erken kalkan yol alır demişlermaşallah tüm işlerin bitmiş bile darısı bana inşallah kolay gelsin canımmm
benim mesela hep 36,6-36,7 ciarıdır. adet olacağım gün 36,3 e düşerelirti arama ve sakin ol. Ben ilk tüp bebekte ve o gün adet olurum. bence düzenli ölçmeye devam et. kendinde belirti arama. ben ilk denememde varsavar yoksa yok zaten diye düşündüm. kaçıncı gündesin şimdi?
işte cuma günü transfer oldu canım.bugün 5.günüm.belirti için erkenmi bilmiorum
eh işte yarı yarıya durumdayımşifacım buarada sen nasılsın bitanem iyleştin mi ::
bence erken tatlım inşallah bebişin seninleişte cuma günü transfer oldu canım.bugün 5.günüm.belirti için erkenmi bilmiorum
papatya hoş geldin tatlım
afiyet olsun canım evet bende nevresimleri değiştirdim , kociş evde işte genelde pc başındacanım ya pc açık yemek yemeğe gitmiştim görmedim mesajını şimdide sen yoksun
afiyet olsun canım evet bende nevresimleri değiştirdim , kociş evde işte genelde pc başındakaptıkça burdayım nasılsın ne var ne yok
birazdan da ütü yapacağım
merhabaa ben geldim ama kimseciklerr yokk ayy herkes evinde ne güzel bende evimi çok özledimm hayırlarla hayırlı haberle gitseydim bebişlerimi yerleştirip...
derin canım bukadar kendini inceleme psikolojin bozulcak bence kendini birazcıkk rahat bırakmalısın...:18:
merhaba canım ne var ne yok antalyada havalar çok ısındı yafu küfür fükür memleketimi özledim sende konyadaydın deil mii
ayy pişersinn sıcakta bence eylüle ertele ne yapcan sıcaktaaa çok zor olurr
hadi hayırlısı kısmet bu defa olacak demek ki ondandır