2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş... :KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

heozcum çok geçmiş olsun canım sıkma güzel canını vardır bir hayır bundada Rabbim herşeye kadir.....

gülsücum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş hadi bakalılm senin için en zor kısım bu beklemekdir sanırım Rabbim sabır versin:KK49::KK49:

incim canım Rabbim sabrını artırsın inşallah evet çok üzücü biliyorum ama yorulmadan yılmadan kendimizi çok harap etmeden devam etmeliyiz sonuna kadar devam edicez hep birlikte inşallah... SABIR SABIR SABIR SABIR......

günaydın canım geçmişi okumak uzun oldu :))) iyiyim şükür sen nasılsın tatlım :))))

saol canı bende iyiyim:KK16:

mutlu mutlu geçmişi okuyordum aman ne güzel haberler var Rabbim hepimize nasp etsin inşallah diye sayfalar ilerledikçe sevincim kursağımda kaldı... RABBİM SANA YALVARIYORUZ BİZLERE BU EVLAT SINAVINDAN HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÇIKABİLMEYİ BİZEDE ONLARI SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALABİLMEYİ NASİP EYLE... HİÇ Bİ ZAMAN SEVDİKLERİMİZİN ACILARIYLA İMTAHAN ETME RABBİM... SEN BÜYÜKSÜN RAHMANSIN RAHİMSİN... HERŞEYE KADİR OLANSIN... SEN OL DERSİN OLUR YARABBİ... BİZLEREDE NASİP EYLE ALLAHIMMMM...

slm arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. benim embriyolardan biri ölmüş 4 taneyi dondurmuşlar. kendimi çok tuhaf hissediyorum ya içim burkuluyor.

slm arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. benim embriyolardan biri ölmüş 4 taneyi dondurmuşlar. kendimi çok tuhaf hissediyorum ya içim burkuluyor.

canım üzülme en azından 4 embriyon var şükret allah kalan embriyolarına salık versin bize lazım olan sadece bitane inşallah hayırlısı olur:KK16:

ayy şifam hayat işte hem gülüp hem ağlıyoruz ama ajdarda çok alem ya allahım akıl fikir versin :KK1:
valla yaaa kabakız bizi ajdar şarkısıyla güldürdü :KK9::KK9::KK9: ama halaaa incimin ve o bebişin etkisindeyim :KK5:

merhaba encan ne haber tatlım bugün erken kalktım çok uykum geldi yatmadan bir bakıyım size dedim:KK3:
canım yaa ben görmedim kusura bakma :KK19::KK34:

iyiyim çok şükür bekleyecez kuş gibi bakalım hayırlısı yatıyorum caniko iyi geceler sana:13:
hemen gitmişsin hadi bebişlerinle dinlen bol bol :KK49::KK19:

mutlu mutlu geçmişi okuyordum aman ne güzel haberler var Rabbim hepimize nasp etsin inşallah diye sayfalar ilerledikçe sevincim kursağımda kaldı... RABBİM SANA YALVARIYORUZ BİZLERE BU EVLAT SINAVINDAN HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÇIKABİLMEYİ BİZEDE ONLARI SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALABİLMEYİ NASİP EYLE... HİÇ Bİ ZAMAN SEVDİKLERİMİZİN ACILARIYLA İMTAHAN ETME RABBİM... SEN BÜYÜKSÜN RAHMANSIN RAHİMSİN... HERŞEYE KADİR OLANSIN... SEN OL DERSİN OLUR YARABBİ... BİZLEREDE NASİP EYLE ALLAHIMMMM...
amin elcamm aminn :nazar:

canım hiç üzülme yaaa 4 adet embrion var maşallah :nazar: inşallah ertesi ay transferin olacak :KK9::KK16:

aynen canım bi kaç gündür giremedim mutlu mutlu okurken bu haberler çok üzdü benide.:2::2:
amin amin inşallah duaların kabul olur işallah bizlerde mutlu oluruz........inşallah.........:KK49::KK49::KK49:

aynen canım bi kaç gündür giremedim mutlu mutlu okurken bu haberler çok üzdü benide.:2::2:
amin amin inşallah duaların kabul olur işallah bizlerde mutlu oluruz........inşallah.........:KK49::KK49::KK49:

Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey.... EVLATTIR.

inşallah bizlerede nasip olur bu güzel duygular.

