2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

mrblar )) umarım sizler için herşey yolunda gider herkese dua ediorum tüm isteyenlere sağlıkla bebişlerini kucana almayı nasip eylesin Allah ım inş.

mrblar )) umarım sizler için herşey yolunda gider herkese dua ediorum tüm isteyenlere sağlıkla bebişlerini kucana almayı nasip eylesin Allah ım inş.
canım hoş geldin inşallah amin tüm dualarına amin diyorum ALLAH razı olsun ama inşallah hepimiz bu hasretten kurtulacağız sende benim ve hepimiz dualarımdasın

heozcum çok sevindim maşalllah... Rabbim en güzellerini sana bebiş olarak nasip etsin inşallaahhh... doktorumla konuştum bu sefer benimde kısa protokol olucak ilaçlarımızı da değiştiricez bakalım bende nasıl etkiler yapıcak... geçen sefer ki tedavide 3 kilo falan aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inşallahhh...... pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz heozcum....

saolasın encan bizde hakkaten öyle bağımlılıkk yapıyo burası... galiba yalnızlıklarımızı gideriyoruz burda hep beraber.. belki bi gün yüzyüze sohbet etmek de nasip olur... :)))

saol canım valla bugün bi deyişiklik yapayım dedim eşimde çok beyendi aslında kapalı bi byanım ama arada güzelleşmek gerekli dimi::
bakım her zaman iyidir... eşine hep güzel görünmen lazım.....

ya merak ediyorum bu " siz en ümitli hastalarımızdandınız herşey mükemmel gidiyor.." gibi laflar bütün doktorlarda standart mı bizim moralimizi yüksek tutmak için... ya hepimizde herşey çok güzelken neden olmuyor o zaman bilemiyorumm:26::26::26:

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm

Canancım neden bu kadar sıkıntı yaptın canım? Sen söylemezsen kimse bilmez tabi ama zor bir süreç en azından ailelerinizle paylaşabilirsiniz. İnsan bu dönemde desteğe ihtiyaç duyuyor. Ayıp bir şey değil ki bu, bunun için sıkma canını. Tedavine odaklan.

canancığım hoş geldin tatlım öncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah sonu müjdeli olsun tatlım bende senin kadar olmasamda gizledim ve başardım yani ( sadece annem ve ablam biliyor ) yeter de artar kendi ailenden neden gizleyesin ki çünkü öyle heyecanlı panikli ee haliyle zaman zaman gergin geçen bir dönem bu süreci en çok seni seven sana gerçekten önem veren ailen bilse sanada doping olur bu inan

arkdaşlar yarın yumurtalar toplanıyor :)dua edin olur mu
canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun kaliteli kaliteli embriolara dönüşsün tatlım dualarımızdasın

Muhtarımız nerede acaba
mahallenin muhtarı geldi canım evde değildik yeni geldik sayılır nasılsın şafak 3 dimi

Hoşgeldin mıhtarım Tahmin ettim desem. Çifte kumrular gezmeye mi gittiniz

Hoşgeldin mıhtarım Tahmin ettim desem. Çifte kumrular gezmeye mi gittiniz
canım benim yaa yorulmanın adını gezme koymuşlar zaten ev de bakındık biraz piyasayı araştırdık uffff ne kaaa uçuk kaçık fiyatlar yaaa sonra da biraz alışveriş filan geç gidince geç döndük işte

İyi yapmışsınız canım. İnşaallah gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulabilirsiniz.

sifacım sen geldin ama ben gidiyorum Belim ve karnım ağrıyor fena. Yatayım yavaş yavaş. Öpüyorum seni. Hayırlı geceler

İyi yapmışsınız canım. İnşaallah gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulabilirsiniz.
evet canım bütçemize göre duyduğumuz bikaç ev var onuda salı yada çarşamba bakıncazz bakalımm hayırlısı neresiyse o olsun inşallah

sifacım sen geldin ama ben gidiyorum Belim ve karnım ağrıyor fena. Yatayım yavaş yavaş. Öpüyorum seni. Hayırlı geceler
tamam canım benim geçmiş olsun bol şifalar dilerim bende kalamıycamm yarın misafir var biraz yatmadan hazırlıklarım olacak hadi sanada hayırlı geceler bende öptüm kocamannn

Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı haberlerle dolu güzel bir hafta diliyorum. benim cumarteside dr kontrolüm vardı. 2 yumurta önde gidiyormuş sanırım kendiliğinden çatlayacak kaldı geriye 7-8 inş. hepsi dolu çıkar ve döllenir. bu gün saat 10 gibi yine kontol var. yumurta çatlatma bugün yapılacak gibi çarşambada toplama inş.
slm kızlar sizde de işlem sırasında kilo alımı oldu mu?????
valla ben ilk tedaviden sonra 6 kilo aldım

hayırlısı ile başla inş. kısa protokol kısa sürüyor gerçekten bende yumurta sayısında pek bi değişiklik olmadı. sadece ilkinde göğüs ağrılarım olmamıştı bunda dokunamadım bile birde acayip akıntı oluyor. Kioya gelince ben biraz vermeye çalıştım ama inatçı kilolar birde çok uğraşmadım şimdi sağlıksız beslenirim yumurtalar kalitesiz olur diye korktum açıkçası. Eğer tüpe hemen başlayacaksanız bence sende daha sonraya bırak kilo verme işini. rabbim yüzünü güldürsün inş.

herkese merhaba bende ilk tup bebek denememi subatta yaptirdim tuttu ama malesef 3 aylikken dusurdum 25 gun oldu..rahmimde perde varmis T seklindeymis yani sekil bozuklugu oyle oldugu icin dusuk ve erken dogum oluyormus ve ben kirkim cikinca ameliyat olucam acaba aranizda benim gibi ameliyat olupta tup bebek yaptiran veya yaptiracak olan varmi lutfen yardim edin..insallah bu sefer bebeklerimize kavusuruz bizde anne oluruz insallah..

HEOZcum güzel haberlerle gel inşaallah...

ben güzel haberlerle geldim ama bugün uğrayan olmamış pek
yumurtam çatlamamış 10 tane görünüyorlar şimdilik bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. çarşamba sabah 9 da opu var. rabbim yar ve yardımcımız lsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…