2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

valla benim koçiş te tombik ama hiç umrunda deyil napim acıkıyorum diyor banada diyet yapıyorum diye kızar ::KK9::
ayy evet evet kocişin ısrarı üzerine fazla 5 kilom var bilhassa vesilem kociştir :KK47::KK14:

var ya arkadaşlar ben ikiz bebişlerim olsun çok isterim bir kız bir oğlan muhteşem bi duygu olsa gerek...
ama var ya insanlar çok acımasız annemin arkadaşının gelininin kızı ana sınıfı yada kreşe gitcekti karar verememiş bende fikrimi söyleyince bana dedi ki senin çocuğun olmadığı için bilemezsin dedi okadar zoruma gitmişti ki hiç unutmuyorum bu lafı :KK25:
canım bende çok isterim ikizlerim olsun 1 kız 1 erkek , bir taşta 2 kuş misali onca senenin acısı sanki ikizle çıkmalı gibi çok isterim çok :KK31::KK31::KK31: Rabbimin işine karışılmaz ama inşş gönlümüzce olur hayırlı ve en sağlıklılarından inşşşş :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

halt etmiş annenin arkadaşının gelini :KK47::KK47::KK47: sen bakma ona ohohohoo bende neler var eminim encan da ve hepimizde ayrı ayrı ne laflar işittik neler yaşadık :KK43::KK43::KK43: ben uzunnnnn süre çok taktım ağladım ama şimdi umrumda değiller onların karakteri ve seviyeleri öyleyse napsak olmaz :KK19::KK19::KK19: tınlama boş ver :KK51:

buarada şifacım örgülere devam ediyormusun ::KK6::bende iğne oyası yapıyorum sipariş üstüne harçlığımı çıkarıyorum valla napim::KK6::
bu aralar boşladım tatlım fmf ataklarım çok oldu ya :KK50::KK6: ama facede sayfam var örgülerim üzerine :KK9: hiç siftahım yok müşteri çıksada bende tedavi parama katkım olsun diye 3-5 kenara atsam :KK31: kolay gelsin bol kazançlar sana tatlım :KK3::KK16:

öyle dengesiz çok etrafta tatlım banada biri çocukmu doğurdunda kilo aldın demişti ::KK20::
offf tüm zırdeliler bizimi bulur yaaa :KK19::KK19::KK19:

bu aralar boşladım tatlım fmf ataklarım çok oldu ya :KK50::KK6: ama facede sayfam var örgülerim üzerine :KK9: hiç siftahım yok müşteri çıksada bende tedavi parama katkım olsun diye 3-5 kenara atsam :KK31: kolay gelsin bol kazançlar sana tatlım :KK3::KK16:

offf tüm zırdeliler bizimi bulur yaaa :KK19::KK19::KK19:

aynen eminim çocuk doğursanda bulurlar söicek laf benim bi arkadaşımın iki kızı var başka bir arkadaşa bebek görmeye gitmiş neymiş onunki oğlanmış arkadaş bebeği kucağına almış canım dügün tut hatırlatırım o oğlan demiş arkadaşım ağlayarak eve gelmiş dengesiz çokkkkkkkk etrafta::KK20::

aynen eminim çocuk doğursanda bulurlar söicek laf benim bi arkadaşımın iki kızı var başka bir arkadaşa bebek görmeye gitmiş neymiş onunki oğlanmış arkadaş bebeği kucağına almış canım dügün tut hatırlatırım o oğlan demiş arkadaşım ağlayarak eve gelmiş dengesiz çokkkkkkkk etrafta::KK20::
yazıklar olsun yaaaa ne cahiller var dengesizler var kalp kırmak o kadar kolay ki ama yapılmıyoo kırıldım mı tamir olmuyooo bunun farkına varsalar bi :KK47::KK47::KK47::KK47::KK19::KK19::KK19:

ben şuan anneşime yelek örüyorum örgüyü bende çok seviyorum ama öyle zor modeller bilemem akıllı ipten örüyorum dümdüz sonrada abime örecem inşallah örgü dinlendiriyor çok iyi geliyor...:KK6:

ben şuan anneşime yelek örüyorum örgüyü bende çok seviyorum ama öyle zor modeller bilemem akıllı ipten örüyorum dümdüz sonrada abime örecem inşallah örgü dinlendiriyor çok iyi geliyor...:KK6:
sen maşallah 10 parmağında 10 mağrifetsin :KK6::KK8::KK15: kolay gelsin olsun bende örgüde model çeşitlerini çok bilmem pratik düz ters ilgi alanımdır :KK54: kolay gelsin anneciğine çok yakışır , sitres attırıyor örgü çok iyi geliyo banada :KK3:

