ayy evet evet kocişin ısrarı üzerine fazla 5 kilom var bilhassa vesilem kociştirvalla benim koçiş te tombik ama hiç umrunda deyil napim acıkıyorum diyor banada diyet yapıyorum diye kızar ::
canım bende çok isterim ikizlerim olsun 1 kız 1 erkek , bir taşta 2 kuş misali onca senenin acısı sanki ikizle çıkmalı gibi çok isterim çokvar ya arkadaşlar ben ikiz bebişlerim olsun çok isterim bir kız bir oğlan muhteşem bi duygu olsa gerek...
ama var ya insanlar çok acımasız annemin arkadaşının gelininin kızı ana sınıfı yada kreşe gitcekti karar verememiş bende fikrimi söyleyince bana dedi ki senin çocuğun olmadığı için bilemezsin dedi okadar zoruma gitmişti ki hiç unutmuyorum bu lafı
bu aralar boşladım tatlım fmf ataklarım çok oldu yabuarada şifacım örgülere devam ediyormusun ::bende iğne oyası yapıyorum sipariş üstüne harçlığımı çıkarıyorum valla napim: :
offf tüm zırdeliler bizimi bulur yaaaöyle dengesiz çok etrafta tatlım banada biri çocukmu doğurdunda kilo aldın demişti ::
bu aralar boşladım tatlım fmf ataklarım çok oldu yaama facede sayfam var örgülerim üzerine hiç siftahım yok müşteri çıksada bende tedavi parama katkım olsun diye 3-5 kenara atsam kolay gelsin bol kazançlar sana tatlım
offf tüm zırdeliler bizimi bulur yaaa
yazıklar olsun yaaaa ne cahiller var dengesizler var kalp kırmak o kadar kolay ki ama yapılmıyoo kırıldım mı tamir olmuyooo bunun farkına varsalar biaynen eminim çocuk doğursanda bulurlar söicek laf benim bi arkadaşımın iki kızı var başka bir arkadaşa bebek görmeye gitmiş neymiş onunki oğlanmış arkadaş bebeği kucağına almış canım dügün tut hatırlatırım o oğlan demiş arkadaşım ağlayarak eve gelmiş dengesiz çokkkkkkkk etrafta::
sen maşallah 10 parmağında 10 mağrifetsinben şuan anneşime yelek örüyorum örgüyü bende çok seviyorum ama öyle zor modeller bilemem akıllı ipten örüyorum dümdüz sonrada abime örecem inşallah örgü dinlendiriyor çok iyi geliyor...
ben şuan anneşime yelek örüyorum örgüyü bende çok seviyorum ama öyle zor modeller bilemem akıllı ipten örüyorum dümdüz sonrada abime örecem inşallah örgü dinlendiriyor çok iyi geliyor...
sen maşallah 10 parmağında 10 mağrifetsinkolay gelsin olsun bende örgüde model çeşitlerini çok bilmem pratik düz ters ilgi alanımdır kolay gelsin anneciğine çok yakışır , sitres attırıyor örgü çok iyi geliyo banada
evet maşallah hem sitres attırıyor elişi hem maddi kazanç gerçi ben hiç satış yapmadım henüz ama sana bol bol kazançlar olsun cnmevet canım örgü iyidir ama bende pek anlamam ine oyası çok meşhur burda çeyizde mutlaka olacak ben dışarı yapıyorum sipariş üstüne geçen yıl 800 milyonluk yapmıştım yazın çok olmuyor el işi kışın daha çok yapıyorum napim tedavi dediğin hep para para eşime destek oluyorum::
ayy sorma o mevzuyu bir ara detaylıca anlatırım Rabbimin sevdiği kuluymuşum ki erkenden öğrendim merkez hakkında bişilerbuarada şifacım sen ankalife tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istemiştin ben 2. denememi orda yaptım tavsiye etmem canım::
ben anlarımşifa nerden anladın canikom marifetli olduğumu
enca şekerim iyi bir şey çalışmak tabiii ben de işe başlamayı çok istiyorum çalışmak gibisi yok annem benim çeyizime de yaptırtmıştı severek kullanıyorum iğne oyalarımı
evet maşallah hem sitres attırıyor elişi hem maddi kazanç gerçi ben hiç satış yapmadım henüz ama sana bol bol kazançlar olsun cnm
ayy sorma o mevzuyu bir ara detaylıca anlatırım Rabbimin sevdiği kuluymuşum ki erkenden öğrendim merkez hakkında bişilersağol cnm
evet canım sebep olmayalımmüsait olunca özelden mesaj at tatlım kimsenin kafasını karıştırmayalım şimdi::
güle güle tatlım iyi seyirler , arayı açma yine gel çabucak cici bak kendine Rabbime emanetsin , dualarımdasınben birass dizi izliycem prison break i çıkıyorum şekerler görüşürüz iyi geceler
ben birass dizi izliycem prison break i çıkıyorum şekerler görüşürüz iyi geceler
güle güle prensesimcanlarım bende kaçar pirenses kül kedisine çoktan döndü saat 24 geçti bal kabağı olma vakti iyi geceler tatlı rüyalar bol bebişli rüyalar görün inşallah öpüldünüzzzzz ::79::80::81::82::
güle güle prensesimsanada bebişli en attlı rüyalar öptüm kocamannn