mrblar )) umarım sizler için herşey yolunda gider herkese dua ediorum tüm isteyenlere sağlıkla bebişlerini kucana almayı nasip eylesin Allah ım inş.inşallah incim her günümüz kat ve kat güzelleşsin inşallah
yok canım bendede olmadı yalnız kullanılan ğneler tedavi döneminde şişlik yapıyooo sonra sonra gidiyor
ohh maşallah iyi gelir şenlikler inşallah arkadaşlarında gelir bi güzel kavuşursunuz hasret giderirsiniz
canım benim yaa zaman zaman ilk tedavilerimiz etkiliyor sonuçta unutmamız mümkün değil ama mümkün olduğunca geçmişi bi kenara bırakıp hatta ilk tedavimiz olacakmışız gibi mutlu umutlu heyecanlı ve pozitif olalım inşallah
canım hoş geldinmrblar )) umarım sizler için herşey yolunda gider herkese dua ediorum tüm isteyenlere sağlıkla bebişlerini kucana almayı nasip eylesin Allah ım inş.
heozcum çok sevindim maşalllah... Rabbim en güzellerini sana bebiş olarak nasip etsin inşallaahhh... doktorumla konuştum bu sefer benimde kısa protokol olucak ilaçlarımızı da değiştiricez bakalım bende nasıl etkiler yapıcak... geçen sefer ki tedavide 3 kilo falan aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inşallahhh...... pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz heozcum....Slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum:)Bugün kontrolüm vardı toplam 10 yumurta görünüyor çok mutlu oldum yarın 10:30 gibi tekrar çağırdı sanırım pazartesi yada salı günü yumurta toplama yapılacak. Bu tedavi uzun protokolen çok farklıydı göğüslerm çok şişti mesela sizlerde iyisinizdir inş.
saolasın encan bizde hakkaten öyle bağımlılıkk yapıyo burası... galiba yalnızlıklarımızı gideriyoruz burda hep beraber.. belki bi gün yüzyüze sohbet etmek de nasip olur... :)))merhaba canlarım ben geldim gününüz nasıl geçti valla ben bugün kuoföre gittim saçlarımı yaptırdım koçişe güzel görüneyim demi eve geldim hemen netin başına geçtim siz bana bağımlılık yapıyorsunuz sizden vazgeçemiyorum şifaa.elca gülsu.heoz.incitanesi.herkezi öpüyorum::
bakım her zaman iyidir... eşine hep güzel görünmen lazım.....saol canım valla bugün bi deyişiklik yapayım dedim eşimde çok beyendi aslında kapalı bi byanım ama arada güzelleşmek gerekli dimi::
ya merak ediyorum bu " siz en ümitli hastalarımızdandınız herşey mükemmel gidiyor.." gibi laflar bütün doktorlarda standart mı bizim moralimizi yüksek tutmak için... ya hepimizde herşey çok güzelken neden olmuyor o zaman bilemiyorumm:26::26::26:iieğlenceler cnm )) arkadaşlar ben haala 2. denememi nerde kime yaptırıcama kararwerebilmiş deilim aslında ilk denememin olumsuz şokunu atlatmışda deilim dr um en ümitli oldumuz hastalarımızdandınız demişti ama bnm dr uma güvenim azaldı we 2. için hiç istek we inancım yoog (( umarım herkesin kucakları bebişleriyle dolar güzel haberlerinizi alırıs . . .
arkdaşlar yarın yumurtalar toplanıyor :)dua edin olur mu
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm
canancığım hoş geldin tatlım öncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavinarkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm
canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun kaliteli kaliteli embriolara dönüşsün tatlım dualarımızdasınarkdaşlar yarın yumurtalar toplanıyor :)dua edin olur mu
mahallenin muhtarı geldiMuhtarımız nerede acaba
canım benim yaa yorulmanın adını gezme koymuşlar zatenHoşgeldin mıhtarımTahmin ettim desem. Çifte kumrular gezmeye mi gittiniz
canım benim yaa yorulmanın adını gezme koymuşlar zatenev de bakındık biraz piyasayı araştırdık uffff ne kaaa uçuk kaçık fiyatlar yaaa sonra da biraz alışveriş filan geç gidince geç döndük işte
evet canım bütçemize göre duyduğumuz bikaç ev var onuda salı yada çarşamba bakıncazz bakalımmİyi yapmışsınız canım. İnşaallah gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulabilirsiniz.
tamam canım benim geçmiş olsun bol şifalar dilerim bende kalamıycamm yarın misafir var biraz yatmadan hazırlıklarım olacaksifacım sen geldin ama ben gidiyorumBelim ve karnım ağrıyor fena. Yatayım yavaş yavaş. Öpüyorum seni. Hayırlı geceler
sağol canım benim sanada en huzurlu günler geceler dilerimKolay gelsin tatlım
valla ben ilk tedaviden sonra 6 kilo aldımslm kızlar sizde de işlem sırasında kilo alımı oldu mu?????
heozcum çok sevindim maşalllah... Rabbim en güzellerini sana bebiş olarak nasip etsin inşallaahhh... doktorumla konuştum bu sefer benimde kısa protokol olucak ilaçlarımızı da değiştiricez bakalım bende nasıl etkiler yapıcak... geçen sefer ki tedavide 3 kilo falan aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inşallahhh...... pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz heozcum....
HEOZcum güzel haberlerle gel inşaallah...