarımızdasın :KK49::KK52::KK16:

evet yaaa ev işi , çalışanlarımız var aramızda günlük meşakketler derken gündüz yoğun olmuyor :KK19: neyse geç olsun gece olsun buluşmamız :KK52::KK76::KK16: çifter çifter yollamışsınız sistemden dolayı mesajları :KK9:

yarında anneler günü bizede anneler günü hediyesi olarak bebiş gelse süper olurduuu:KK54:

X