evet canım örgü iyidir ama bende pek anlamam ine oyası çok meşhur burda çeyizde mutlaka olacak ben dışarı yapıyorum sipariş üstüne geçen yıl 800 milyonluk yapmıştım yazın çok olmuyor el işi kışın daha çok yapıyorum napim tedavi dediğin hep para para eşime destek oluyorum::KK6::

sen maşallah 10 parmağında 10 mağrifetsin :KK6::KK8::KK15: kolay gelsin olsun bende örgüde model çeşitlerini çok bilmem pratik düz ters ilgi alanımdır :KK54: kolay gelsin anneciğine çok yakışır , sitres attırıyor örgü çok iyi geliyo banada :KK3:

buarada şifacım sen ankalife tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istemiştin ben 2. denememi orda yaptım tavsiye etmem canım::KK20::

şifa nerden anladın canikom marifetli olduğumu
enca şekerim iyi bir şey çalışmak tabiii ben de işe başlamayı çok istiyorum çalışmak gibisi yok annem benim çeyizime de yaptırtmıştı severek kullanıyorum iğne oyalarımı

evet canım örgü iyidir ama bende pek anlamam ine oyası çok meşhur burda çeyizde mutlaka olacak ben dışarı yapıyorum sipariş üstüne geçen yıl 800 milyonluk yapmıştım yazın çok olmuyor el işi kışın daha çok yapıyorum napim tedavi dediğin hep para para eşime destek oluyorum::KK6::
evet maşallah hem sitres attırıyor elişi hem maddi kazanç gerçi ben hiç satış yapmadım henüz ama sana bol bol kazançlar olsun cnm :nazar::KK19:

buarada şifacım sen ankalife tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istemiştin ben 2. denememi orda yaptım tavsiye etmem canım::KK20::
ayy sorma o mevzuyu bir ara detaylıca anlatırım Rabbimin sevdiği kuluymuşum ki erkenden öğrendim merkez hakkında bişiler :nazar: sağol cnm :KK16:

şifa nerden anladın canikom marifetli olduğumu
enca şekerim iyi bir şey çalışmak tabiii ben de işe başlamayı çok istiyorum çalışmak gibisi yok annem benim çeyizime de yaptırtmıştı severek kullanıyorum iğne oyalarımı
ben anlarım :KK23::KK23: canım yemek tariflerin var kaç çeşit menülerin var kk da :KK76: takipçinizim hepinizin :KK55::KK15::KK19::KK16:

evet maşallah hem sitres attırıyor elişi hem maddi kazanç gerçi ben hiç satış yapmadım henüz ama sana bol bol kazançlar olsun cnm :nazar::KK19:

ayy sorma o mevzuyu bir ara detaylıca anlatırım Rabbimin sevdiği kuluymuşum ki erkenden öğrendim merkez hakkında bişiler :nazar: sağol cnm :KK16:

müsait olunca özelden mesaj at tatlım kimsenin kafasını karıştırmayalım şimdi::KK20::

ben birass dizi izliycem prison break i çıkıyorum şekerler görüşürüz iyi geceler :KK3: :KK3:

müsait olunca özelden mesaj at tatlım kimsenin kafasını karıştırmayalım şimdi::KK20::
evet canım sebep olmayalım :KK14:

ben birass dizi izliycem prison break i çıkıyorum şekerler görüşürüz iyi geceler :KK3: :KK3:
güle güle tatlım iyi seyirler , arayı açma yine gel çabucak cici bak kendine Rabbime emanetsin , dualarımdasın :KK19::KK16:

canlarım bende kaçar pirenses kül kedisine çoktan döndü saat 24 geçti bal kabağı olma vakti iyi geceler tatlı rüyalar bol bebişli rüyalar görün inşallah öpüldünüzzzzz ::79::80::81::82::

canlarım bende kaçar pirenses kül kedisine çoktan döndü saat 24 geçti bal kabağı olma vakti iyi geceler tatlı rüyalar bol bebişli rüyalar görün inşallah öpüldünüzzzzz ::79::80::81::82::
güle güle prensesim :KK3: sanada bebişli en attlı rüyalar öptüm kocamannn:KK16:

güle güle prensesim :KK3: sanada bebişli en attlı rüyalar öptüm kocamannn:KK16:

günaydın güzeller gününüz aydın olsun ve hayırlı cumalar bu mübarek günde ettiğimiz duaları rabbim kabul etsin herşey gönlünüzce olsun::104::104::104::KK16::KK16::KK16::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::

ayyyyyyyyy kızlar çok yoruldum bu işler hiç bitmiyor bir çamaşır selesi ütü var bana bakıp duruyor kimselerde yok herkez iş başında heralde huhu nerdesiniz::124::124::

X