aminn canım benim amin inşallahgünaydın güzeller gününüz aydın olsun ve hayırlı cumalar bu mübarek günde ettiğimiz duaları rabbim kabul etsin herşey gönlünüzce olsun::104::104::104::
maşallah sen yinede erken kalkmanın faydalarından çok işi halletmişsindir kolay gelsin benimde var yine her zamanki gibi ütüayyyyyyyyy kızlar çok yoruldum bu işler hiç bitmiyor bir çamaşır selesi ütü var bana bakıp duruyor kimselerde yok herkez iş başında heralde huhu nerdesiniz::124::124::
aleyküm selam heozcuğum sanada hayırlı cumalar hoş geldin maşallah canım benim çok çok güzel herşey yolunda devam etsin inşallah inşallah yumurtaların yüzünü kara çıkartmaz hepsi sağlıklı embrioya dönüşürler ve bölünmeleri de güzel güzel devam edip hayırlısı ile transferin gerçekleşir canım benim bende iyiyi hamdolsunSlm kızlar hayırlı cumalar diliyorum:)Bugün kontrolüm vardı toplam 10 yumurta görünüyor çok mutlu oldum yarın 10:30 gibi tekrar çağırdı sanırım pazartesi yada salı günü yumurta toplama yapılacak. Bu tedavi uzun protokolen çok farklıydı göğüslerm çok şişti mesela sizlerde iyisinizdir inş.
aleyküm selam heozcuğum sanada hayırlı cumalar hoş geldin maşallah canım benim çok çok güzel herşey yolunda devam etsin inşallah inşallah yumurtaların yüzünü kara çıkartmaz hepsi sağlıklı embrioya dönüşürler ve bölünmeleri de güzel güzel devam edip hayırlısı ile transferin gerçekleşir canım benim bende iyiyi hamdolsun
aynen öyle nazar boncukların onlar senin maşallahhamdın daim olsun cnm. ben yumutalarıma güveniyorum boncuklarım benim heheheh
Slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum:)Bugün kontrolüm vardı toplam 10 yumurta görünüyor çok mutlu oldum yarın 10:30 gibi tekrar çağırdı sanırım pazartesi yada salı günü yumurta toplama yapılacak. Bu tedavi uzun protokolen çok farklıydı göğüslerm çok şişti mesela sizlerde iyisinizdir inş.
Slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum:)Bugün kontrolüm vardı toplam 10 yumurta görünüyor çok mutlu oldum yarın 10:30 gibi tekrar çağırdı sanırım pazartesi yada salı günü yumurta toplama yapılacak. Bu tedavi uzun protokolen çok farklıydı göğüslerm çok şişti mesela sizlerde iyisinizdir inş.
canım hoş geldin ooo sıhhatler olsun diyeceğim ama saç kesilince denir ama olsunmerhaba canlarım ben geldim gününüz nasıl geçti valla ben bugün kuoföre gittim saçlarımı yaptırdım koçişe güzel görüneyim demi eve geldim hemen netin başına geçtim siz bana bağımlılık yapıyorsunuz sizden vazgeçemiyorum şifaa.elca gülsu.heoz.incitanesi.herkezi öpüyorum::
canım hoş geldin ooo sıhhatler olsun diyeceğim ama saç kesilince denir ama olsunevet yaa bağımlıyız birbirimize
çok iyi yamışsın çok da moral olmuştur güle güle kullan tatlım arada değişiklik şartsaol canım valla bugün bi deyişiklik yapayım dedim eşimde çok beyendi aslında kapalı bi byanım ama arada güzelleşmek gerekli dimi::
bugün topikte çıt yok ::
slm kızlar sizde de işlem sırasında kilo alımı oldu mu?????
kızlar naslsınız brnim bugün misafirim gelecek o yüzden çok giremiyorum akşamda kasabaya gideceğim annem orda oturuyor hıdırallez şenlikleri var eylenip eski arkadaşları görücem benim arkadaşlarım hep başka memlekette evliler bakarsınız gelmişlerdir eski günleri yad ederiz belki bir iki gün giremem sizi özlicem canlarım::
İyi eğlenceler canım
iieğlenceler cnm )) arkadaşlar ben haala 2. denememi nerde kime yaptırıcama kararwerebilmiş deilim aslında ilk denememin olumsuz şokunu atlatmışda deilim dr um en ümitli oldumuz hastalarımızdandınız demişti ama bnm dr uma güvenim azaldı we 2. için hiç istek we inancım yoog (( umarım herkesin kucakları bebişleriyle dolar güzel haberlerinizi alırıs . . .
inşallah incim her günümüz kat ve kat güzelleşsin inşallahHerkese günaydın. Hayırlı, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşaallah
yok canım bendede olmadı yalnız kullanılan ğneler tedavi döneminde şişlik yapıyooo sonra sonra gidiyorslm kızlar sizde de işlem sırasında kilo alımı oldu mu?????
ohh maşallah iyi gelir şenlikler inşallah arkadaşlarında gelir bi güzel kavuşursunuz hasret giderirsinizkızlar naslsınız brnim bugün misafirim gelecek o yüzden çok giremiyorum akşamda kasabaya gideceğim annem orda oturuyor hıdırallez şenlikleri var eylenip eski arkadaşları görücem benim arkadaşlarım hep başka memlekette evliler bakarsınız gelmişlerdir eski günleri yad ederiz belki bir iki gün giremem sizi özlicem canlarım::
canım benim yaa zaman zaman ilk tedavilerimiz etkiliyor sonuçta unutmamız mümkün değil ama mümkün olduğunca geçmişi bi kenara bırakıp hatta ilk tedavimiz olacakmışız gibi mutlu umutlu heyecanlı ve pozitif olalım inşallahiieğlenceler cnm )) arkadaşlar ben haala 2. denememi nerde kime yaptırıcama kararwerebilmiş deilim aslında ilk denememin olumsuz şokunu atlatmışda deilim dr um en ümitli oldumuz hastalarımızdandınız demişti ama bnm dr uma güvenim azaldı we 2. için hiç istek we inancım yoog (( umarım herkesin kucakları bebişleriyle dolar güzel haberlerinizi alırıs . . .