- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
ayy evet evet kocişin ısrarı üzerine fazla 5 kilom var bilhassa vesilem kociştirvalla benim koçiş te tombik ama hiç umrunda deyil napim acıkıyorum diyor banada diyet yapıyorum diye kızar ::
canım bende çok isterim ikizlerim olsun 1 kız 1 erkek , bir taşta 2 kuş misali onca senenin acısı sanki ikizle çıkmalı gibi çok isterim çok Rabbimin işine karışılmaz ama inşş gönlümüzce olur hayırlı ve en sağlıklılarından inşşşşvar ya arkadaşlar ben ikiz bebişlerim olsun çok isterim bir kız bir oğlan muhteşem bi duygu olsa gerek...
ama var ya insanlar çok acımasız annemin arkadaşının gelininin kızı ana sınıfı yada kreşe gitcekti karar verememiş bende fikrimi söyleyince bana dedi ki senin çocuğun olmadığı için bilemezsin dedi okadar zoruma gitmişti ki hiç unutmuyorum bu lafı
halt etmiş annenin arkadaşının gelini sen bakma ona ohohohoo bende neler var eminim encan da ve hepimizde ayrı ayrı ne laflar işittik neler yaşadık ben uzunnnnn süre çok taktım ağladım ama şimdi umrumda değiller onların karakteri ve seviyeleri öyleyse napsak olmaz tınlama boş ver