2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım ya pc açık yemek yemeğe gitmiştim görmedim mesajını şimdide sen yoksun
afiyet olsun canım evet bende nevresimleri değiştirdim , kociş evde işte genelde pc başında kaptıkça burdayım nasılsın ne var ne yok

birazdan da ütü yapacağım

Son düzenleme:
afiyet olsun canım evet bende nevresimleri değiştirdim , kociş evde işte genelde pc başında kaptıkça burdayım nasılsın ne var ne yok

birazdan da ütü yapacağım

iyim bir yaramazlık yok
bende bu gün dip köşe temizlik yaptım nevresimleri yıkadım

slm arkadaşlar nasılsınız.epey bi aradan sonra ben geldim.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza.inşallah rabbim herkezin gönlüne göre verir inşallah.ben taaaa 30. sayfalarda bırakmıştım okumayı i:26:nşallah uzun vakti olursa herkezin yazılarnı takip ederim inşallah

merhabaa ben geldim ama kimseciklerr yokk ayy herkes evinde ne güzel bende evimi çok özledimm hayırlarla hayırlı haberle gitseydim bebişlerimi yerleştirip...
derin canım bukadar kendini inceleme psikolojin bozulcak bence kendini birazcıkk rahat bırakmalısın...:18:

canım ben burdayım::

merhaba canım ne var ne yok antalyada havalar çok ısındı yafu küfür fükür memleketimi özledim sende konyadaydın deil mii

merhaba canım ne var ne yok antalyada havalar çok ısındı yafu küfür fükür memleketimi özledim sende konyadaydın deil mii

evet canım valla ben gidenekadar dahaçok ısınacak benim tüp denemelerim hep kışa denk gelirdi busefer yaz olacak hemde antalyada::

ayy pişersinn sıcakta bence eylüle ertele ne yapcan sıcaktaaa çok zor olurr

ayy pişersinn sıcakta bence eylüle ertele ne yapcan sıcaktaaa çok zor olurr

olsun ertelemek istemiyorum bana kalsa hemen gideceğim valla içimde garip bi heyecan var hiç böyle olmamıştım ki ben 3. asla denemem diyordum hayır olsun inşallah::

hadi hayırlısı kısmet bu defa olacak demek ki ondandır

kızlar anlaşılan bugünde kimse yok topikte bende kaçar herkeze iyi uykular tatlı rüyalar ::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…