2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

arkadaşlar merhaba
dün bebişimi yerleştirdiler..şimdilik benimle bebeğim..2.gün transferi oldu.. 4 hücreli yerleştirmişler.2 tane daha gözlem altında.bugün gelişmeleri güzelse donduracaklar.
allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.10 mayısta test yapıcaz..

Hadi hayırlı olsun canım. Neden bu kadar erken yerleştirildi? Ne zaman toplanmıştı yumurtaların?

Son düzenleme:

insallah canim allahim yuzunu guldurur ve 10 mayista guzel haberleri verirsin.......:)

Güzel haftasonları olsun
sağol canım sanada güzel hafta sonları yarın güzel sonucunu alıcazz demi

canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun ohh bebişin 9 ay senin hiçç bırakmasın tatlım

Bizim kızlar uyanın artık
uyandımm

zince ciğim canım benim bencede mantıklı olmuş kararınız hem meesafe kısalmış hem madden biraz daha uygun fiyatmış hayırlı uğurlu olsun eşinin sipermiyogram sonucuda normalmiş maşallah sende inşallah dhea ile inşallah düşer FSH olmadı hayıt otu çayı iç işe yarıyor

kizlar kan degerlerimi ogrendigimden beri canim sikildi ama herseyin hayirlisi.bide bu fsh amh ve diger hormonlarin hastaliigin 3 gunu yapilmasi gerekmis.bense 40 gundur hastalanmiyorum ve 3 gun once yaptirdim sanirim bu testleri.ne yapcagimida sasirdim.sokturucu kullanip tekrardanmi baktirsam acaba.bana bi akil verin ne oluuurrrr

tatlım evet hormon testleri adetin ilk günlerinde yapılıyor dr dan dr a bikaç gün değişiklik olabiliyor ben mesela adetin 5. günü yaptırdım FSH LH ve E2 testlerimi ama kafana göre alma söktürücüyü dr la görüş mutlaka ilginç ama adetli değilken bu testleri sana nasıl yaptılar :26:

kızlar benim bu 3. donmuşlarla yaptırmıştım ama dün 11. günde değerim 6.13 çıktı dr u aradım söledim çok düşük değer ama 12.gün bunu bana sölemiş olsan kesin negatif derdim şimdi diyemiyorum pazartesi tekrar yaptır öle konuşalım dedi normalde bugündü test günüm pazarteside gelmek bilmiyor bi türlü ben şimdiden üzüldüm ama belki bi umut allahtan bellimi olur siz hiç böle olupta yükselen duydunuzmu başka yerede yazdım cvp veren yok görmedi galiba kimse

canım benim inşallah sevincin yarım kalmayacak pazartesi kat ve katlanacak değerin inşallah dualarımdasın tatlım pazartesi bizleride habersiz bırakma

canim insallah degerlerin tekrar yukselir,allahim kimsenin yuvasini bebissiz birakmasin.canim bende 1 defa tup bebek yaptirdim ve transferden 13 gun sonra degerlerime baktirdim negatifti.sen bol bol dua et allahim hayirlisini versin,moralinide bozma moralin bozuldukca dahada yipranirsin.

canım benim inşallah sevincin yarım kalmayacak pazartesi kat ve katlanacak değerin inşallah dualarımdasın tatlım pazartesi bizleride habersiz bırakma

teşekkr ederm cvbın için benm hiç umudum kalmadı ama inşallah katlanır

teşekkr ederm cvbın için benm hiç umudum kalmadı ama inşallah katlanır
aaaa olurmu yaaa değerin evet düşük ama kötü bir düşük sonuç değil valla pazartesi duyacağız ki senden katlanmış değerini

aminnn allahım dileyen herkese nasip etsin benim bu 3. denemem ilkinde oldu ama 3. ayında kürtaj olmak zorunda kaldım geçen defada negatifti şimdide böle olunca aklım çok karıştı çok üzülüyorum ama

aaaa olurmu yaaa değerin evet düşük ama kötü bir düşük sonuç değil valla pazartesi duyacağız ki senden katlanmış değerini

inşallah öyle olur benmde tek dileğim o inan ünkü olmamışsa eğer 1 sene ara vermek zorundayız maddi açıdan buda beni çok üzüyor

aminnn allahım dileyen herkese nasip etsin benim bu 3. denemem ilkinde oldu ama 3. ayında kürtaj olmak zorunda kaldım geçen defada negatifti şimdide böle olunca aklım çok karıştı çok üzülüyorum ama
canım benim çok geçmiş olsun inşallah bebişin seni bırakmıycak annesi baksana nasılda savaşçı meleğin var

inşallah öyle olur benmde tek dileğim o inan ünkü olmamışsa eğer 1 sene ara vermek zorundayız maddi açıdan buda beni çok üzüyor
inşallah hamişsin ve pazartesi daha netleştireceğiz canım benim ahh ahhh maddiyat hepimizin belini büküyor zor çok zor inşallah bebişin seni bırakmıycak tedaviyi tekrarlamana gerek kalmayacak

inşallah dediğin gibi olur ben çok korkuyorum dünden beri siteleri konuları didik didik ettim benim durumumda olan varmı diye biranda çok yükselenler var ama benimki kadar düşük olan pek yok

inşallah dediğin gibi olur ben çok korkuyorum dünden beri siteleri konuları didik didik ettim benim durumumda olan varmı diye biranda çok yükselenler var ama benimki kadar düşük olan pek yok
hiçç konulara mesajlara bakınıp sitresini katlama tatlım araştırdıkça sitresimiz artıyor sn uzan bi güzel gözlerini kapa ve elini karnına koy bebeğinle konuş ona destek var annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…