Kızlar hepiniz sağolun. Rabbim evlat aşkıyla yanıp tutuşan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...

canım 4 tane dondurulmuş ne kadar şanslısın ne kadar güzel bir şans senin için...bazen kaybettiklerimize üzülürken elimizdeki güzel şeyleri farkedemioruz:KK43:üzme sen tatlı canını onlar senin topiklerin

:KK5::KK5: amin tatlım amin inşallah en kısa zamanda inşallah :KK31:

Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey.... EVLATTIR.

inşallah bizlerede nasip olur bu güzel duygular.
aminnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::KK31:

Kızlar hepiniz sağolun. Rabbim evlat aşkıyla yanıp tutuşan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
amin inciciğim tatlım benimm sabrımızın sonunu Yüce Rabbim çok güzel mükafatlandıracak :KK49::emir_bebek::nazar::KK31::KK16:

güzeller nasılsınız...hepinizi öpüyorum:X
selam tuanam nerelerdesin sen :KK3: iyiyim hamdolsun sen nasılsın

:KK19::KK16:

şifacım ben hem okul hem iş hemde bu olaylar bunaldım vallaaaaaaa....takılıorum ööleee kendi çapımda,sen nasılsın ne zaman taşınıyorsun???maşallah sana özeniorum hep enerjıksin,benim pil bitti şarj arıyorum:)))

şu linkleri dans edenleri hoplayanları nereden yapıyorsunuz çok güzeller yaa:))))banda gösterin banada banada:)))))yazı rengi filan

herkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr benim misafir vardı çok giremedim kimsede yok galiba neyse bekliyorum sizi::126:

şifacım ben hem okul hem iş hemde bu olaylar bunaldım vallaaaaaaa....takılıorum ööleee kendi çapımda,sen nasılsın ne zaman taşınıyorsun???maşallah sana özeniorum hep enerjıksin,benim pil bitti şarj arıyorum:)))
canımm yoğunmuşsun bayağı kolaylıklar dilerim :KK19: valla biraz uzatıcazz sanırım taşınma işini sanırım ramazan sonrasında taşıncamm :44::KK34: vallahi mi kız ben enerjikmiyimmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: tatlım zorluyorum kendimi her daim :KK15: ahh bi koyversem diplerden çıkamam da işte bakma o yanımı ortaya çıkartmıyorum hep mutlu güçlü olmak için çırpınıyorum :KK76::KK31::KK19:

şu linkleri dans edenleri hoplayanları nereden yapıyorsunuz çok güzeller yaa:))))banda gösterin banada banada:)))))yazı rengi filan

canım evet senin avatar resmin de yok :KK28: hepsine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım bak yazı rengini aslında saydıklarının hepsi bu mesaj yazdığımız alanda oluyor yukardaki bölmelerden :KK31: yazı rengi mesaj yazdığımız bu kısımda yukarda büyük harfli A harfine tıklarsan istediğin renk seçimi yaparsın:KK16: yazdığım yazı kalın olsun diyorsan yine yukarda büyük harfle B harfi var ona tıklarsan olur :KK28: ınsert ımage (resim tablosu gibi ) olan kutuya tıklarsan pc den veya netten resim ekleyebilirsin netten eklemek için seçtiğin resmin üstünde mauseyi tutarak sağ tıkla ve özelliklere tıkla orda resmin adresi çıkacak onu kopyala ve yapıştır bu bahsettiğim kutucuğa vee mesajını yollamadan önce cevaplaya değil de önizlemeye tıklarsan herhangi bi hatan olduysa düzeltip cevaplarsın :KK9::KK19:

herkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr benim misafir vardı çok giremedim kimsede yok galiba neyse bekliyorum sizi::126:
iyi akşamlar canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın :KK16: bak geldim bile

attachment.php

Son düzenleme:
X